Jump to content

Recommended Posts

On 15/6/2016 at 10:49 ΠΜ, το μέλος mer έγραψε:

@FrOsT@tommybertsenΕπειδή ο καθένας μπαίνει και γράφει ότι θέλει στο φόρουμ άμα υπάρχουν αποδείξεις οκ άμα δεν δω αποδείξεις δεν πιστεύω τίποτα σρυ.. Δεν πιστεύω κανέναν όσον αφορά αυτό το πράγμα. Άμα δω βιντεάκι ότι δεν είναι ρουτ και χαρτί ότι το έχουν βγάλει εκτός τότε θα το πιστέψω.. Πες μου γιατί το βγάλαν εκτός εγγύησης; Τι δεν τους άρεσε δηλαδή;

@frost Από εκεί και πέρα συμφωνώ 100% απαράδεκτο αυτό από τη μαμά εταιρεία και το ότι δεν έχει βρει μια μόνιμη λύση. Επίσης δεν ξέρω για το σ6 αλλά για το g4 η μπαταρία είναι τραγική.

Expand  

Πες μας εσύ όμως ένα λόγο του γιατί δε το έκαναν οι εταιρίες. Δεν είναι πρώτη φορά που ακούμε τέτοια περιστατικά. Έχουμε ακούσει και για υγρασίες και άλλα συναφή...

Δε νομίζω ότι κάποιος που θα έχει τη συσκευή είχε λόγο να μπει να γράψει τέτοια πράγματα. 

• Like 1

Εγώ θα πω γιατί δεν το έκαναν; Εγώ δεν είπα κάτι αυτός πρέπει να υποστηρίξει τα λεγόμενα του..

Αναρωτιέμαι πώς ισχυρίζονται ότι αποδεικνύεις πως δεν έχεις ρουτάρει το τηλέφωνο. Κανονικά αυτός που οφείλει να αποδείξει ότι κάποια επέμβαση το θέτει εκτός εγγύησης είναι εκείνος που αρνείται να τηρήσει τους όρους της. Σε ένα bootlooped κινητό τι ακριβώς ζητάνε να τους αποδείξεις; Συν τοις άλλοις, υπάρχει αυτό (έμφαση δική μου):

LG Electronics has been made aware of a booting issue with the LG G4 smartphone that has now been identified as resulting from a loose contact between components. Customers who are experiencing booting issues with their LG G4s should contact their local carrier from where the G4 was purchased or a nearby LG Service Center (www.lg.com/common) for repair under full warranty.

Customers who purchased their G4 devices from non-carrier retailers should contact an LG Service Center with the understanding that warranty conditions will differ. LG Electronics is committed to providing the highest standards of product quality and customer service and apologizes for the inconvenience caused to some of our customers who initially received incorrect diagnoses.

Expand  

Δεν μπορώ να φανταστώ οι καταστάσεις που περιγράφονται παραπάνω οφείλονται επίσημη πολιτική μιας εταιρείας που έχει βγάλει τέτοια ανακοίνωση. Κρατάω κι εγώ μια μικρή επιφύλαξη και ελπίζω ότι τα όποια προβλήματα είναι σποραδικά.

• Like 1

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το παρόν θέμα έχει ήδη κλείσει τον κύκλο του πολλαπλώς. 

Η λογική ενός "all-around" thread δεν βοηθά τους νεότερους χρήστες. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να δημιουργείτε ξεχωριστά θέματα για κάθε απορία που έχετε για τα κινητά Android.

Το παρόν δεν θα κλειδώσει ακόμη για να είναι η μετάβαση ομαλή, αλλά παρακαλώ, για κάθε νέο θέμα που έχετε, πατάτε το "Νέο θέμα"

Θα γίνει μία απόπειρα διαμοιρασμού θεμάτων από το γενικό σε δεύτερο χρόνο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ξέρουμε ότι τα νέα θέματα θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερους χρήστες. :T:

• Like 1

Καλά αυτό είναι τραγικό. Είχα πάρει να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που υπάρχει ρουτ και πέσει σε bootloop. Λέει δεν το καλύπτει η εγγύηση. Λέω μα καλά αφού είναι κατασκευαστικο λάθος το οποίο το έχετε αναγνωρίσει και μου λέτε ότι παρόλα αυτά με επέμβαση στο Software δεν το αναγνωριζετε; Λέει ακριβώς..

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

On 15/6/2016 at 3:33 ΜΜ, το μέλος jpavly έγραψε:

Αγαπητά μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το παρόν θέμα έχει ήδη κλείσει τον κύκλο του πολλαπλώς. 

Η λογική ενός "all-around" thread δεν βοηθά τους νεότερους χρήστες. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να δημιουργείτε ξεχωριστά θέματα για κάθε απορία που έχετε για τα κινητά Android.

Το παρόν δεν θα κλειδώσει ακόμη για να είναι η μετάβαση ομαλή, αλλά παρακαλώ, για κάθε νέο θέμα που έχετε, πατάτε το "Νέο θέμα"

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και ξέρουμε ότι τα νέα θέματα θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερους χρήστες. :T:

Expand  

Ειχα ρωτησει καποιες σελιδες πισω , για ποιο λογο το LG G4 δεν εχει αυτονομο θεμα. Ημουν ετοιμος να κανω , αλλα δεν συνεβη γιατι ουσιαστικα μου ειπαν να κανω πισω... Συντομα θα προσπαθησω να συλλεξω οτι μπορω για το G4 και να ανοιξω αυτονομο θεμα, συμφωνω απολυτα με το statement :) Ολα αυτα που λεμε εδω , θα χαθουν αργα η γρηγορα. Στο σποιλερ ειναι το τελευταιο που θα πω σε αυτο το θεμα, οσον αφορα το G4. :) 

Reveal hidden contents

• Like 2
  On 15/6/2016 at 6:21 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Αν θελει mod, ας τα μεταφερει σε νεο θεμα :) Αλλιως θα κανω καποια στιγμη εγω για το G4. 

Expand  

Είπα να ξεκινήσω νωρίτερα και πριν το τελευταίο μήνυμά σου, αλλά αδειάζουμε τον ωκεανό με το κουτάλι. Καλύτερα φρέσκο θέμα. Αν έχεις κέφι, κάνε καλή εισαγωγή με 2-3 συνδέσμους που θεωρείς ενδιαφέροντες για το κινητό, να αρχίσει με μαγιά. ;)

• Like 2
(edited)
  On 15/6/2016 at 9:15 ΜΜ, το μέλος acct έγραψε:

Είπα να ξεκινήσω νωρίτερα και πριν το τελευταίο μήνυμά σου, αλλά αδειάζουμε τον ωκεανό με το κουτάλι. Καλύτερα φρέσκο θέμα. Αν έχεις κέφι, κάνε καλή εισαγωγή με 2-3 συνδέσμους που θεωρείς ενδιαφέροντες για το κινητό, να αρχίσει με μαγιά. ;)

Expand  

Γιατί, τι θα φτιάξουμε βρε, ψωμί; 

:p

Έγινε επεξεργασία από acct
Ο φούρναρης
  • Like 1
  On 15/6/2016 at 3:33 ΜΜ, το μέλος jpavly έγραψε:

Αγαπητά μέλη,

Expand  

Οπότε θα ξεκινήσω δύο θέματα...ένα για Xiaomi κινητά, αφού έχω, και είμαι και διαχειριστής στο φόρουμ της MIUI και για MiBand - Xiaomi gadgets, αφού τις εφαρμογές των εν λόγο αξεσουάρ τις μεταφράζω εγώ και υπάρχουν στις ελληνικές ρομ....

• Like 4
  On 17/6/2016 at 6:57 ΠΜ, το μέλος maddoctor έγραψε:

Οπότε θα ξεκινήσω δύο θέματα...ένα για Xiaomi κινητά, αφού έχω, και είμαι και διαχειριστής στο φόρουμ της MIUI και για MiBand - Xiaomi gadgets, αφού τις εφαρμογές των εν λόγο αξεσουάρ τις μεταφράζω εγώ και υπάρχουν στις ελληνικές ρομ....

Expand  

Θα ήμουνα ευγνώμων να ενημερωθεί το συγκεκριμένο τοπικό με τα νέα θέματα.

Απλά για να μην χαθούν μέσα στα άλλα...

• Like 1
  On 17/6/2016 at 9:38 ΠΜ, το μέλος akilleas έγραψε:

Θα ήμουνα ευγνώμων να ενημερωθεί το συγκεκριμένο τοπικό με τα νέα θέματα.

Απλά για να μην χαθούν μέσα στα άλλα...

Expand  

Εγώ πάντως εκεί θα γράφω ότι νέο βγαίνει...

νομίζω αυτό που λέει ο akilleas είναι να βάλεις ένα link εδώ για τα νέα θέματα.

• Like 1
(edited)
  On 17/6/2016 at 1:37 ΜΜ, το μέλος jpavly έγραψε:

νομίζω αυτό που λέει ο akilleas είναι να βάλεις ένα link εδώ για τα νέα θέματα.

Expand  

Α, συγνώμη....δεν το κατάλαβα

Xiaomi κινητά - ότι υπάρχει....

Έγινε επεξεργασία από maddoctor
(edited)

Το βάζω εδώ, μιας και είναι γενικώς.... (αλήθεια υπάρχει κάπου θέμα στο φόρουμ να μπορούμε να γράφουμε giveaway ή προσφορές μαγαζιών!?)

Μόλις βγάλανε στην ελληνική σελίδα του Coolicool στο Facebook, giveaway με δώρο ένα Apollo Lite (5.5 Inch 2.5D Corning Gorilla Glass 3 Sharp IGZO Screen, Helio X20 MTK6797 2.3GHz Deca Core, 4GB RAM + 32GB ROM, Support 128GB TF Card Expansion, 16 MP PDAF Back Camera + 5 MP Front Camera, Android 6.0 System, 3180mAh Battery). Στα χαρτιά πάντως φαίνεται πολύ καλό.

Έγινε επεξεργασία από maddoctor

LG Spirit 4G (H440n) εδώ, μόλις πήρε αναβάθμιση σε Marshmallow :):D:D! Μέχρι και πριν κάνα μήνα που το είχα ελένξει έλεγε ότι μάλλον δεν θα το έπαιρνε (είναι κινητό 1 χρόνου αξίας 140-180 ευρώ).

• Like 1
  • 2 weeks later...

Αν και πολλοί δεν πιστεύουν στο antutu, σίγουρα είναι ένας μπούσουλας όμως, οπότε ορίστε και ένα συγκριτικό με τα τελευταία κινέζικα κινητά.

@Delijohn Μπορείς να μου πεις πόσες ώρες SOT σου βγάζει το Oneplus One;

Σκέφτομαι να το τσιμπήσω τώρα για αντικαταστάτη ενός Zenfone 2 (πολύ καλό αλλά χάλια μπαταρία (τουλάχιστον το δικό μου)), αξίζει στα 130€;

@UltraB αν βρίσκεις opo στα 130€, αξίζει με χίλια! Αρκεί να κρατάει η μπαταρία του γιατί κάποιοι το έχουν "ξεσκίσει" κι επειδή βαριούνται να το στείλουν στην oneplus για την αλλαγή μπαταρίας, το πουλάνε.. μόνο η ίδια η εταιρεία αλλάζει την μπαταρία και ξέρω πως όσες κυκλοφορούν, είναι μούφα.

Εμένα προσωπικά, με custom rom (sultan 6.0.1) μου κρατάει άνετα πάνω από 4 ώρες.. το πάω και 5, αλλά μιλάμε για υπερβολική χρήση μέσα σε μια μέρα (συνεχόμενη χρήση). 

• Like 1