Cyber_Cookie Απρίλιος 13 #13181 Κοινοποίηση Απρίλιος 13 6 hours ago, jax7480 said: Γι’αυτό το πούλησα. Με τους αλήτες που μπλέξαμε. Θα ψάξω να πάρω ένα σωστό τώρα… Κανονικά επρεπε να το χαρίσεις στο γνωστό θρεντ Spoiler να γραφτεί όλη η Ελλάδα στον Λάμπη να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Spoiler και θα βγαζαμε από το Adsense κάνα έξτρα για να πάρω ένα mkIV r32 που βρήκα καλή τιμή στην Ολλανδία. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Απρίλιος 13 #13182 Κοινοποίηση Απρίλιος 13 On 12/4/2024 at 1:08 ΜΜ, το μέλος PetrosD έγραψε: Ένα τέτοιο σε μπλε αγόρασε μεταχειρισμένο η αδερφή μου χθες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Απρίλιος 13 #13183 Κοινοποίηση Απρίλιος 13 1 λεπτό πριν, το μέλος Simon έγραψε: Ένα τέτοιο σε μπλε αγόρασε μεταχειρισμένο η αδερφή μου χθες Εύχομαι καλοδούλευτο και βελτιωμένο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 13 #13184 Κοινοποίηση Απρίλιος 13 1 ώρα πριν, το μέλος Simon έγραψε: Ένα τέτοιο σε μπλε αγόρασε μεταχειρισμένο η αδερφή μου χθες Δεν ακούγεται άσχημα το μοτέρ; Και μόνο 5 ταχύτητες; Και πολύ μακριά η 5η; Για πόλη μάλλον είναι OK. Δε θα σχολιάσω ακόμα το χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon Απρίλιος 13 #13185 Κοινοποίηση Απρίλιος 13 18 λεπτά πριν, το μέλος PetrosD έγραψε: Δεν ακούγεται άσχημα το μοτέρ; Και μόνο 5 ταχύτητες; Και πολύ μακριά η 5η; Για πόλη μάλλον είναι OK. Δε θα σχολιάσω ακόμα το χρώμα. Α δεν ξέρω, είναι στην Κύπρο Το προηγούμενο που είχε ήταν micra του 2003 οπότε είναι αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 13 #13186 Κοινοποίηση Απρίλιος 13 Ναι, είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Απρίλιος 14 Δημοφιλής Δημοσίευση #13187 Κοινοποίηση Απρίλιος 14 19 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Κανονικά επρεπε να το χαρίσεις στο γνωστό θρεντ Hide contents να γραφτεί όλη η Ελλάδα στον Λάμπη να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Hide contents και θα βγαζαμε από το Adsense κάνα έξτρα για να πάρω ένα mkIV r32 που βρήκα καλή τιμή στην Ολλανδία. Ετοιμάζω κανάλι με μερικούς φίλους. Θα γίνει Giveaway ένα Audi S3 8L. Με μόνη προϋπόθεση για συμμετοχή να κάνει ο κόσμος follow στα social. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 8 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 14 #13188 Κοινοποίηση Απρίλιος 14 12 minutes ago, jax7480 said: Ετοιμάζω κανάλι με μερικούς φίλους. Θα γίνει Giveaway ένα Audi S3 8L. Με μόνη προϋπόθεση για συμμετοχή να κάνει ο κόσμος follow στα social. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 14 #13189 Κοινοποίηση Απρίλιος 14 1 λεπτό πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Θα το βελτιώσουμε πρώτα. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 14 #13190 Κοινοποίηση Απρίλιος 14 6 minutes ago, jax7480 said: Θα το βελτιώσουμε πρώτα. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Απρίλιος 14 #13191 Κοινοποίηση Απρίλιος 14 Παλιά..... είχαμε giveaway PC parts....τώρα αμάξι?!!! 9 ώρες πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Θα το βελτιώσουμε πρώτα. Σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 15 #13192 Κοινοποίηση Απρίλιος 15 Πίσω στα δικά μας όμως: Spoiler 3 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Απρίλιος 17 #13193 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Απρίλιος 17 Δημοφιλής Δημοσίευση #13194 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 Η ομάδα μου που θα δώσει και το S3. Σήμερα βγηκαμε δημόσια στο YouTube. Το 3ο βίντεο θα παρουσιάσω εγώ και θα μιλήσουμε για το giveaway. Εγγραφή, like, καμπανάκια κτλ Υ.Γ. Το μαύρο Skoda το είχα εγώ Ελλάδα. Το πήρα μαμα, το έφτιαξα καμπόσο και το έδωσα. Και ένα κίτρινο Leon που εμφανίζεται. 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Απρίλιος 17 #13195 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 6 λεπτά πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Η ομάδα μου που θα δώσει και το S3. Σήμερα βγηκαμε δημόσια στο YouTube. Το 3ο βίντεο θα παρουσιάσω εγώ και θα μιλήσουμε για το giveaway. Εγγραφή, like, καμπανάκια κτλ Υ.Γ. Το μαύρο Skoda το είχα εγώ Ελλάδα. Το πήρα μαμα, το έφτιαξα καμπόσο και το έδωσα. Και ένα κίτρινο Leon που εμφανίζεται. η 3αρα είναι έρωτας! BMW_δακιας εδώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 17 Author #13196 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 1 ώρα πριν, το μέλος jax7480 έγραψε: Η ομάδα μου που θα δώσει και το S3. Σήμερα βγηκαμε δημόσια στο YouTube. Το 3ο βίντεο θα παρουσιάσω εγώ και θα μιλήσουμε για το giveaway. Εγγραφή, like, καμπανάκια κτλ Υ.Γ. Το μαύρο Skoda το είχα εγώ Ελλάδα. Το πήρα μαμα, το έφτιαξα καμπόσο και το έδωσα. Και ένα κίτρινο Leon που εμφανίζεται. Γνωρίστε μερικά απο τα μέλη μας στο πρώτο μας βίντεο 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 17 #13197 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 1 ώρα πριν, το μέλος intercoolerr730 έγραψε: BMW_δακιας εδώ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Απρίλιος 17 #13198 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 42 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: @HotPeanut να τη πω την αμαρτία μου, πάνε χρόνια από τότε που οδήγησα μια bmw (παλιακιά) και τώρα κυκλοφορώ με πολύ αργό αμάξι (κυριολεκτικά), μου έχει μείνει αποθημμένο Υ.Γ: έλα παραδέξου ότι η 3άρα είναι πανέμορφη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 17 #13199 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 (edited) Αυτό το v6 ποιός το ξερει; Here's What Made Mazda's K-Series Engine So Special - SlashGear WWW.SLASHGEAR.COM Many years ago, Mazda developed a tiny engine for a car brand that you've probably... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17 από Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 17 #13200 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 Περιττο βαρος, 2 κεφαλές, 4 εκκεντροφοροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts