tommybertsen Ιούνιος 7, 2016 #5363 Ιούνιος 7, 2016 Σε ολόκληρο το Τορίνο υπάρχει μόνο ένας λαρυγγολόγοςΟ Τορινολαρυγγολόγος __________________________________________________________________________________________________ - Γιατί είναι η δικιά σου στο νοσοκομείο; - Τράκαρε με το αμάξι μου. - Έχει κατάγματα; - Όχι ακόμα. __________________________________________________________________________________________________ -Θα μου κάνετε τη χάρη να μου χαλάσετε αυτό το εικοσάευρο σε πέντε πεντάευρα? -Τέσσερα εννοείτε. -Ε, τότε τι χάρη θα είναι? ____________________________________________________________________________________________________________________________________________ Ενα ζευγάρι θέλει να ανακαινίσει το μπάνιο στο σπίτι τους. Ο ένας από τους δύο γνώριζε τον κύριο Λάρρυ, που έκανε καλή δουλειά, οπότε τον φώναξαν. Με το που μπαίνει μέσα στο σπίτι ο Λάρρυ κοιτάζει την πόρτα και λέει: - Α ναι φαίνεται, τεράστιο πρόβλημα η πόρτα σας, θα τη φτιάξω αμέσως - Μα τι λέτε κύριε Λάρρυ, στο μπάνιο είναι το πρόβλημα - Μουχαχα το ξέρω! Πάει μετά στην κουζίνα: - Αααα εδώ είναι το πρόβλημα ε? Πρέπει να γκρεμίσω τον τοίχο - Αλήθεια τώρα? - Μούχαχα όχι! Χαβαλές. Πάει μετά στο μπάνιο: - Α εδώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα, λυπάμαι. - ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ - Μουχαχα! Το ξέρω. Πλακίζω. Η γυναίκα τσαντίζεται οπότε λέει στον άντρα: - Γιατί κάνει έτσι ο μαλακας? - Ελα μωρέ, στάνταρ μαστρο-Λάρρυ.. __________________________________________________________________________________________________ Στο Τσερνομπίλ όταν λένε να τις βγάλουν να τις μετρήσουν, εννοούν ποιος έχει τις περισσότερες... __________________________________________________________________________________________________ -Καλά τόσα λεφτά έχει αυτός ο σκύλος τι ράτσα είναι? -Λάτση _________________________________________________________________________________________________ Ο διπλανός στην ταβέρνα άρχισε να πνίγεται και όλοι μαζεύτηκαν απο πάνω του... Μόνο εγώ είχα την ψυχραιμία να του κλέψω τις πατάτες !! __________________________________________________________________________________________________ -Λεονάρντο με ποιον είναι τα παιδιά σπίτι??-Μόνα Λίζα!!!.. Spoiler (αααχ , ανασα δροσιας) 9
dunkel_Stern Ιούνιος 7, 2016 #5364 Ιούνιος 7, 2016 https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13413621_1755239461419252_462194489068033456_n.jpg?oh=468d601f59d8048f7f9bb145040bb2a7&oe=58033B35
ΓιαγκΤ Ιούνιος 7, 2016 #5366 Ιούνιος 7, 2016 πριν 4 ώρες, το μέλος knight_77 έγραψε: Και μετά ηλιοθεραπεία 2
Δημοφιλής Δημοσίευση ΓιαγκΤ Ιούνιος 8, 2016 Δημοφιλής Δημοσίευση #5367 Ιούνιος 8, 2016 Προεδράρα σ' αγαπώ, συγγνώμη Παράθεση Πρόεδρε. Προεδράρα. Γαλαντόμε. Ευεργέτη. Κορυφαίε όλων. Τι μάθημα ήταν αυτό που μας έδωσες χθες το πρωί. Για ακόμη μια φορά υπήρξες πατρική φιγούρα, εντοπίζοντας με σοφία τα λάθη μας για να μας κάνεις καλύτερους. Ξεφύγαμε. Ειδικά αυτή κι ο Παπανώτας. Δεν ήξεραν τι έλεγαν. Ντροπή. Ντρέπομαι γι' αυτούς και για μένα φυσικά. Θέλω να ξέρεις ότι χθες βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Αυτομαστιγώθηκα για ώρες. Μετά έκλαψα, φίλησα την εικόνα σου, μαστιγώθηκα λίγο ακόμα όσο έκλαιγα και κατάλαβα. Όλο αυτό είναι μια δοκιμασία. Σαν άλλος Ιησούς Χριστός, μας αντιμετωπίζεις σαν τους μαθητές σου. Δεν θα γίνω ποτέ ο Ιούδας σου. Δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ. Είσαι ο Σωτήρας μου, το φως στη ζωή μου, ο δρόμος. Θα σε ακολουθήσω σε όλα. Συγχώρεσε κι εμένα αλλά κι αυτήν και τον Παπανώτα τεράστιε πρόεδρε. Μόνο που σκέφτομαι τι έχεις κάνει για μένα κλαίω. Τιτάνα της ασφάλισης. Γκουρού της τηλεόρασης. Αετέ της μπάλας. Επίτρεψέ μου να επανορθώσω άμεσα με μια εκπομπή αφιέρωμα στην ζωή σου, ενώ ήδη ξεκίνησα να γράφω την βιογραφία σου. Πόσο λίγος είμαι όμως για να το κάνω αυτό. Συγγνώμη για όλα πρόεδρε. Σ' αγαπάω, μ΄ακούς; 14
GFFermari Ιούνιος 8, 2016 #5369 Ιούνιος 8, 2016 ....νομιζω εχει ξαναμπει αλλα αξιζει η επαναληψη για το σεμεδακι πανω στο ποντικι και στο gamepad! 4
HotPeanut Ιούνιος 8, 2016 #5370 Ιούνιος 8, 2016 (edited) Νομίζω είναι καινούριο gif Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2016 από honda22 5
tommybertsen Ιούνιος 8, 2016 #5371 Ιούνιος 8, 2016 πριν 23 λεπτά, το μέλος honda22 έγραψε: Νομίζω είναι καινούριο gif Η γάτα παιζει να μπηκε σε καμμια μαυρη τρυπα. 1
UltraB Ιούνιος 8, 2016 #5376 Ιούνιος 8, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος deninho έγραψε: ξεχωρίζει το πλήθος μέσα στο τσουλάκι; Χαχα, δεν ήσουν αστείος Άλλο ήθελα να πω, ότι σήμερα η μια της φωτογραφίας είναι η "καλή" και οι άλλες είναι τσούλες.
Recommended Posts