ARMAGEDDON Μάϊος 24, 2014 Author #161 Μάϊος 24, 2014 Steins Gate , αν θέλεις λίγο επιστημονικό το οποίο βασίζεται σε κάτι αναφορές για ένα άτομο που υπάρχει περίπτωση να έχει έρθει από το μέλλον κλπ κλπ John Titor . Του χρόνου θα μάθουμε αν τελικά είχε έρθει !
kpetros Μάϊος 24, 2014 #162 Μάϊος 24, 2014 Steins Gate , αν θέλεις λίγο επιστημονικό το οποίο βασίζεται σε κάτι αναφορές για ένα άτομο που υπάρχει περίπτωση να έχει έρθει από το μέλλον κλπ κλπ John Titor . Του χρόνου θα μάθουμε αν τελικά είχε έρθει !το ειδα πριν λιγο καιρο απλα ΦΟΒΕΡΟ ανιμε , χωρις υπερβολες και με σουπερ storyline με αριστα το 10 , του βαζω 20 . κριμας που σε οσους το εχω προτινει μου χουν πει "τι μ@@@ ειναι αυτη"
Mitos175 Μάϊος 26, 2014 #163 Μάϊος 26, 2014 Όπα υπάρχει τέτοιο θέμα εδώ, καλή φάση.Σχετικά με το steins gate εντάξει ρε παιδιά δεν είναι και η τελειότητα!
kpetros Μάϊος 26, 2014 #164 Μάϊος 26, 2014 Όπα υπάρχει τέτοιο θέμα εδώ, καλή φάση.Σχετικά με το steins gate εντάξει ρε παιδιά δεν είναι και η τελειότητα!ειναι αρκετα ψαγμενο ομως , και δεν εχει ακραιοτητες ! πολυ καλο animation , extra hot κοκκινομαλλα , η χρυση τομη XD
kpetros Μάϊος 27, 2014 #165 Μάϊος 27, 2014 μετα απο την προσθηκη κατι ξεχασμενων ανιμε , εφτασα τις 4 βδομαδες και 2 μερες πριν λιγο ειδα το Corpse Party Tortured Souls , not bad , 4 επισοδεια thriller φαση . Αρκετα εντερα πεταμενα κατω .
kpetros Ιούνιος 8, 2014 #166 Ιούνιος 8, 2014 psycho-pass αριστο , high tech κατασταση με detectives .22 επισοδεια , ανετα το χτυπατε σε μια μερα
EraserheadX Αύγουστος 5, 2014 #167 Αύγουστος 5, 2014 Τέλειωσα σήμερα το Attack on Titan. Πολύ gore και αρκετές wtf στιγμές! Άφησε όμως πολλά ερωτήματα και δεν βλέπω να βγαίνει σύντομα 2η season. Και μέχρι να βγεί θα έχω ξεχάσει τι έγινε σε αυτήν. Έτσι την πάτησα και με το Highschool DxD, που μόλις ανακάλυψα ότι βγήκε 2η season, αλλά έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που είδα την πρώτη που δεν θυμάμαι τίποτα. Νομίζω πρέπει να βλέπω μόνο anime που έχουν τελειώσει.
kpetros Αύγουστος 6, 2014 #168 Αύγουστος 6, 2014 Τέλειωσα σήμερα το Attack on Titan.Πολύ gore και αρκετές wtf στιγμές! Άφησε όμως πολλά ερωτήματα και δεν βλέπω να βγαίνει σύντομα 2η season. Και μέχρι να βγεί θα έχω ξεχάσει τι έγινε σε αυτήν. Έτσι την πάτησα και με το Highschool DxD, που μόλις ανακάλυψα ότι βγήκε 2η season, αλλά έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που είδα την πρώτη που δεν θυμάμαι τίποτα. Νομίζω πρέπει να βλέπω μόνο anime που έχουν τελειώσει. Monster αρκετα παλιο anime που φαινεται στα animations του , γυρο στα 70+ επισοδειο αν θυμαμε καλα . 1
yanni Σεπτέμβριος 25, 2014 #169 Σεπτέμβριος 25, 2014 Code Geass: Lelouch of the RebellionΕντάξει, respect. Υπάρχουν μισή ντουζίνα επεισόδια που απλά δεν πιστεύεις το πως εξελίσσεται το όλο story και το ending σε αφήνει εντελώς μακάκα.
Guest Σεπτέμβριος 25, 2014 #170 Σεπτέμβριος 25, 2014 Code Geass: Lelouch of the RebellionΕντάξει, respect. Υπάρχουν μισή ντουζίνα επεισόδια που απλά δεν πιστεύεις το πως εξελίσσεται το όλο story και το ending σε αφήνει εντελώς μακάκα.Αποφάσισες τώρα στα γεράματα να μορφώθεις με ιαπωνική τέχνη, ε? :-P Εξαιρετική σειρά. Για μένα στο ίδιο επίπεδο περίπου με το death note. Τα διαχωριζω μεν, κυρίως λόγω διαφορετικού είδους.
yanni Σεπτέμβριος 25, 2014 #171 Σεπτέμβριος 25, 2014 Αποφάσισες τώρα στα γεράματα να μορφώθεις με ιαπωνική τέχνη, ε? :-P Εξαιρετική σειρά. Για μένα στο ίδιο επίπεδο περίπου με το death note. Τα διαχωριζω μεν, κυρίως λόγω διαφορετικού είδους. Αν είσαι κάτω από 30 τότε βλέπω anime από πριν καν πεις την πρώτη σου λέξη. 1
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #172 Σεπτέμβριος 25, 2014 Δείτε και psycho pass (το extended edition 10 επεισόδια μιας 45 λεπτών περίπου)[ame=http://www.youtube.com/watch?v=lxvHhx4vd5Y]Psycho-Pass.Creditless Opening [HD]. - YouTube[/ame]..http://www.animeflavor.com/anime/psycho-pass-new-edit-version
kpetros Σεπτέμβριος 25, 2014 #173 Σεπτέμβριος 25, 2014 Δείτε και psycho pass (το extended edition 10 επεισόδια μιας 45 λεπτών περίπου)πια η διαφορα απο αυτο που εχω δει ? δηλαδη 32 επισοδεια?
ARMAGEDDON Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #174 Σεπτέμβριος 25, 2014 (edited) πια η διαφορα απο αυτο που εχω δει ? δηλαδη 32 επισοδεια?καμία μου φαίνεται απλά πείραν τα 20 λεπτά και τα κάνε edit σε 40λεπτα !μην κάνεις τον κόπο να τα ξαναδείςedit22 είναι τα επεισόδια πως τα έβγαλες 32 ? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2014 από ARMAGEDDON
kpetros Σεπτέμβριος 25, 2014 #175 Σεπτέμβριος 25, 2014 22 είναι τα επεισόδια πως τα έβγαλες 32 ?22 + 10 τα δικα σου , = 32νομιζα πως ισως εχει να κανει με συνεχεια του ανιμε
EraserheadX Αύγουστος 10, 2015 #176 Αύγουστος 10, 2015 Ξέθαμα. Μόλις τέλειωσα το Sword Art Online και πριν από αυτό είδα και το Planetes. Το Πλανήτες ήταν πολύ καλό και το προτείνω σε όποιον θέλει να δει κάτι πιο σοβαρό χωρίς πολύ teen drama.Το Sword Art Online ξεκίνησε δυνατά αλλά από την μέση περίπου και μετά έπεσε λίγο. Και πάλι όμως ήταν αρκετά διασκεδαστικό. Next up: House of Five Leaves που είναι μικρό και το έχω εύκαιρο. Μετά πρέπει να βρω το κουράγιο να ξεκινήσω και το Monster που παντού διαβάζω τα καλύτερα. also, έχει δει κανείς το Ergo Proxy; Γνώμες;
yanni Αύγουστος 11, 2015 #177 Αύγουστος 11, 2015 "τι μ@@@ ειναι αυτη" 3-4 επεισόδια κατάφερα να δω, μετά το άφησα για αργότερα, αργότερα, αργότερα, κάποια στιγμή μου έλλειπαν 8-10GBs στο εν λόγω partition, οπότε κάτι έπρεπε να φύγει.
kuza Αύγουστος 11, 2015 #178 Αύγουστος 11, 2015 βλεπει κανενας one piece να κανουμε καμια κουβεντα της προκοπης?
kpetros Αύγουστος 11, 2015 #179 Αύγουστος 11, 2015 βλεπει κανενας one piece να κανουμε καμια κουβεντα της προκοπης? Αρχινα να ψελνεις .... απο την βαρεμαρα μου πλεον εχω αρχισει και βλεπω σποιλεριες απο τα manga του one piece ....
kuza Αύγουστος 11, 2015 #180 Αύγουστος 11, 2015 Αρχινα να ψελνεις .... απο την βαρεμαρα μου πλεον εχω αρχισει και βλεπω σποιλεριες απο τα manga του one piece .... δεν σου κρυβω οτι και γω ριχνω κρυφες ματιες τι να κανουμε!!
Recommended Posts