Jump to content



Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]


akis_z80

Recommended Posts

Γιώργο και εγώ δεν είμαι σιγουρος. Για αυτό έβαλα "να το δοκιμάσουμε" .

Υ.Γ. Το 2ο race δεν δουλευει στα στατιστικά.

Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει το link από το championship, μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του δεύτερου αγώνα μέσα από τα sessions.
Link to comment
Share on other sites

Αχχ δεν μπόρεσα να μπω στον αγώνα λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων, όχι ότι το μετάνοιωσα βέβαια.. :D

Όποιος έχει τα replays ας τα ανεβάσει να δούμε και εμείς οι απόντες τι έγινε!!

 

 

 

Έχω το replay (του 2ου αγώνα) που να ανεβάσω; Ωραίοι αγώνες, προσοχή μόνο λίγο παιδιά με τις μπλε σημαίες.. Άμα είστε πίσω 1 γύρο μην παλεύετε, αφήνετε τους πρώτους να περάσουν. Και μην αφήνετε απλά γκάζι, να βγαίνετε τελείως από την αγωνιστική γραμμή. Μου χάλασε ο 2ος αγώνας γι' αυτό το λόγο.

 

Αυτός που τρώει γύρο δεν είναι υποχρεωμένος και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει γραμμή, γιατί θα έχουμε απρόβλεπτες καταστάσεις. Αφήνει χαλαρά γκάζι σε σημείο που δε θα δημιουργήσει πρόβλημα (π.χ στη μέση της ευθείας), και ο "γρήγορος" βρίσκει τρόπο να περάσει χωρίς να ακουμπήσει. That's it that's all.

Το ρεπλαυ ανέβασέ το σε κάποιο file sharing site πχ mega, wetransfer κλπ

 

 

 

Συμφωνώ στο combo και στην όλη φάση! Δε συμφωνώ στο pass μέσω teamspeak.

Χμμ δε νομίζω να σε ρώτησε ο Jim χαχα! Λοιπόν επειδή διάβασα εν τάχει όλα τα ποστς καλό είναι να περιορίσουμε το τσάτινγκ μόνο στο practice και για μετά τον αγώνα. Στο qualifying και race να επικρατεί ησυχία εκτός των προειδοποιήσεων για προσπεράσματα, μπλε σημαίες, "πέρνα από δεξιά" κλπ.

 

 

 

Ίσως λόγω επαγγέλματος γίνομαι λίγο μ@λακας.

Τι επάγγελμα είναι αυτό; Να ξέρουμε να φυλαγόμαστε!! :lol:

Έγινε επεξεργασία από akis_z80
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

@liakjim,

δε ξερω τι επαγγελμα κανεις , ουτε μλκας εισαι ουτε κατηγορεισαι επειδη ενοχλεισαι.ελεος ρε :p
στα Qualifyings ηταν ναι.απλα οταν βλεπεις φως , μπαινεις.Τι εννοω..
Οταν υπαρχει "χαλαρο" κλιμα και μιλαμε μεσω teamspeak , λογικο ειναι να πεις και 2-3 πραγματα παραπανω.Σε καμμια περιπτωση δεν ηταν σχετικο με το παιχνιδι αυτο που ειπα , αλλα ηταν ο μοναδικος τροπος να επικοινωνησω με τον Τασο για τον α η β λογο..
ναι θελω και εγω αυτοσυγκετρωση οταν παω για χρονο.
Το οτι αναλυουμε την συγκεκριμενη φραση(κατασταση), δε σημαινει οτι εχω "πειραχτει" η εχω παρεξηγηθει προσωπικα , αλλα για να διορθωσουμε καποια πραγματα για την επομενη φορα.
Απλα δε χρειαζεται να ειμαστε ολοι τοσο αυστηροι :)
ειμαι απο αυτους που θελουν καθαρο αγωνα , δε με νοιαζει η θεση τοσο , με νοιαζει η ενταση και να το ευχαριστηθω.Θα σπαστω και θα εκνευριστω αν δε μπορω να τρεξω λογω προβληματων(αποσυνδεσεις) , αλλα επειδη γνωριζω πως ολοι δε μπαινουν για να παιξουν συγκρουομενα , ειμαι σιγουρος πως αν τυχει καποιο collision , δε θα ειναι επιτηδες.
Προχθες απο αναποδο τιμονι , τρανταχτηκε το γραφειο και εσπασα ενα διακοσμητικο.Απο τον θορυβο τρομαξα.Αυτο μεσα στον αγωνα μπορει να μεταφραστει
οτι ο Ιασονας δε προσεχει και πεφτει πανω μας ενω πρακτικα δεν
Εκει παει το παραπανω σχολιο για το αυστηροι.
Επισης @fuz10n,
Πολλα ερωτηματα που γραφεις , παλι τα εθεσα εγω ingame, αλλα παιδια κατανοηστε οτι για καποιους ειναι η πρωτη φορα που μπαινουν στον σερβερ και δε γνωριζουν τα διαδικαστικα.(including me)
Οταν εχεις προβλημα με την συνδεση σου , δεν εχεις ξανακανει reverse order και ζεις στην αβεβαιοτητα και δε θες να δημιουργησεις προβλημα ,λογικο ειναι να ρωτησεις..
οσον αφορα τον σερβερ και τον τυπο του αγωνα.Practice 70λεπτα (οποιος θελει να μλκζεται και teamspeak)
qualifyings 30λεπτα το λιγοτερο(αναλογα την πιστα)
ingame 45λεπτα παλι για να μπορεις να "κερδισεις" χαμενες θεσεις η να φυγεις μπροστα.

ο 2ος αγωνας η θα μπορουσε να ξεκινησει με τις ιδιες θεσεις παλι (να ισχυουν τα positions απο το πρωτον αγωνα) και απλα να παιξουμε αλλον εναν αγωνα.Σα restart δλδ.
ετσι θα μπορουσαμε να αυξησουμε την διαρκεια των qualifyings πριν απο το πρωτο αγωνα για να ισχυει η θεση και στους δυο αγωνες.

Αν καποιος φαει disconnect , αναγκαστικα πισω πισω.
πιστευω πως ενα restart να εχουμε το περιθωριο λιγο πριν ολοκληρωθει ο 1ος γυρος.γτ αν μαζευτουμε 12 οδηγοι σε μια κλειστη στροφη , εκει θα γινουμε σαλατα.λιγο τα pings , λιγο το lag,  Λιγο διαφορετικοι οδηγοι να ειμαστε...
αυτα απο μενα

Έγινε επεξεργασία από GoMaR
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

θελω να σχολιασω μονο σε αυτο:

 

Προσωπικά έχω επιφυλάξεις για ένα μόνο αγώνα. Είχα την εντύπωση ότι κάνουμε δύο με τον δεύτερο reverse start για να υπάρχει αγώνας με προσπεράσεις γιατί το πρόβλημα είναι ότι δεν βάζουμε splits και επομένως στο ίδιο αγώνα τρέχουν άτομα με διαφορές αρκετών δευτερολέπτων σε κάθε γύρο που σε μεγάλο αγώνα θα καταλήγει σε μοναχικούς οδηγούς που κάνουν hotlaps.
 

 

πιστευω πως αυτοι που μαζευομαστε ειναι πλεον πολλοι και υπαρχουν πανω απο 2 σε καθε κατηγορια. πχ ο ακης δε τρεχει πλεον μονος του, εχει χασει απο αρκετους και ειδα και χτες 2 ατομα σε πολυ καλους χρονους. μετα υπαρχει η πλεμπα που ειμαι και γω μεσα, των +1-2-3 second αναλογα την πιστα απο τους καλους, η οποια εχει και τις πολλες μαχες, και μετα καποιοι που το παλευουν ακομα λιγο πιο πισω.

 

επισης σε καθε πιστα παντα ψιλοαλλαζει το ποιος ειναι καλυτερος απο ποιον σε καθε ομαδα.

 

λογω αυτων πιστευω οτι ειναι καλα να πουμε για μεγαλο κ μοναδικο race. συν τις απροοπτες εξοδους που ολοι ανεξαιρετως εχουμε.

 

ιδανικα ναι το δευτερο reverse race εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον παντως. θα ελεγα να κανουμε και τα 2 οτι αρεσει του καθενα που βαζει τελικα... :) (κολοτουμπα ε?) 

Link to comment
Share on other sites

εχω τρεξει πανω απο 10-15 αγωνες στο greekgatherings ποτε δεν εχω χαλασει-εμβολησει κανενα......αλλα πολλες φορες εχω γινει δεκτης κακων οδηγηκον συμπεριφορων και οχι οδηγηκον λαθων...νομιζω οτι αυτο θα πρεπει να σταματησει..δεν γινετε να προσεχω μονο εγω παντα  :p

 

1) Oταν ξεκειναμε "πρωτα" προσεχουμε να μην πεσουμε στον μπροστινο μας και οχι να κερδισουμε θεση απο την συγχυση αν ερθει και καποιο πλεονεκτημα θεσης ευπροσδεκτο( εχουμε 22-25 γυρους στον αγωνα για να περασουμε)

2) αν καταλαβουμε μεσα στον αγωνα οτι καποιος ειναι αρκετα πιο γρηγορος απο μας, καλο ειναι να τον διευκολυνουμε στην προσπεραση "καποια στιγμη" (ειναι κολλημενος απο πισω μας για αρκετη ωρα)

δηλαδη δεν υπαρχει κοντρα αλλα μονο καθηστερηση στον πισω μας για πολλη ωρα

 

στον αγωνα με τα dtm θα εχουμε και το autoclutch on για εμας που δεν εχουμε συμπλεκτη?

Έγινε επεξεργασία από kyr..
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Για να σας φτιάξω λίγο το κέφι σκεφτείτε να αγωνίζονταν γυναίκες αντί για μας κάθε φορά θα χρειάζονταν μετά τον αγώνα γύρω στις 100 σελίδες αναλύσεων και δικαιολογιών!:-))

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Δεν κατάφερα να παρευρεθώ χθές αλλά είδα ότι περάσατε ωραία :D Gomar ετοιμάσου, [NGR]Paladin εδώ, θα τρέχουμε μαζί εκεί πίσω απο τους alien του server παρέα :D

Έγινε επεξεργασία από Stathis1
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

πρεπει να ακυρωθειτε  ετσι ειναι το σωστο,εκτος αν εχει συμβει κατι αλλο στην περπτωση σου, αλλιως θα τρεχουμε και οποιον παρει ο χαρος,ο ποιο τυχερος θα κερδιζει και ο ατζαμης θα ανταμειβεται  :p

 

Βλέποντας το replay σε εκείνο το σημείο που βρέθηκα δε νομίζω ότι μπορούσα να κάνω και πολλά. Και το ότι βρέθηκα εκεί ήταν λόγω επαφής λίγο πιο πριν.

Link to comment
Share on other sites

Ααααααα! Επέστρεψα μετά από δυο εβδομάδων (η μία πολύ δύσκολη) αποχή :D

 

Ο server γεμάτος κόσμο και το combo πολύ δυνατό! Το BMW (DTM) φαντάζομαι δεν κολλάει με τα άλλα δύο, ε?

 

Κυριάκο σόρυ, έπρεπε να μείνω έξω, σου έκοψα την πορεία...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ααααααα! Επέστρεψα μετά από δυο εβδομάδων (η μία πολύ δύσκολη) αποχή :D

 

Ο server γεμάτος κόσμο και το combo πολύ δυνατό! Το BMW (DTM) φαντάζομαι δεν κολλάει με τα άλλα δύο, ε?

 

Κυριάκο σόρυ, έπρεπε να μείνω έξω, σου έκοψα την πορεία...

δεν τρεχει αφου τα ειπαμε μεσα....αλλα μιας και το αναφερεις.Δεν επρεπε να μεινεις εξω σε εκεινο το σημειο της πιστας μπορουσες να μπεις, απλα να μου αφησεις χωρο να περασω,δεν προλαβενα να φρεναρω,δεν εβρισκα ελευθερη γραμμη, εφυγα και εγω εξω για να μην πεσω πανω σου   :D

Αν εμπενες χαλαρα απο δεξια οπως ησουνα θα φευγαμε και οι δυο γρηγορα

 

@pano2171

υπηρξε επαφη πριν αλλα ησουνα ζωηρος, κοιτα ποσο πισω εισαι στον καθρεπτη και σε μια στροφη θελεις να μας περασεις ολους με την μια,3η στροφη μετα την εκκινηση λογικο ειναι οτι με καποιον θα βρεις,εγω αγνοουσα εντελως την υπαρξη σου πισω μου

 

Έγινε επεξεργασία από kyr..
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν έπεσε διαφήμιση από κάποιον ή αν παίζει ρόλο το stracker αλλά γίνεται πανικός στο server, ρίξτε μια ματιά στα sessions εχτές από τις 8 μέχρι τις 2 γινόταν της μουρλής.

 

178 άτομα έγραψαν χρόνο εχτές εάν τσεκάρετε τα laptimes που δείχνουν μοναδικές εγγραφές.

Έγινε επεξεργασία από geovas77
Link to comment
Share on other sites

Οντως πολύς κόσμος. Βλέπω και κάτι aliens μέσα.
Γιώργο πιστευω 'εχει να κάνει με το grip. Είναι κ συνδιασμός τρομερός (να είναι καλά αυτός που το έβαλε :p ) , έχουν μπουχτίσει πολλοί με τα GT3 που έχουν κατακλύσει τους server αλλά κυρίως υπάρχει κόσμος που έχει καταλάβει ότι το ουτοπικό 100% grip στερεί αρκετά την απόλαυση.

Στο 94~95% νιώθεις πραγματικά το οδόστρωμα δεν ξέρω πως να το περιγράψω.

Πολύ ευχάριστο πάντως.

 

edit : Είδα το replay. Βλέπουμε τον Άγγελο που καταρχάς δεν έχει το helicorsa (γιατί???). Αν το είχε θα είχε δει ότι στο 0:26, το κόκκινο βελάκι στα δεξιά του σημαίνει ότι ήδη έχει αυτοκίνητο εκεί.Έκανε κ άλλο δεξιά και έπεσε πάνω στον Pano2171, εκτρέποντάς τον από την πορεία του , κάνοντας τον να φύγει ανεξέλεγκτα ευθεία κ πάνω στους άλλους (και ο οποίος άργησε να φρενάρει είναι αλήθεια).

 

ΣΑΣ ΧΙΛΙΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ HELICORSA. ΘΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ. download εδώ.

Έγινε επεξεργασία από liakjim
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Γιώργο πιστευω 'εχει να κάνει με το grip. Είναι κ συνδιασμός τρομερός (να είναι καλά αυτός που το έβαλε :p ) , έχουν μπουχτίσει πολλοί με τα GT3 που έχουν κατακλύσει τους server αλλά κυρίως υπάρχει κόσμος που έχει καταλάβει ότι το ουτοπικό 100% grip στερεί αρκετά την απόλαυση.

Μα αφου δεν βλεπεις με τι set up τρεχει ο σερβερ, εκτος και να εννοεις οτι μπαινοντας μενουν ή και ξαναμπαινουν λογω του συγκεκριμενου set up.

Eιναι κατι που λειπει αυτο απο το multi και ελπιζω καποια στιγμη να το προσθεσουν, δηλ. το να μπορεις να δεις απο τον server browser τα χαρακτηριστικα του καθε server.

(εκτος και αν δεν κανω κατι καλα εγω και δε τα βλεπω, οποτε ακυρο το παραπανω :p )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.