Jump to content



Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]


akis_z80

Recommended Posts

Φιλε liakjim έχω το hellicorsa. Ηταν το πρωτο πραγμα που εκανα εγκατασταση πριν αρχισω να παιζω μαζι σας. Για το λαθος μου μαλλον ευθυνεται η απειρια μου σε online αγωνες αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση αν δεις δεν κινηθηκα εγω δεξια αλλα με πεταξε το κρασπεδο στο apex της στροφής.

Πραγματικα προσπαθώ να ειμαι οσο πιο προσεκτικος γίνεται σε σημειο που μπορει να χασω και 3-4 θεσεις για μην πεσω πανω σε καποιον. Απολογουμε παντως για την οποια επαφη.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

παιδια απο τα λιγα που εχω καταλαβει με την μικρη μου εμπειρια σε online , το να ερθεις σε επαφη με καποιον ειναι αναμενομενο.Το να κανει ενα λαθος ενας οδηγος , να πατησει κερμπ , να γλιστρησει και να πεσει σε αλλον πανω , αν μη τι αλλο ειναι φυσιολογικο.(ουτε μπορεις να πεις μη κανεις λαθος , ουτε εχεις την απαιτηση να το μαζεψει και να μη σε χτυπησει.Ατυχες στιγμες υπαρχουν)Το να παιζεις επιθετικα ομως και να προκαλεις ατυχηματα ειναι το μελανο σημειο του online.Δεν αναφερομαι σε καποιον εννοειται.Απλα απο αυτα τα λιγα που εχω δει αυτο συμβαινει.
 

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Έχει κουράσει το θέμα παιδιά, εγώ πιστεύω ότι όλοι από το TheLab μπαίνουμε για να διασκεδάσουμε χωρίς καμμία πρόθεση να πέφτουμε πάνω στους άλλους και να τους χαλάμε τον αγώνα.

 

Φυσιολογικό είναι κάποιες φορές είτε γιατί στιγμιαία χάνουμε την προσοχή μας, είτε γιατί έχουμε τεχνικά προβλήματα, είτε πολύ απλά γιατί κάνουμε κάποιο οδηγικό λάθος να υπάρχουν ατυχήματα, συμβαίνει σε όλα τα multiplayer simulators, όποιος δεν μπορεί να το δεχτεί καλά θα κάνει να μείνει στα hotlaps ή να βρεί κάπου αλλού που δεν υπάρχουν ατυχήματα. Έχουν πέσει άπειρες φορές επάνω μου στο iRacing και παρόλο που υπάρχουν και online stewards ποτέ δεν έχω κάνει report εκτός από μία φορά που  σε αγώνα indycar oval κάποιος με εμφανή πρόθεση έπεσε επάνω μου ενώ ήμουν race leader και του έριχνα γύρο με αποτέλεσμα να φάει προσωρινό ban.

 

Προσωπικά σαν αυτός που πληρώνει τον server εδώ και αρκετούς μήνες για να έχουμε κάπου να διασκεδάζουμε παρέα και συνήθως διαχειρίζεται τα online races καθόλου δεν θα μου λείψει κάποιος που όποτε μπαίνει διαμαρτύρεται για το παραμικρό είτε στο TS είτε μετά εδώ. Αυτά από εμένα, πιστεύω να πάψουν οι ανώφελες συζητήσεις που το μόνο που κάνουν είναι να χαλάνε τη διάθεση όλων, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

sry guys! η "προθεση" μου ειναι να γινουμε καλυτεροι και πιο συνεργασιμοι οχι να χαλασω την διαθεση κανενος....H σταση μου ειναι παρεξγησιμη οποτε  συγνωμη

 

ο υπολοιπος αγωνας μετα κυλαει ετσι :(

Έγινε επεξεργασία από kyr..
Link to comment
Share on other sites

Δεν είχες καλό setup απ΄ όσο μπορεί να διακρίνει το άπειρο μάτι μου!

το δικο σου ειχα :p πλακωνομουνα στα φρενα πανω στην στροφη 2,3 φορες αυτο γινοτανε την 3η πρεπει να του την εσκασα κατα λαθος

Έγινε επεξεργασία από kyr..
Link to comment
Share on other sites

sry guys! η "προθεση" μου ειναι να γινουμε καλυτεροι και πιο συνεργασιμοι οχι να χαλασω την διαθεση κανενος....H σταση μου ειναι παρεξγησιμη οποτε  συγνωμη

 

 

 

Κανείς δε νομίζω να θέλει τις επαφές γιατί κανείς δεν έχει άτρωτο αυτοκίνητο. Από κει και πέρα υπάρχουν και τα race incidents. H στάση σου όντως ήταν παρεξηγήσιμη έτσι όπως το είπες. Ο VZR έπεσε πάνω μου όχι γιατί δε με είδε αλλά γιατί τον πέταξε το κερμπ. Εγώ εκτοπίστηκα και όντως καθυστέρησα να φρενάρω αλλά εκείνη την ώρα το χτύπημα με αποσυντόνισε και κατά 99% αν φρενάριζα την ώρα που μπαλατζάριζα θα ερχόμουν προς τα πάνω σας με τετακέ. Παλαιότερα έτρεχα σε πρωταθλήματα του LFS οπότε ξέρω τι παίζει με συμπεριφορές. Πάντως το επίπεδο είναι αρκετά ανεβασμένο σε όλους τους τομείς! :metal:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κυκλοφόρησε σήμερα το Bloodborne και τα σπάει, ειδικά αν είναι κάποιος souls fan αξίζει να αγοράσει PS4 μόνο για αυτό. Θα αφήσω λίγο τον υπολογιστή για την κονσόλα γιατί πραγματικά το παιχνίδι δεν υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Κονσόλες πφφφφ :tongueout: :tongueout: :tongueout: :tongueout:

 

Τα μάτια μου τσούζουν. Τρέχω στον server κανά 4ωρο!!! ¨Απειρος κόσμος (όλα τα καλά παιδιά της παρέας), τρελός συναγωνισμός, λίγες επαφές, επαφές 3ου τύπου με εξωγήινους( Mitja Bonca, Tim O'Glock, αλλά κ ο Thodoris GR. που ξέρω ότι θα διαβάσει ως Guest που ήταν φανταστικά γρήγορος), όλα τα έιχε. Οϋτε θυμάμαι πόσους αγώνες έτρεξα.

 

Σήμερα δοκίμασα την Alfa. Υπέροχη αλλά θανατηφόρα. Στην 1η μ@λακία έφυγες χωρίς 2η κουβέντα. Θέλει πολύ προσοχή. Άλλη αίσθηση όμως όταν φεύγεις με τα 4 και ξεκινάς πατιλίκια με όλους τους τροχούς. ¨Εμεινα άφωνος. Το ταξί σαφώς πιο εύκολο. Εντελώς ουδέτερη χορεύει όπως θες εσύ. Την πας ενώ η Alfa σε πάει.

Με την 155 είμαι πιο γρήγορος ενώ με το ταξί πιο σταθερός.

Έχω κ θέμα με τα λάστιχα. Ειδικά στην 155. 96% σε 6 γύρους τα medium. Να δω στους 20 γύρους τι θα γίνει. (Γιώργο 100% δεν έχεις βάλεις φθορά?).

 

Ευχαριστώ τα παιδιά που τρέξαμε.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.