Jump to content



MGS 5 : The Phantom Pain - PS360/PS4/X1/PC(?) -


GruntGR

Recommended Posts

  • 1 month later...

Multiplayer Revealed in New 1080p/60fps Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Footage - IGN

IGN has the first look at Metal Gear Solid V: The Phantom Pain's multiplayer in glorgious 1080p/60fps right here! The 22-minute video also showcases new uses for Snake's cardboard box, more open-world exploration and how the day-night cycle impacts mission gameplay...

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από wolves
Link to comment
Share on other sites

Στην φαση που βαζει το αλογο να χεσει για να γλιστρήσει το αμαξι κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια.Καπως γελιο το βρισκω:jester:

Υπερβολικο σε βρισκω...εάν το αλογο ειχε κατεβάσει 2 κιλα λαδι τοτε τα σκατα του θα ηταν λιπαρά! Ακόμα και τανκς με ερπύστριες θα γλίστραγε. :hehe:

Αρε Kojima με τον ρεαλισμο σου! :p

Link to comment
Share on other sites

Στην φαση που βαζει το αλογο να χεσει για να γλιστρήσει το αμαξι κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα απο τα γελια.Καπως γελιο το βρισκω

Αρε Kojima με τον ρεαλισμο σου!

Μονο εγω νομιζα οτι ηταν απλα ενα χιουμοριστικο/parody demo;

Δηλαδη το αλλο σκηνικο με την κουτα και την αφισα με την γυμνη γκομενα σας φανηκε νορμαλ ετσι; :fist:

Κατα τα αλλα, παιχνιδι ειναι, αμα θελετε full ρεαλισμο, κατεβείτε στη Γαζα, εχει μπολικο εκει... :p

Link to comment
Share on other sites

Επισης αυτη η μπουρδα που βαζει ενα μπαλονακι ακομα και σε ολοκληρο κοντεινερ και πεταει στον ουρανο τι ειναι?

Ασε που υπεραπλουστευει το stealth κομματι του παιχνιδιου αφου οτι θες να ξεφορτωθεις (πχ πτωματα..:whistling) το στελνεις στον ουρανο.

Comedy μου εχει φανει το gameplay του οσο εχω δει και πανευκολο.

Μιλαμε για παανευκολο ομως.Οποιος εχει μια Α εμπειρια απο stealth θα κανει περίπατο

Επισης ο ενας αιωνας χρονο slow motion(α reflex mode το λενε) που σου δινει οταν σε περνει χαμπαρι καποιος ειναι απλα:hehe:

Πινεις καφε τραβας και ενα headshot.

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

ειναι το λεγομενο "fulton recovery system", οποιος θελει να μπει στο κλιμα μπορει να παιξει mgs3 απο την HD collection ή το subsistence σε ps2 emulator ξερω γω και peace walker στο καπακι ( ps3 ή psp/vita )

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=krri5d4D0C8[/ame]

[ame]

[/ame]

Το εχω πει και σε αλλα ποστ οτι το mgs3 παραμενει ενα πολυ καλο stealth με δυνατο σεναριο και ας τα εχει τα χρονακια σου σαν παιχνιδι, λογικα τα fulton στο phantom pain δεν θα ειναι απειρα ουτε θα κοστιζουν ψιχουλα για να στοκαρεις οσα θες πριν ξεκινησει η αποστολη , στο peace walker ειχες σχετικα λιγα επανω και φυσικα υπηρχε νοημα μονο αμα τα χρησιμοποιουσες σε ζωντανους στρατιωτες για να μπορεσεις μετα να τους στρατολογησεις στην Mother base.

Σιγουρα θα υπαρχει καποιο πιο προχωρημενο difficulty με λιγοτερα slow-mo και βοηθειες, οτι εχουν δειξει στα βιντεο ειναι καθαρα για λογους demonstration και πραγματικα τον εχουνε πετυχει τον σκοπο τους :)

" a cornered fox is more dangerous than a jackal " :dirol:

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Ενταξει ρε παιδες μην αρχισουμε να παιρνουμε και σαν δεδομενο οτι τα βιντεο που θα παρουσιαζουν θα απεχουν τοσο πολυ απο το τελικο αποτελεσμα.

Ηλπιζα οτι το watch dogs θα ηταν μια κακη στιγμη αλλα οπως φαινεται γινεται κανονας.

Εδω δεν ειναι απλα οτι εχουν κοψει κανα 2 εφε..το terrain καμια σχεση,η μορφολογια του εδαφους καμια σχεση,αλλη παλετα χρωματων..ειναι ψιλοτραγικο οπως και να το δεις.

Εν το μεταξυ οταν ειχα δει το βιντεο το 13 ειχα κρεμασει σαγονια.

Οταν ειδα τα προσφατα βιντεο δεν τρελαθηκα απο τα γραφικα αλλα δεν μου πηγε το μυαλο,λεω απλα περασε ο καιρος και τα συνήθισε το ματι μου

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

οι σκιες ιδια αναλυση φαινεται να εχουν, η βλαστηση ειναι σχεδον ιδια, draw distance το ιδιο, μπορει η διαφορα στον φωτισμο να ωφειλεται στο διαφορετικο TOD ( timeofday) αν προσεξετε η σκια στο αλογο εχει διαφορετικη γωνια, προφανως η αποστολη στην gamescom ξεκινησε καποιες ωρες πιο αργα.

Το δουλεμα με τα γραφικα του killzone και του tekken στην e3 2006 δεν το θυμαται κανεις ? τα γραφικα (και τα frame drops) που απολαυσαμε σαν pc master race οταν βγηκε το crysis ισως ? Οι διαφορες μεταξυ των 2 screen ειναι 90% θεμα αισθητικης, στο E3 demo αν θυμαμαι καλα δεν υπηρχε καν αμμοθυελα, στην τελικη και γραφικα MGS2 να ειχε εγω παλι θα το ειχα στην wishlist, αντε πηγαιντε να μετρησετε κανενα frame σε metro και thief τωρα ....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.