Jump to content

Recommended Posts

Πάτησα σήμερα το Razer V3 BlackWidow (λογικά με τους πράσινους διακόπτες απ'ότι διαβάζω). Τι απίστευτη αίσθηση... δεν το πήρα, το έχει στα 60 φράγκα μεταχειρισμένο (με εγγύηση). Σε κατάστημα βρίσκω σε προσφορά το RAZER Black Widow v4 X με 80 φράγκα καινούριο. Θα ναι το ίδιο καλό ή να πάρω αυτό με τα 60 που μου άρεσε?

image.thumb.jpeg.05fab8a2a7a3afd18529b61fd3f0e5f0.jpeg

WWW.INTERDISCOUNT.CH

• Like 1
  • 2 weeks later...

Τελικά βρήκα στα πολύ μεταχειρισμένα ένα ornata chroma με 6.90 και το πήρα.

ΟΚ θέλει καθάρισμα, αλλά μου άρεσαν 2 πράγματα:

1. έβγαλα το spacebar και το ξανάβαλα και έφτιαξε (ήταν ψιλοχαλασμένο).

2. άλλαξα σε 10 δευτερόλεπτα το layout από qwertz (ελβετικό) σε qwerty (en_us που γράφω 21 χρόνια) απλά αλλάζοντας τα κουμπιά.

Νομίζω ότι είναι καλό σαν base plattform να αρχίσω να το εξελίσσω με κουμπάκια κλπ. :p 

• Like 1

Απο το πουθενα κονομησα και γω ενα Galaxy100 Lite

Εννοειται το πηρα στο γραφειο.

Αλλαξα μονο keycaps γιατι τα δικα του δεν μου αρεσουν χωματικα. Σε ποιοτητα βεβαια γαμανε γιατι εχουν 1.65mm παχος. Αυτα που εβαλα ειναι 1.5mm αλλα εμφανησιακα μου αρεσουν πιο πολυ (Ghost Judges Blue samurai clones για οποιον ενδιαφερεται)

Εκανα και ενα tape mod + force break. Και πλεον εχω και numpad που το χρειαζομουν στη δουλεια

IMG20260218124041.jpg

• Like 3
2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Απο το πουθενα κονομησα και γω ενα Galaxy100 Lite.

Αυτό το πουθενά που το βρίσκουμε να οικονομήσουμε κι εμείς ένα;😛

Μια χαρά σου κάτσε... 👍

• Haha 2
1 ώρα πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Αυτό το πουθενά που το βρίσκουμε να οικονομήσουμε κι εμείς ένα;😛

Μια χαρά σου κάτσε... 👍

Έβγαλε ένα θεματακια αυτό που είχα πάρει για την γυναίκα. Μου έστειλε αντικατάσταση η Epomaker. Και το προβληματικό το πήρα εγώ. 

Είναι απόλυτα λειτουργικό απλά έχει ένα θέμα με το msleep state. Κλαιν δλδ 

Να τα λέμε αυτά όμως, γιατί η Epomaker δεν είχε και το καλύτερο όνομα στο χώρο, σ'ότι αφορά το customer service/support και τα τοιαύτα....

Δηλαδή στείλανε αντικατάσταση χωρίς καν να ζητήσουν το παλιό πίσω; Μια χαρά. ✌️

1 ώρα πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε:

Να τα λέμε αυτά όμως, γιατί η Epomaker δεν είχε και το καλύτερο όνομα στο χώρο, σ'ότι αφορά το customer service/support και τα τοιαύτα....

Δηλαδή στείλανε αντικατάσταση χωρίς καν να ζητήσουν το παλιό πίσω; Μια χαρά. ✌️

Ακομα έχει σκατα υποστήριξη. Εφτυσα λίγο αίμα μέχρι να τους πείσω ότι έχει θέμα το πληκτρολόγιο. Μετά από άπειρα email βίντεο, firmware update μου πρότειναν refund 15% της αξίας του keyboard. Δεν το δέχτηκα προφανώς και η απάντηση τους ήταν ότι το πληκτρολόγιο δεν έχει πρόβλημα και είναι φυσιολογική η συμπεριφορά του. Ότι να ναι δλδ 

Μετά ανέφερα το πρόβλημα με το support τους στην σελίδα τους στο Instagram και μου ζήτησαν συγγνώμη και μου είπαν ότι θα επέμβουν εκείνοι για να γίνει αντικατάσταση. Και όντως έτσι έγινε. Ωστόσο μου ζήτησαν να βυθίσω σε μια λεκάνη με νερό το ελαττωματικό πληκτρολόγιο και να τους το στείλω σε βίντεο. Δεν ξέραμε με ποιο μπλέξαμε φυσικά. Ξήλωσα λοιπόν όλα τα ηλεκτρονικά από μέσα και τις μπαταρίες. Και έβαλα πάνω plate + switches + keycaps και το βούτηξα στο νερό τράβηξα και βίντεο και εννοείται το φάγανε αμασητο

Άρα είναι ακόμα gtp το support τους 

• Haha 2
(edited)
11 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Ωστόσο μου ζήτησαν να βυθίσω σε μια λεκάνη με νερό το ελαττωματικό πληκτρολόγιο και να τους το στείλω σε βίντεο.

Απίστευτα πράγματα από τέτοια εταιρεία!

Ας ζήταγαν τουλάχιστον να επιστραφεί.

Αν είναι δυνατόν!!!

Έγινε επεξεργασία από knight_77
  • Like 1

Καθόλου απίστευτο γι'αυτό και μου φάνηκε περίεργο!

Αν ψάξεις στο reddit θα δεις τρελά πράγματα! Βουτιά στο νερό δεν είχα ξαναδεί να ζητάνε πάντως.....

Βασικά πιστεύω πως στην πραγματικότητα δεν υπάρχει Customer Support κι αν υπάρχει είναι είτε πρώην ισοβείτες, είτε ψυχικά ασθενείς, ειτε λοβοτημενοι  που αποφασισε το κόμμα να τους εντάξει στο εργατικό δυναμικό γιατι δεν χωράνε πλέον στις αντίστοιχες δομές! 😂

*Το μόνο που πραγματικά ισχύει είναι οτι εχουν καλύτερο quality control πλέον.

Προσωπικά ένα θέμα που είχα το έλυσα απευθείας με amazon.de 

Δεν εζω κανει αγορά άμεσα από αυτούς και δε νομίζω να κάνω και πότε....

• Haha 1
(edited)
2 ώρες πριν, το μέλος knight_77 έγραψε:

Απίστευτα πράγματα από τέτοια εταιρεία!

Ας ζήταγαν τουλάχιστον να επιστραφεί.

Αν είναι δυνατόν!!!

Μου ειπαν οτι κανονικα θα το ζητουσαν πισω αλλα ειναι πολλα τα μεταφορικα και δεν τους συμφαιρει. θελανε να το καταστρεψω για να μην καταληξει στην αγορα μεταχειρισμενων ενα δικο τους ελαττωματικό πληκτρολογιο γιατι θα εβλαπτε το ονομα της εταιρειας . οποτε θελανε να το καταστρεψω και να τους δειξω σε βιντεο οτι το αχριστευω για να μου στειλουν το καινουριο. το να το βυθισω στο νερο ηταν ενας ευκολος τροπος που μου προτειναν. και με αυτον τον τροπο ουσιαστικα μου το κανανε πιο ευκολο να τους ξεγελασω οτι το καταστρεφω

Έγινε επεξεργασία από BloodMage