Jump to content

Βοήθεια για αγορά μηχανήματος 20.000�

elvor

Recommended Posts

Μια βοήθεια παιδιά. Υπάρχει ένα ποσό 20.000 για την αγορά ενός μηχανήματος το οποίο να μπορεί να δουλέψει και ως μικρός σέρβερ. Μπορείτε να κάνετε κάποια πρόταση για την σύνθεση του;

Αρχική απάντηση από tomhel

20.000 ........ :blink:

Eγω με 20.000 δεν θα επερνα Η/Υ...Θα επερνα ενα AUDI S3....... :devil:

Βαζεις και εναν Opteron και εισαι. ΟΚ.

Server με ροδες........

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 23:54]

Δαγκωτό ούτε να το σκέφτεσαι το Large ε!

ρε συ Trendy.... αυτος ο UltraSPARC III Cu Processor πρεπει να ειναι πανω απο το 50% του κοστους του συστηματος... δλδ περι τις 10000+$....το ζευγαρι....

Γιατι τοσα πολλα ρε παιδια ... τι κανει???

ειμαι παντελως ασχετος απο τετοιας κλιμακας συστηματα αλλα τετοιο ποσο για dual cpu μου φαινεται εξωπραγματικο...

τι θα επρεπε να ξερω για το συγκεκριμενο...

Με τόσα χρήματα μπορείς να εκπληρώσεις το όνειρό μου για pc, δηλαδή κάτι σε dual Xeon 3.60GHz, με 19' TFT, με 4GB ή 6GB μνήμη, με μια μικρή 2xPCI-E GeForce 6800 Ultra......

Μήπως είναι 2.000 και όχι 20.000?????

Αντε και αν τον πάρεις καλά benchmarks....... Θα κλάψει πολύς κόσμος μετά.....

Έχει ακριβώς 20.000$ (ατιμούλη με την καλή ισοτιμία θα πάρεις και ρέστα)

Έχει dual sparc στα 1,2GHz με 8MB cache έκαστος, 8GB ram, 2x73GB δίσκους, 2 τροφοδοτικά 560W κλπ

Μιλάνε μόνα τους...

Ειδικά για τον UltraSparc μπορείς να διαβάσεις εδώ

Αρχική απάντηση από elvor

Μια βοήθεια παιδιά. Υπάρχει ένα ποσό 20.000 για την αγορά ενός μηχανήματος το οποίο να μπορεί να δουλέψει και ως μικρός σέρβερ. Μπορείτε να κάνετε κάποια πρόταση για την σύνθεση του;

Τι εννοείς, λέγοντας "ΚΑΙ ως μικρός server" ?? Μην κάνεις το λάθος να χρησιμοποιείς το ίδιο μηχάνημα για πολλές δουλειές. ’λλες οι προδιαγραφές ενός server (μνήμες, δίσκοι, cpu, δίκτυο, γραφικά, λειτουργικό) και άλλες μιας πχ παιχνιδομηχανής. Βέβαια, με τόσα χρήματα, μπορείς άνετα να πάρεις 2 πολύ καλά έως κορυφαία μηχανήματα που να καλύπτουν το καθένα το ρόλο που θέλεις.

Εκτός αυτού, όταν λες server, τι εννοείς? File server, web server, application server, database server? Οι προδιαγραφές μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικές ανάλογα με το ρόλο του...

Μμμμ....20.000?????????Αμα διαθετεις τοσα μονο για ενα μηχανημα....αμα γινω γκομενα σου ποσα θα μου δωσεις???:p Μηπως μπερδευτηκες κ ηθελες να γραψεις 2.000???

Αρχική απάντηση από Βασιλης

αμα γινω γκομενα σου ποσα θα μου δωσεις???:p

Ωπ, πληθαίνει η παρέα των χουζούρηδων.... Αν κανονίσετε κανένα love parade, μέσα, :p:P:P

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:52]

.... Αν κανονίσετε κανένα love parade, μέσα, :p:P:P

οκ.....οταν κανονισουμε θα σου στειλω πμ:p :P :p !!!!

Υ.Γ.....εκτος κ με θελει ο elvor!:p

τρελο πυροτεχνημα τουτο το ποστ...λεω να ανοιξω ενα με το ποσο των 50000 ευρο......:D

φιλε πολλα τα χρηματα ακομα και για σερβερ,μηπως τελικα ενοουσες 2 χιλιαρικα? τι σερβερ θα ειναι? εγω τοσα γκαφρα θα εδινα οχι για σερβερ αλλα για observer,πιατο,συνδεση με δορυφορο 24/7 και που και που καμια εκτοξευση,μικρου παντα,πυραυλου.....:p

Πάρε ένα σύστημα με 848 Opterons και δε θα έχεις πρόβλημα...

Βασίλη αλλιώς το εννοεί το χουζούρεμα ο Root (μη σε αποπροσανατολίζει το λεξικό σου) γι αυτό πρόσεχε...

:OT:

Συγνώμη για το άσχετο της ερώτησής μου, αλλά τελευταία δεν μπορώ να βγω από την κακή διάθεση, μάλλον λόγω ζέστης... Βασίλη, πόσο χρονών είσαι?? ’μα θες απάντα.

Συγνώμη και πάλι.

Μαζί σου unsto..!!!Γ@μ@τοι οι Sun αλλά δε νομίζω να ψάχνει κάτι τόσο εξειδικευμένο το παλικάρι - γιατί πολύ απλά δε θα μας ρωτούσε σε τέτοια περίπτωση!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.