Jump to content

Recommended Posts

• Replies 25,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• astrolabos

2261

• PetrosD

2039

• HotPeanut

1614

• wrong method

1495

19/3: Εισαγωγή (1) σε Video Compression, Ν. Βλασσόπουλος
26/3: Εισαγωγή (2) σε Video Compression, Ν. Βλασσόπουλος
3/4:  Intra Compression, K. Νάκος
23/4: Inter Compression, Γ. Λεντάρης
30/4: iOS, Γ. Συννεφάκης
7/5:  Android, Κ. Νάκος
14/5:  Ασφάλεια Δικτύων (1), Β. Σταθόπουλος
21/5:  Ασφάλεια Δικτύων (2), Β. Σταθόπουλος
28/5:  Cloud (1), A. Τζανακάκη
4/6:  Cloud (2), A. Τζανακάκη

Απ'όλα αυτά τα θέματα, τι θα διαλέγατε για να αναλάβει κανείς εργασία; Με τι αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο; iOS/Android προφανώς κατασκευή εφαρμογής. Inter/Intra compression δεν ξέρω τι είναι :p

τα 2 τελευταία.. αν και θα ήταν όμορφο να κάνεις κάτι και να μην είναι βιβλιογραφικές.. αναλόγως το χρόνο που θες να σπαταλήσεις

• Like 1

@deninho, Cloud και αν έχεις δυνατότητα να προτείνεις θέμα google για Internet of Things.
Είναι πολύ της μόδας τελευταία.

• Like 2

Προτείνω εισαγωγή σε video compression γιατί εισαγωγή είναι, πόσο δύσκολο θα είναι; :p

Δεν έχω άποψη επί του θέματος, ακόμα... Πείτε του απόψεις να αποκτήσω και εγώ 

Α. Δεν είναι πτυχιακή.

Β. Δεν πρόκειται να πάρω φέτος.

Γ. Ιδέες ψάχνω για το τι πουλάει (ζητείται) για να έχω μια γνώση :)

cloud τότε.. όχι απλά πουλάει.. το δίνουν τζάμπα στις εταιρείες στην αρχή σαν τυράκι και μόνο που δεν τις πληρώνουν για να το χρησιμοποιήσουν (βλέπε azure)

• Like 1
(edited)

αυτή η επιδημία "astrocat giffanious carpetious bombardious" έχει αρχίσει να μεταδίδεται και σε άλλους χρήστες  :crazy:

Έγινε επεξεργασία από wrong method

Καλό μήνα. Όσοι την πατήσατε, μη σκάτε. Εδώ την πάτησε το "έγκυρο" Βήμα κι έβγαλε είδηση ότι ο Τσίπρας κάλεσε τον Πανίκα στο Μαξίμου

Την κατέβασαν την είδηση, αλλά μπορείτε να τη δείτε εδώ:

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:CMcx_aKEGj8J:www.tovima.gr/politics/article/%3Faid%3D690879+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=gr

• Like 2

Μόλις με ακούμπησε ένα κουνούπι νίντζα στο μάγουλο αφού το έβλεπα και πέταγε μπροστά μου. Σε χρόνο κάτω από 1 δευτερόλεπτο επαφής με το δέρμα πρόλαβε και ρούφηξε αίμα αφού έγινα και γω νίντζα και το σκότωσα 5δευτερόλεπτα αργότερα....

Τώρα κάθομαι στην καρέκλα σε μια φάση FUUUUUUUUU @##@%@#%@#%#@%

Neighbors+have+a+mini+river+thing+in+the

19/3: Εισαγωγή (1) σε Video Compression, Ν. Βλασσόπουλος

26/3: Εισαγωγή (2) σε Video Compression, Ν. Βλασσόπουλος

3/4:  Intra Compression, K. Νάκος

23/4: Inter Compression, Γ. Λεντάρης

30/4: iOS, Γ. Συννεφάκης

7/5:  Android, Κ. Νάκος

14/5:  Ασφάλεια Δικτύων (1), Β. Σταθόπουλος

21/5:  Ασφάλεια Δικτύων (2), Β. Σταθόπουλος

28/5:  Cloud (1), A. Τζανακάκη

4/6:  Cloud (2), A. Τζανακάκη

Απ'όλα αυτά τα θέματα, τι θα διαλέγατε για να αναλάβει κανείς εργασία; Με τι αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο; iOS/Android προφανώς κατασκευή εφαρμογής. Inter/Intra compression δεν ξέρω τι είναι :p

Από αυτά νομίζω ότι το Video Compression είναι η καλύτερη επιλογή με κοντινά τα Inter/Intra. Θα απέφευγα iOS,Android και Cloud εκτός αν σε ενδιαφέρουν προσωπικά ή/και εαν είσαι κοντά να βγεις στο κουρμπέτι. Τα security εχουν και αυτά carry-on γνώση. Εξαρτάται βέβαια και για τι πτυχίο πηγαίνεις

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.