Jump to content



Περίεργο πρόβλημα με σύνδεση σε 2 οθόνες


dirving69

Recommended Posts

Καλημερα σε όλο το φόρουμ μιας και αυτο ειναι το πρωτο μου post ;)

Αντιμετωπίζω ένα περιεργο θεμα που αφορά τη σύνδεση της κάρτας γραφικών μου σε 2 διαφορετικά μόνιτορ. Η κάρτα που έχω είναι μια GTX660 και απο την έξοδο DVI-D στέλνω σήμα στο βασικό μόνιτορ (Dell Ultrasharp U2711) και απο την DVD-I σε 2η οθόνη (HP 2202w) που χρησιμοποιώ περιστασιακά σε extended mode.

Μέχρι τώρα και πριν αναβαθμιστώ στην νέα κάρτα γραφικών τουλάχιστον έτσι είχα τη συνδεσμολογία χωρίς να αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα. Το πρόβλημα με την νέα κάρτα είναι οτι το βασικό μόνιτορ ενεργοποιείται μόνο όταν εμφανιστεί η 1η οθόνη του login των windows ενω πριν στη διαδικασία φορτώματος δείχνει απουσία σήματος. Η 2η οθόνη δείχνει κανονικά απ την αρχή. Οταν βγεί το βύσμα απο το DVI-i η βασική οθόνη εμφανίζει κανονικά σήμα απο την 1η στιγμή. Υπάρχει περιπτωση να έχω κανει κατι λάθος στη συνδεσμολογία ?

καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.