baltazar1999 Ιανουάριος 21, 2014 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2014 Arena μπορείς να συνεχίσεις και μετά. Δεν σε αναγκάζει να κάνεις όλα τα games με τη μία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 22, 2014 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Hearthstone™ Open Beta is Here! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 22, 2014 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Προς το παρόν μόνο για Αμερική αλλά από ότι λένε θα γίνει global Sent from my LG-D802 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 22, 2014 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Δε μπορουμε να παιξουμε καθολου; αν βαλουμε region america ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 22, 2014 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2014 Αν έχεις ήδη λογαριασμό EU, απλά περίμενε μερικές μέρες. Λογικά μέσα στην εβδομάδα ανοίγει και για Ευρώπη και έπονται Ασία, Αυστραλία.Πάντως, όλοι οι γνωστοί που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη beta μέχρι και πριν 15 μέρες έχουν πάρει ήδη πρόσκληση. Μάλλον ήδη στέλνουν μαζικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 23, 2014 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Μπηκα και εγω μπαμπα ...να πω οτι δεν ειχα ξαναπέξει συναφη games αλλα γνωριζα πανω κατω τους κανόνες..Μου αρεσει αρκετα που ειναι απλό και κατανοητο...εχω ξεκλειδώσει ολους εκτος απο druid (ενα πετυχα και μου έριξε στα αυτια αν και τον κοντραρα στο τελός τραβαγα κάρτες οτι ναναι με αποτελεσμα να ριξει εναν protector στο τελος με κατι buff spelss να τον κανει τουμπανο...και να επελθει ο χαμος μετα)Εντωμεταξυ εχω deja vu απο WOW που το 80% το παιχτών ειναι hunter/mage ...αρεα και που πετυχαίνω κανα paladin/rogue/shaman/warlock ...priest 2 φορες ολες και ολες...και μια φορα warrior/druid.Αντε να φαω κανα druid γιατι δεν μπορω να δοκιμασω την τυχη μου στην αρένα χωρις να εχω ολα τα class (που μου φαινεται πολυ ενδιαφέρουσα με το random στοιχειο..)Ερωτηση: τα games στην arena πρεπει να γινουν μονοκοπανίας ή τα κανεις σε οσα session θές?tip: τα classes μπορειτε να τα ξεκλειδωσετε αν παιξετε και με το ΑΙ πραγμα που δεν το ηξερα και εψαχνα να βρω druid vs ωστε να τα ξεκλεισωσω ολα (πρεπει να ξεκλειδωσουν ολοι για να παιξετε αρενα).Στην αρενα επαιξα 2 φορες και τον ...ηπια...imo μεγαλη βλακεια που δεν εχουν οριο 2 cards τα deck ...μου εκατσε ενας druid με 3-4 Swipe και με τσακισε με συνοπτικες διαδικασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 23, 2014 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 πωπω τρωω κατι ήττες απο shaman, μιλαμε δε παίζονται.. γκρρρρρρρ:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 23, 2014 Author #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Open Beta και στην Ευρώπηhttp://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/12440010/Στάλθηκε από το HTC One μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 23, 2014 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Χθες ζητούσε να κάνω Redeem Code πάντως, σήμερα το ανοίξαν? Μπήκε κανείς σας που να μην ήταν όμως στην Closed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 23, 2014 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Ούτως ή αλλώς είχαν πει μέσα στην εβδομάδα για Ευρώπη, αυτό έγραψα και χθες. Εγώ ήμουν ήδη από πριν, αλλά ένας γνωστός ήδη κατεβάζει client μετά το άνοιγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 23, 2014 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Χθες ζητούσε να κάνω Redeem Code πάντως, σήμερα το ανοίξαν? Μπήκε κανείς σας που να μην ήταν όμως στην Closed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 23, 2014 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Σ'αφησα να καείς στο closed beta για να πλησιάσεις στο skill μου εσένα noobάκο, κρίμα θα ήταν να σε ξεβράκωνα κάθε φορά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Ιανουάριος 23, 2014 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Σ'αφησα να καείς στο closed beta για να πλησιάσεις στο skill μου εσένα noobάκο, κρίμα θα ήταν να σε ξεβράκωνα κάθε φορά! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=qnecHy2vyIQ]DAMN - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 23, 2014 Author #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2014 Σ'αφησα να καείς στο closed beta για να πλησιάσεις στο skill μου εσένα noobάκο, κρίμα θα ήταν να σε ξεβράκωνα κάθε φορά! με αυτή τη κάρτα θα σε αποτελειώσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
LocoDiceGR Ιανουάριος 25, 2014 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 (edited) LocoDiceGR#2161 <---- ειναι το battletag μου οποιος θελει με κανει add για κανα matchaki!!! see you in game! Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 25, 2014 από ValantisMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιανουάριος 25, 2014 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 eptanisioz#2918 το δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny6RED Ιανουάριος 25, 2014 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2014 HMMYtheos#2163 :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάρτιος 14, 2014 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2014 Με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία, στις 3 νίκες ολοκληρώνεται το επίτευγμα Mount Up!, που δίνει ένα κροσόβερ αλογατάκι στο WoW. Λέμε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 13, 2014 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Tι έγινε βρε παιδιά; Κανεις δεν ασχολειται πλεον με το Hearthstone; Πολύ νέκρα βλέπω στο thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 13, 2014 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2014 Ε, δεν είναι και για πολλά-πολλά. Παραήταν αργό το ξεκλείδωμα καρτών, για να εκμεταλλευτεί την εμμονή των συλλεκτών. Όσοι είναι φίλοι των CCG, μπορεί να ασχολούνται ακόμη, αλλά εμένα μ' έχασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts