karmen1983 Σεπτέμβριος 3, 2014 Author #41 Σεπτέμβριος 3, 2014 βρε παίδες τα φώτα σας!Παρέλαβα τη μηχανή πριν λίγο. Εκεί που βάζουμε το μάτι μας για να δούμε τι τραβάμε βλέπω κάτι σα χνουδι να το πω, κάτι τέτοιο τεσπα μαζί με άλλα 4 σα τελίτσες. Τι στο γιουδα είναι αυτά; Αλλαξα και φακό έβαλα άλλο μην φταίει λέει ο φακός αλλά τίποτα.Ο Τσακναρίδης είναι κλειστός σήμερα απογευμα οπότε θα πάω αύριο να του τη βαράω στο κεφάλι.
bannedteam Σεπτέμβριος 3, 2014 #42 Σεπτέμβριος 3, 2014 τραγικός απλά... σου έχει λερώσει το σκόπευτρο χρειάζεται ξανά λύσιμο.. μα τι #!@##!@# δεν την τεστάρουν καν πριν τη δώσουν πίσω;
karmen1983 Σεπτέμβριος 3, 2014 Author #43 Σεπτέμβριος 3, 2014 @#%#@%#$^$%^$%!@#$!#@~!~!@$~!@$ Και άλλα με το πρώτο κλικ τα οποία δεν έχουν να κάνουν με το σκόπευτρο αλλά με αισθητήρα σωστά;
bannedteam Σεπτέμβριος 3, 2014 #44 Σεπτέμβριος 3, 2014 ohh yes... πάρε και ένα πλάστη μαζί σου γιατί το βρίσιμο είναι λίγου.γ τράβηξε φώτο σε λευκή επιφάνεια (πχ Α4 χαρτί)
karmen1983 Σεπτέμβριος 3, 2014 Author #47 Σεπτέμβριος 3, 2014 Ντάξει όλα κομπλέ. Να είναι καλά ο [MENTION=699]ΝTG[/MENTION] μας που με ηρέμησε και λύθηκαν και τα δύο με λίγο φυσιματάκι. Τα σκουπιδάκια στον αισθητήρα πήγαν περίπατο. ενα μόνο μου κάνει νάζια αλλά μόνο σε f22, οπότε ντάξει Το χνούδι το τέρας που είχε κάτσει σα μπάστακας στο σκόπευτρο είχε μια πιο περίεργη διαδικασία που μπορείτε να τη δείτε εδώ μετά το 1:30 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=fYGjEnm8PSc]Canon EOS 60D Tutorial - Interchangeable Focus Screens 14/14 - YouTube[/ame] ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ... ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ Και μία αναμνηστική με το χνουδάκι Νίκο μας ευχαριστώωωω με γλύτωσες απο τρέξιμο και νεύρα :flower:
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2014 #48 Σεπτέμβριος 3, 2014 Επομενο βημα να παρεις buttonettes..πολλες ..απο κινα να μαθεις να καθαριζεις μονη σου τον αισθητηρα. Χρονο μερακι και ορεξη να χεις να μη βλεπεις τιποτα ακομα και σε φ22 (αλλα ειναι πολυ σπασιμο νευρων..σε προειδοποιω)
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2014 #50 Σεπτέμβριος 3, 2014 ebay...και sensor swab. Βρισκεις τα φθηνοτερα..και αγοραζεις μαζικα. Αναλογα την ορεξη παιζει να χαλας 3-4 τη φορα.
deninho Σεπτέμβριος 3, 2014 #51 Σεπτέμβριος 3, 2014 Γενικά δε θες να δεις το Τσακναρίδη να σου καθαρίζει τον αισθητήρα. Δεν λέω ότι δεν ξέρει αυτός και ξέρω εγώ, αλλά όταν έριξε με πεπιεσμένο αέρα στην 6d κόντεψα να μείνω... Συν ότι μου είχε γεμίσει σκουπίδια τον καθρέφτη...
ΝTG Σεπτέμβριος 3, 2014 #52 Σεπτέμβριος 3, 2014 Αν ειναι για αυτο που ηταν κατω απο το φιλτρο νομιζω καλα εκανε..αλλα οκ.(για να βεβαιωθει οτι ηταν εκει)Χρονο και υπομονη θελει το καθαρισμα κατ'οικον.Δεν ειναι και για ολους.
Dolly Σεπτέμβριος 3, 2014 #53 Σεπτέμβριος 3, 2014 Μυρίζομαι πως την παρέλαβε η γριά γκαντέμο την μηχανή σου Πάρε swabs. απλά. τα. σπάνε. Ότι είπε η άλλη γριά δηλαδή
deninho Σεπτέμβριος 3, 2014 #54 Σεπτέμβριος 3, 2014 Αν ειναι για αυτο που ηταν κατω απο το φιλτρο νομιζω καλα εκανε..αλλα οκ.(για να βεβαιωθει οτι ηταν εκει)Χρονο και υπομονη θελει το καθαρισμα κατ'οικον.Δεν ειναι και για ολους.ναι, για εκείνο ήταν, σωστό ή λάθος δεν είμαι σε θέση να το κρίνω, αλλά ήταν πολύ σκληρές εικόνες.
karmen1983 Σεπτέμβριος 3, 2014 Author #55 Σεπτέμβριος 3, 2014 Γενικά δε θες να δεις το Τσακναρίδη να σου καθαρίζει τον αισθητήρα. Δεν λέω ότι δεν ξέρει αυτός και ξέρω εγώ, αλλά όταν έριξε με πεπιεσμένο αέρα στην 6d κόντεψα να μείνω... Συν ότι μου είχε γεμίσει σκουπίδια τον καθρέφτη... Εγώ καράφλιασα όταν του πήγα την 60D περιγράφοντας το err 20 και μου λέει χμμμ μάλλον το κλείστρο μισό να δω κάτι.... Ανοίγει το καπάκι της μηχανής και βάζει μέσα δάχτυλο λέμε και ταυτόχρονα πατάει για να τραβήξει φώτο. Εγκεφαλικά απανωτά εγώ και με μία μασέλα που έχει πέσει στο πάτωμα Τεσπα όπως και να έχει γρήγορος ήτανε ο άνθρωπος αν μου πρόσεχε και αυτά τα 2 που εντόπισα θα είχε 5 στα 5.
GoMaR Σεπτέμβριος 3, 2014 #57 Σεπτέμβριος 3, 2014 αγαπη αυτο που επαθες ειναι συχνο φαινομενο...Και χωρις να ανοιξεις την μηχανη μπορεις να το παθεις. Παρε για παραδειγμα τη μηχανη του [MENTION=4655]racer[/MENTION]. δεινοσαυρους μπορεις να βρεις μεσα. Λιγο φυσημα και καθαρισες.Απο τοτε που γεμιζω σκονες , εχω παψει να ασχολουμαι.Την πηγαινω στην νικον και καθαριζει αυτη για μενα.Ειδικα τωρα που ειναι και τσαμπα
Seafalco Σεπτέμβριος 3, 2014 #58 Σεπτέμβριος 3, 2014 Και αυτό που μένει τελικά, είναι το τέλος καλό όλα καλά!! Ευτυχώς! Άντε μεγειά την "νέα" μηχανή !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.