nucleus Μάρτιος 29, 2012 #81 Μάρτιος 29, 2012 Αναζητουνται τα επεισόδια απο το 49 μεχρι το τελος του FMA Brotherhood(την βλέπω την κάρτα)
Tsunami Απρίλιος 6, 2012 #82 Απρίλιος 6, 2012 High School DxD φινίτο αν και με απογοήτευσε.Bleach φινίτο.Naruto ελπίζω να μην είναι γενικά fillers αλλά μόνο το τελευταίο.Tώρα βλέπω από την αποθήκη Yakitate Japan καιPrince of Tennis γερά με τσαμπουκά.
Xero Απρίλιος 6, 2012 #83 Απρίλιος 6, 2012 naruto άκουσα όλο τον μήνα fillers...bleach δύσκολα θα συνεχίσει
bezdim Απρίλιος 7, 2012 #84 Απρίλιος 7, 2012 λε κάψιμο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=wx6_MWVHZ4g]When I'm Bored - YouTube[/ame]
ARMAGEDDON Απρίλιος 7, 2012 Author #87 Απρίλιος 7, 2012 από άνιμε είναι αυτές οι σκηνές? ααααδιάβασε και το spoiler του βίντεο Please, DON'T ASK why the comments are disabled! I won't reply that PMs in which someone ask that...And I won't make longer version!/Anime/: Tengen Toppa Gurren Lagann (Yoko Box - Pieces of sweet Stars), Kaichou wa maid-sama!/Song/: Sporty-o - Let me hit it (audiostalkers original mix)/Program/: Sony Vegas 7.0dThe material video for the Tengen Toppa Gurren Lagann part:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=cgo1xfDuGvM]3x3 Gurren Lagann Kirameki Yoko Box Pieces of Sweet Stars[/ame]
Xero Απρίλιος 7, 2012 #88 Απρίλιος 7, 2012 δεν με πολυκατάλαβες....δεν εννοώ από ποιό αλλα γιατί να είναι από άνιμε και όχι από από hanime...my bad
ARMAGEDDON Απρίλιος 17, 2012 Author #90 Απρίλιος 17, 2012 (edited) το τελείωσα το Tengen Toppa Gurren Lagann αλλά .... αν δεν το έχετε δει μην ανοίξετεκαι οι δύο μπατίρια κατάντησαν (Simon-Yoko). πάντως μου άρεσε που γερνάγανε !!! και αλλάζανε Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2012 από ARMAGEDDON
bezdim Απρίλιος 17, 2012 #91 Απρίλιος 17, 2012 αυτό το anime το έχω αφήσει στο 12ο επεισόδιο νομίζω, εδώ και 5 χρόνια. δε με τράβηξε
ARMAGEDDON Απρίλιος 17, 2012 Author #92 Απρίλιος 17, 2012 ανάλογα αλλα οκ ο καθένας βλέπει ότι θέλει απλά ότι είναι complete το προτιμώ γιατί κάπως το έχουν τελειώσει οπότε μπορώ να κάτσω και να δω όλα τα επεισόδια τσακ μπαμ ενώ τα ongoing είναι λίγο πχ αυτή την περίοδο έχουν μέτρια πράγματα από καινούργια οπότε ....
bezdim Απρίλιος 17, 2012 #93 Απρίλιος 17, 2012 (edited) Ξαναέβαλα και βλέπω το Evangelion, μετά από 3 χρόνια που το είχα ΞΑΝΑ δει. Εκπλήσσομαι με το γεγονός ότι κάθε φορά που το βλέπω, καταλαβαίνω όλο και περισσότερα πράγματα.MANLY TEARS ARE BEING SHED Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 18, 2012 από bezdim
ARMAGEDDON Απρίλιος 18, 2012 Author #94 Απρίλιος 18, 2012 τώρα υπάρχει ένα δίλημμα για το Evangelion να δεις τα επεισόδια ή τις ταινίες ???εγώ προτείνω την νεότερη ταινία ξέρετε τα rebuilt
bezdim Απρίλιος 18, 2012 #95 Απρίλιος 18, 2012 Εγώ αρμαγεδδώνα προτείνω να δει τα παλιά καλά επεισόδια.Τα rebuilt έγιναν απλά για να είναι λίγο πιο "εύπεπτα" και φυσικά για να αρμεχτεί λίγο ακόμα το License κατά τη γνώμη μου.Πρώτα η σειρά και μέτα βλέπεις και τις ταινίες. Σειρά = εισαγωγή στο mindf@ck, Ταινίες = mindf@ck στο θεό.Rebuilt δε χρειάζεται να δεις.
ARMAGEDDON Απρίλιος 18, 2012 Author #96 Απρίλιος 18, 2012 ναι bezdim εννοείται τα επεισόδια αλλά επειδή τα έχουν γράψει με τρόπο που σου κάνουν ωραίο mind*******,και εννοείται ότι συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά ένας που δεν θέλει να παίρνει depon για να καταλάβει τι βλέπει του λες δες το rebuilt να ξεμπερδεύεις δεν λέω για μένα και σενα τους σκληροπυρηνικούς (είδα τα επεισόδια και μετά τα πήρα σβάρνα τα ξαναείδα τα επεισόδια μέσα από την πρώτη ταινία και μετά από τις rebuilt κάπια στιγμή το έβαζα χ2 γιατί είχα βαρεθεί )
nicoc89 Απρίλιος 19, 2012 #97 Απρίλιος 19, 2012 ειχα δει το full metal alchemist brotherhood πριν κανα χρόνο (βαρύ σε μερικά σημεία) θυμάμαι το επεισόδιο με την χίμαιρα
Xero Απρίλιος 19, 2012 #98 Απρίλιος 19, 2012 ξέρετε αν/που υπάρχει το evangelion σε σχετικά καλή ποιήτητα και subbed? με ψήσατε πάλυ
Recommended Posts