Jump to content



Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]


akis_z80

Recommended Posts

παιδια εμενα δεν με βολευει το p4/5 για τον αγωνα και ειναι 1sec πιο γρηγορο απο το bmw Z4

οι χρονοι μου

p4 1.03.300 εδω υπαρχει και η επιλογη slik soft

Z4 1.04.100 εδω πας κατευθειαν στα medium

η προταση μου ειναι να μπει η bmw m3 gt2 που ειναι σαν το p4/5

Mp4? Why not?
ειναι θεμα οδηγου και τι τον βολευει για αυτο υπαρχουν κατηγοριες με διαφορα αυτοκινητα

και για μενα ειναι cheat p4 αλλα κανω καλυτερους χρονους απο το bmw,σε γενικες γραμμες ομως δεν με βολευει...καποιον αλλο που τον βελευει θα φευγει και πολυ καλα θα κανει

ο κωστας εκανε 1.02.00 με το p4 αφου μιλαμε για χρονους,εσεις οι γρηγοροι με τα laferrari κανατε καλυτερους χρονους??Aφου κοψαμε το laferrari να μπει ενα αναλογο αυτοκινητο διπλα στο p/4 για να υπαρχουν επιλογες.Και ειμαι υπερ στην επιστροφη της mp4 gt3 ξερω πολλα παιδια βολευοναται με αυτο

Δεν καταλαβαινω ολο αυτο το κοψιμο και ραψιμο που οφελει δεν λεω μονο για τωρα αλλα γενικα.Στον δικο μου αγωνα την 458gt2 ηθελα αλλα εβαλα και τα gt3/p4/bmw m3 μεσα γιατι ηξερα οτι πολοι πηγεναν καλυτερα με καποιο απο αυτα για διαφορους δικους τους λογους και πανω απο ολα η ευχαριστηση τους(οπως ο κωστας με την mp4 πηγενε σφαιρα).....Τεσπα απο εκει και περα οτι πειτε

guys το θεμα εχει ληξει

τρεχουμε ολοι με τα αυτοκινητα που ειναι διαθεσημα....Καλη επιτυχια σε ολους μας :T:

http://www.thelab.gr/gaming/assetto-corsa-multiplayer-racing-greek-gatherings-138750-29.html

Η αρχική ιδέα ήταν να μη μπουν καν GT3 μέσα. Αλλά γνωρίζω ότι υπάρχουν die-hard GT3 fans

και quotάρω απ τη πρώτη σελίδα του thread

Τέλος, μια μικρή αναφορά στα GT3

Από τότε που βγήκε το MP συνέχεια με αυτά τρέχουμε. Εντάξει όχι ως Greek group αλλά γενικά στο AC πάντα θα υπάρχει κάποιος server με GT3 και κόσμο μέσα. αλλά ειλικρινά

ΠΩΣ δεν τα έχετε βαρεθεί ακόμα??

οπότε και έβαλα ένα, αλλά μην είναι και πάνω απο το μισό ρόστερ GT από εκεί που δε θα έμπαινε κανένα, συμφώνησαν και άλλοι πάνω σε αυτό.

Το event όπως λέει και ο τίτλος είναι multiclass αλλά υπάρχει η δυνατότητα αν θέλετε να τρέξετε όλοι με GT3 και ουσιαστικά να αλλάξει τελείως η φιλοσοφία του event.

Είμαι πιο πολύ της άποψης του να μη σκεφτόμαστε μόνο τι αρέσει σε εμάς αλλα πώς να γίνει και πιο διασκεδαστικός ο αγώνας.

Τα παραπάνω τα λέει κάποιος που τον τελευταίο καιρό τρέχει σχεδόν αποκλειστικά Ferrari GT2(με το οποίο και τρέξαμε παρέα προχτές), MP4 GT3(με το οποίο έτρεξα στο event σου), Ferrari La Ferrari(έχω κάνει wr στο salzburgring), ενώ στη Ζ4 ζήτημα να έχω μπει μέσα να δω πως είναι το cockpit, τα ίδια και για την p4/5 οπότε αυτά περί βολέματος . . . Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν ;)

Πάντως όπως αποδεικνύεται αυτός που είναι γρήγορος με ένα GT3 είναι και με τα υπόλοιπα gt. Άλλος ένας λόγος που μπήκαν Z4, P4/5 είναι για τους νέους οδηγούς και για όσους θέλουν σχετικά πιο εύκολη δουλειά. Νομίζω και εγώ ότι φτάνει σχετικά με το θέμα.

Έγινε επεξεργασία από D4rkst3EL
Link to comment
Share on other sites

P4/5 Setup για όσους βαριούνται να ασχοληθούν ιδιαίτερα με το στήσιμο, 1:03:00 αλλά με λίγο παραπάνω προσοχή μπαίνει σίγουρα στα '02 για qualify και με soft medium σε αγώνα πάλι είχα τα '03:500.

Μάλλον με αυτό θα κατέβω την Πέμπτη μιας και δεν το είχα οδηγήσει καθόλου μέχρι τώρα εκτός και αν ακούσω την καρδιά και πάω με 312Τ!!

pt_autosave_01_03_000.zip

Link to comment
Share on other sites

TheLab.gr Racing Club Server Update 1.03

*Formula Abarth removed from car choices

*Added BMW Z4GT3 x2

*Added P4/5 x2

*Added Lotus Evora GTC x1

*Added Lotus Evora GX x1

*Practice adjusted to 45 minutes

ps LMAO :banging:

Χμμμ δε ξέρω μήπως φτάσει η Πέμπτη και έχουμε βαρεθεί να τρέχουμε το ίδιο combo όλη τη βδομάδα. Ίσως να ήταν καλή ιδέα να έβαζες και τπτ άλλο πχ Spa GT2/GT3 ή κάτι που θα θέλουν οι περισσότεροι

Link to comment
Share on other sites

H αλλαγή είναι πολύ εύκολη με το utility της Kunos, δεν είναι μεγάλο πρόβλημα να αλλάζουμε τις παραμέτρους του Server αλλά δεν γίνεται να κάνουμε συνέχεια αυτές τις αλλαγές χωρίς κάποιου είδος πρόγραμμα ειδικά τις εργάσιμες ημέρες.

Εγώ αυτό που προτείνω είναι να βγαίνει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα με το τι θέλουμε να παίζουμε με 3 αλλαγές ανά δύο ημέρες. Θα αφήνουμε για το ΣΚ το combo για τον αγώνα της Πέμπτης μιας και υποθέτω τότε υπάρχει ο περισσότερος ελεύθερος χρόνος για practice και μετά ένα combo Δευτέρα-Τρίτη, ένα Τρίτη-Τετάρτη, την Πέμπτη ο Server θα τρέχει το combo του αγώνα και την Παρασκευή μπορούμε να αλλάζουμε πάλι πρίν το ΣΚ.

Ακούω προτάσεις για combos ώστε να αρχίσουμε να οργανωνόμαστε λίγο καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

***TheLab.gr Racing Club Server Update***

Νομίζω αρκετοί έχουμε διαλέξει τα όπλα μας για τη μάχη της Πέμπτης και εγώ προσωπικά πήρα μέρος σε τρείς διασκεδαστικότατους αγώνες το ΣΚ, ο Server έχει νέο config μέχρι την Πέμπτη γιά όσους θέλουν να τρέξουν online τις επόμενες ημέρες.

GTs @ Spa

ΒMW M3 GT2

BMW Z4 GT3

Ferrari 458 GT2

Lotus Evora GTC

Mercedes SLS GT3

McLaren MP4 GT3

P 4/5

14:00 μμ, Optimal track, Stability off, ABS/TC Factory

Practice 45 mins

Qualify 15 mins

Race 7 Laps

Καλή Διασκέδαση, λογικά θα έχει και αρκετούς ξένους μιας και όλοι μας αγαπάμε τα GT στο Spa :D

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο Γιώργο, είσαι πολύ γρήγορος.

Εντύπωση μου έκανε ο χρόνος σου με την Ferrari 312T, σε είδα κάπου στο 1:04:500?

Νομιζω κ ο Κώστας έπαιξε στα 1:04 χαμηλα. Δυστυχως εγώ όχι κάτω από 1:05:900.

Τι αμάξι ε?

Όσο για τον server μιας κ βρίθουν οι server με GT+Spa θα ήθελα κάτι άλλο

πχ Cobra + blackwood

Lotus Exige V6 CUP + imola

Lotus 2 Eleven GT4 + Silverstone National

και γενικά αυτοκίνητα και mod πίστες που δεν υπάρχουν αλλού.

Υ.Γ. Βλεπω οτι μπορείς να βάλεις ρυθμίσεις στα βοηθήματα? Δδλ μπορείς να επιβάλλεις όλα OFF ? Μπορέις να επιβάλεις και τύπο ελαστικών?

Επίσης το practice νομίζω πρέπει να μικρύνει σε διάρκεια.

Έγινε επεξεργασία από liakjim
Link to comment
Share on other sites

Υπομονή Δημήτρη θα παίξουν όσοι συνδυασμοί γουστάρουμε στο Server γι'αυτό ακριβώς το λόγο τον έχουμε.

Λατρεύω και εγώ τα Cobra,2-11, X-bow, lotus 49, 312T και όλα τα αυτοκίνητα που θέλουν heel-toe για να πάνε γρήγορα και νομίζω ότι προσφέρουν ότι καλύτερο απο πλευράς immersion που είναι και ο λόγος που πάιζω simracing τίτλους (Αναμένω το Consumer Version Occulus Rift με τεράστια αγωνία).

Επιστρέφω τώρα στον αγώνα F1 που παίζει live από CoTA (Forza Hamilton)!

Link to comment
Share on other sites

@παρέα .Καλά περάσαμε το Σ/Κ ,αιτία ο server του φίλου μας του geovas77 τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και ειδικά εγώ που δεν μπορώ να συμμετέχω τις Πέμπτες.

Είχα βέβαια και μια άτυχη κωμικοτραγική στιγμή της οποίας οι επιπτώσεις ήταν καταστροφικές ιδίως για τον φίλο μας τον jim καθώς είχε γυρίσει το τιμόνι χωρίς να το καταλάβω και αντί για πρώτη στην εκκίνηση έβαλα όπισθεν:suicide:,πίσω μου ήταν αρκετοί αλλά κυρίως ο jim που του ρθε ο ουρανός σφονδύλι :wall: φαντάζομαι τι θα μού σουρες Δημητράκη.Ενα έχω να πω πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει :D .Μετά από αυτό όμως τα πήγαμε περίφημα,είχαμε έναν καθαρό αγώνα με JIM & p4 που τον απόλαυσα από την αρχή μέχρι το τέλος ιδίως στο τέλος.Νομίζω ήταν και ο Αρης αλλά ο άμοιρος μπήκε τελευταία στιγμή και δεν πρόλαβε να ζεσταθεί για να αποδώσει.

Φοβερά εργαλεία αυτά τα ferrari 312t πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε έναν αγώνα στο silverstone με αυτά στο μέλλον. Μr geovas77 πως θα γίνει να σου κάνουμε donate για τον server, φτιάξε ένα λογαριασμό στην τράπεζα να τα μπήγουμε για να τον διατηρήσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Πάνο είχε πολυ γέλιο η φάση. Τα κόκκινα φώτα άναβαν ένα - ένα και ξαφνικά σβήνουν οπότε φεύγουν ΄'ολοι σαν τρελοί, εκτός από τον μπροστινό μου δλδ εσύ που έχωσες όπισθεν!!!

Νομίζω έφερα 2 τούμπες στον άερα χαχαχαχα. Πάντως με H-shifter είναι πάρα πολύ δύσκολο , συνέχεια έσπαγα το σασμάν, ίσως για αυτό ήμουν και αργός γιατί πρόσεχα πολύ στις αλλαγές. Αλλά πολύ διασκεδαστικό και rewarding αμάξι.

Συμφωνώ στο να τσοντάρω για server , 'ισως μέσω paypal? (πχ donate button). Δεν ξέρω αν γίνεται.

Έγινε επεξεργασία από liakjim
Link to comment
Share on other sites

Παίδες ξεκολάτε τα 5€/μήνα=1 μπύρα, εάν γουστάρετε να τσοντάρετε μπορούμε να κανονίσουμε ενα meeting και να με κεράσετε αν και μπορεί να σας βγεί πιο ακριβό :dirol:!

Link to comment
Share on other sites

Edit #2: Μέσα το Formula Abarth για τη Πέμπτη.

Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει edit στο κύριο ποστ.

http://www.thelab.gr/gaming/assetto-corsa-multiplayer-racing-greek-gatherings-138750-29.html#post1063770519

Ελπίζω να έχουν όλοι το Spotter addon μέχρι τώρα. Για κάθε είδους αγώνα είναι απαιραίτητο αλλά ειδικά σε multiclass race ακόμη περισσότερο

Apps - Spotter | RaceDepartment

Έγινε επεξεργασία από D4rkst3EL
Link to comment
Share on other sites

Θα σου στειλω πακετο μια 6αδα τοτε. Πες μου τι μαρκα πινεις:upside:

Διάλεξε μια από αυτές!!

Top 10 Most Expensive Beers | I Love Good Beer

Ακολουθεί καθαρά προσωπική άποψη

Πάντως για τον σέρβερ, εγώ θα προτιμούσα να είχε το combo του αγώνα και να ήταν σε μόνιμο qualify (για να μετράει το RSR, για όσους το θέλουν), ώστε να μπορούμε να μαζευόμαστε εκεί και να κάνουμε το practise μας.

Server για αγώνες με διαφορετικά combo, υπάρχουν να φάνε και οι κότες!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.