2cpu Τετάρτη at 05:19 πμ #9881 Τετάρτη at 05:19 πμ @SpirosKGR Mια απο τα ιδια οταν (ξανα)ξεκινησα να τα μαζευω.Το εναυσμα ηταν η αφιξη του γιου μου.Οπωτε εδω και τα 3 ~4 τελευταια χρονια οσο μπορω φυσικα τα μαζευω. Εχω ηδη μια μεγαλη μαυρη σακκουλα και παω για δευτερη.Οι βασικοι "προμηθευτες" μου ειναι μασουτης σκλαβενιτης με τον δευτερο περισσοτερο και μετα jumbo μουστακας.Δεν προσπαθω να κανω συλλογες εννοωντας αυτα που γραφουν στο πλαι αν παρατηρησες.Σχεδια εχει οτι φανταστεις.Υπαρχουν αυτοκινητα που υπηρχαν/υπαρχουν και μετα εχουν και τα δικα τους που ειναι κατι το οποιο δεν κυκλοφορησε στο δρομο.Σπανια θα παρω κατι τετοιο εκτος αν με αρεσει οπτικα .Οι τιμες για αυτα που ειδες συνηθως ειναι 1.50 ευρω.Εχουν φυσικα και καποιες συλλογες που βγαζουν που μπορει να δωσεις μεχρι και 6 ευρω το τεμαχιο.Δεν εχω παει ακομα εκει εκτος αν ειναι κανενα που με αρεσει αρκετα.Αυτα εν ολιγοις. Α! παιζουν και club οσο με ενημερωνε ενας μπαμπας στην Ελλαδα . Bonus Spoiler 1
kpetros 10 ώρες πριν #9883 10 ώρες πριν (edited) Μεγιες και πολυ αργησες Ημουν στο τσακ να ρωτησω πως και δεν πηγες στην πιο καινουργια αλλα μετα ειδα τιμουλα Την εχω σε μαυρο εδω και 4 χρονια οπου τα 3μιση καθομουν τουλαχιστον 10ωρο καθε μερα , δεν εχει κανει κιχ Έγινε επεξεργασία 10 ώρες πριν από kpetros 1
def 7 ώρες πριν #9884 7 ώρες πριν 2 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Μεγιες και πολυ αργησες Ημουν στο τσακ να ρωτησω πως και δεν πηγες στην πιο καινουργια αλλα μετα ειδα τιμουλα Την εχω σε μαυρο εδω και 4 χρονια οπου τα 3μιση καθομουν τουλαχιστον 10ωρο καθε μερα , δεν εχει κανει κιχ Σε ευχαριστώ , η τιμή δεν αποσχολησε διάβασα κριτικές και την πηρα !
giorgos2187 6 ώρες πριν #9885 6 ώρες πριν Μεγειες. Φοβερο καρεκλονι, κι εγω το εχω. Καπου στα 5 χρονια. Το εχω βανδαλισει και δεν εχω καταφερει να κανω κατι να χαλασει...... 1
BloodMage 5 ώρες πριν #9886 5 ώρες πριν @def Μεγειες! Τολμηρος θα ελεγα που την πηρες σε μαυρο Κατα τα αλλα επειδη ψαχνομαι και γω για την γυναικα, για στειλε λινκ γιατι βλεπω εχει διαφορα μοντελα
acct 5 ώρες πριν #9887 5 ώρες πριν 4 minutes ago, BloodMage said: Τολμηρος θα ελεγα που την πηρες σε μαυρο Το αντίθετο θα έλεγα. Το άσπρο μαυρίζει, το μαύρο δεν ασπρίζει. Spoiler Το πεπόνι παγώνει. Το παγώνι δεν πεπόνει. 3
zampONakiaskiou 5 ώρες πριν #9888 5 ώρες πριν Στείλτε dm τις διευθύνσεις σας να σας αποστείλω με box now 3 γατόνια (ένα θα παραλάβει έκαστος...) για 2-3 μέρες να τσεκάρω λίγο αντοχές πριν τη τσιμπίσω κι εγώ... Δοκίμασα mesh (ψευτοmesh για να είμαι ειλικρινής...) αλλά χρόνο δεν έβγαλε αυτό το περίεργο ονυχοδρόμιο με ρόδες... 1
kpetros 4 ώρες πριν #9889 4 ώρες πριν 10 λεπτά πριν, το μέλος zampONakiaskiou έγραψε: Στείλτε dm τις διευθύνσεις σας να σας αποστείλω με box now 3 γατόνια (ένα θα παραλάβει έκαστος...) για 2-3 μέρες να τσεκάρω λίγο αντοχές πριν τη τσιμπίσω κι εγώ... Δοκίμασα mesh (ψευτοmesh για να είμαι ειλικρινής...) αλλά χρόνο δεν έβγαλε αυτό το περίεργο ονυχοδρόμιο με ρόδες... Πριν απο εμένα, την είχε πάρει φίλη με 3 γάτες στο σπιτι . Φυσικά την έχουν γδαρει αλλά δεν εχει σκορπισει τίποτα . Πάρτη άφοβα 1
BloodMage 4 ώρες πριν #9890 4 ώρες πριν 45 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: μαυρο οτι ναναι γραφω. ασπρο ηθελα να πω 1
Recommended Posts