Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0


astrolabos

Recommended Posts

On 3/18/2017 at 2:12 AM, colt3003 said:

Κάθειρξη οχτώ ετών χωρίς αναστολή στον Σώρρα

 

αλιευμένο απο τα σχόλια:

 

 

:rofl::rofl::rofl:

 

Όπως είπαν και στο hysteria.gr, αν ήθελε να τον τρολλάρει ο δικαστής έπρεπε να βάλει εγγύηση 600δις € για να βγει.

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, honda22 said:

Ειλικρινής ερώτηση, γιατί έχω χάσει και επεισόδια (διορθώστε ελεύθερα εάν κάτι αποδίδεται εσφαλμένα):

Μία έκταση που ανήκε στο Δημόσιο (και ήταν σε περιοχή Natura) "παραχωρήθηκε" στο Δημόσιο, με αντάλλαγμα ακίνητα του Δημοσίου που πουλήθηκαν ~50 εκατομμύρια € και κατέληξαν σε offshore εταιρείες που διαχειριζόταν μία Μονή. Παρεμπιπτόντως τα λεφτά τί έγιναν? Τα επέστρεψαν?

Και τέλος, ας πούμε καλόπιστα ότι δεν υπήρχε δόλος από κανέναν. Μόνο η πρόθεση καταδικάζεται? Η ζημιά του Δημοσίου δεν είναι μεμπτή?

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Παράθεση

Στην υπόθεση αυτή είχαν πρωταγωνιστήσει ο τότε υφυπουργός Οικονομικών, Πέτρος Δούκας, ο αποθανών πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Μπασιάκος και ο τότε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρος Κοντός, των οποίων τα πιθανά αδικήματα παραγράφηκαν με το εσπευσμένο κλείσιμο της Βουλής από την κυβέρνηση Καραμανλή τον Μάιο του 2009.

http://www.koutipandoras.gr/article/giati-h-ypooesh-batopedioy-einai-skandalo-kai-ti-shmainei-h-apofash-aowwshs-twn-emplekomenwn

και 

 

Παράθεση

Έχει ενδιαφέρον ότι και η πρωτόδικη απόφαση του δικαστηρίου στην Κομοτηνή, δικαίωνε εν μέρει το Δημόσιο, ωστόσο αυτό είχε αποκρυφτεί. Μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση δεν καθαρογράφηκε ποτέ από την τότε πρόεδρο του Δικαστηρίου, Μαρία Ψάλτη και δημοσιεύθηκε με καθυστέρηση τεσσάρων ετών! Πριν λοιπόν γνωστοποιηθεί η απόφαση, η μονή Βατοπεδίου είχε μεθοδεύσει να πάρει τη λίμνη με παράνομες υπουργικές αποφάσεις

http://www.koutipandoras.gr/article/giati-h-ypooesh-batopedioy-einai-skandalo-kai-ti-shmainei-h-apofash-aowwshs-twn-emplekomenwn

και 

 

Παράθεση

Ομως οι κατηγορίες αυτές ότι δηλαδή το δημόσιο ζημιώθηκε από την ανταλλαγή ακινήτων του με εκτάσεις της Βιστωνίδας και ότι υπήρχε δόλος για όλα αυτά, δεν αποδείχθηκαν κατά την πολύμηνη ακροαματική διαδικασία, οδηγώντας ειςαγγελέα και δικαστήριο, ομόφωνα, στην αθώωση των κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων πέραν των δύο ιερωμένων, ήταν η συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη, ο αδελφός της Δημήτρης Πελέκης και ο πατέρας της Διονύσιος (δικηγόροι) στελέχη της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και άλλοι.

http://www.kathimerini.gr/901461/article/epikairothta/ellada/a8woi-oloi-oi-emplekomenoi-sthn-ypo8esh-vatopedioy

 

== 

 

Master-of-Karate.gif

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

πριν 3 ώρες, το μέλος ΓιαγκΤ έγραψε:

τελικά σταμάτησαν τη διαδικασία μέχρι νεωτέρας 

 

http://www.kavalapost.gr/173745/diamartyria-gia-tis-sfages-koser-isangelia-anestile-ti-diadikasia/

 

ένα σχολιάκι πάντως, παρά την υποκρισία ουσιαστικά περι σφαγής ζώων , οι εικόνες με ένα ακινητοποιημένο-μη ακινητοποιημένο να λαμβάνει χωρίς καμιά αναισθησία την 

όλη "περιποίηση " , είναι όντως σκληρές και νομίζω οτι καλό θα ήταν η προειδοποίηση του site να ήταν στην αρχή και οι εικόνες να ανοίγουν με κάποιο κώδικα HTML όπως και εδώ

το αντίστοιχο "spoiler" 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

WTF? Το κανουν ετσι για τους εβραιους ???

Παράθεση

για βρώση από ανθρώπους που ασπάζονται την εβραϊκή πίστη και θρησκεία

Παράθεση

κατέφθασε όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερις ιερείς της ιουδαϊκής θρησκείας (ραβίνοι), η παρουσία των οποίων στη σφαγή θεωρείται απαραίτητη έτσι ώστε τα σφάγια να μπορούν να πάρουν την πιστοποίηση «kosher».

Νομιζα πως αυτη η μ@λ@κια με τους εβραιους δεν ειχε επηρεασει την ελλαδα ...

Link to comment
Share on other sites

Και τοσα χρονια τι ετρωγαν ? Τα ποδια τους ? Τωρα ξαφνικα θυμηθικαν τις αγελαδες ?

Δεν ξερω ποσο ειναι το ποσοστο των εβραιων στην ελλαδα , αλλα το μονο σιγουρο ειναι πως οταν γινει η αρχη , δεν υπαρχει σταματημος .

Σημερα ειναι οι αγελαδες , αυριο θα ειναι κατι αλλο . Και η δικαιολογια θα ειναι "ελα μωρε , αφου δεχτηκατε το προηγουμενο , καντε το και αυτο " 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.