fatalara 12 ώρες πριν #14321 12 ώρες πριν 1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Την είχα πάθει έτσι με ένα Niva που είχα βάλει στο μάτι. Πέρναγα από το μαντρά, περίμενα, τίποτα. Ακόμα εκεί, αλλά επειδή ανέβηκαν οι τιμές το χει ανεβάσει και κάνα χιλιάρικο. Εν τω μεταξύ είχα ήδη τη θεά και ήθελα κάτι σάπιο για το χαβαλέ. Η θεά μπαίνεις και όταν βάζεις με το κλειδί πρώτη σκάλα σε φέρνει στη θέση του οδηγού το ηλεκτρικό κάθισμα (πάει πιο πίσω και καλά για να μπαίνεις / βγαίνεις πιο εύκολα). Στο niva προσπάθησα να κάνω πίσω το κάθισμα και έπρεπε να σηκωθώ γιατί με το βάρος μου είχε κάτσει ο "οδηγός" Η Giulia είχα πάει στο σφακιανάκη να ρωτήσω για μία όταν είχε προσφορά από 43000 στα 35000 και μου είχαν πει α τις δώσαμε όλες τώρα έχουμε μόνο μία στα 40000+++. Οπότε από τότε αντε γεια. Πανέμορφο αυτοκίνητο, και πολύ δυνατό και σε επιδόσεις κλπ. 2.0 280ps q4 θα έπαιρνα, αλλά μεγάλο ρίσκο το αν θα έχω να το ταΐζω βενίνη Αν ψάχνετε κάτι με ψαγμένες αναρτήσεις και στήσιμο πηγαίντε δείτε C5. Δεν θα βρείτε εύκολα προσεγμένα, αλλά έχει διπλά ψαλίδια μπροστά και πολλαπλών συνδέσμων πίσω και είναι τζάμπα. Εμένα δε μου άρεσε καθόλου σαν design και έκανα πλάκα μέχρι που το οδήγησα και το έκλεισα κατευθείαν. Επίσης έδωσα ~9000 και είχε 35000 χλμ, 1.6 thp 155 ps (είναι στα 180). Η ανάρτηση είναι επιπέδου Alfa Romeo 166 σαν σχεδίαση / γεωμετρίες, αλλά με υδροπνευματική. Ναι είναι citroen ναι είναι γαλλικό ναι θα χαλάσουν όλα ναι είναι μαούνα αλλά ό,τι άλλο και να οδηγήσεις (πλην της 166) τέτοια αίσθηση δεν θα πάρεις. Μετα την Giulia φευγουμε τελειως κατηγορια και παμε σε C5 - C3 aircross. Δεν με αφηνει για αλλο sedan. Για καποιο λογο της εχει κολλησει το suv.
sotiris 9 ώρες πριν #14322 9 ώρες πριν 3 ώρες πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Μετα την Giulia φευγουμε τελειως κατηγορια και παμε σε C5 - C3 aircross. Δεν με αφηνει για αλλο sedan. Για καποιο λογο της εχει κολλησει το suv. 403 Forbidden WWW.CAR.GR 1
Lakisss 3 ώρες πριν #14324 3 ώρες πριν Για φίλη ρωτάω, αυτά τι λένε; 403 Forbidden WWW.CAR.GR Έχει κανείς εμπειρία από Auto Marin;
Recommended Posts