Jump to content

Recommended Posts

Καλώς ή κακώς, υπάρχει πολιτική στους δημόσιους οργανισμούς να μη στρέφονται ασφαλιστικά έναντι πολιτών....

52 λεπτά πριν, το μέλος ronin13 έγραψε:

Καλώς ή κακώς, υπάρχει πολιτική στους δημόσιους οργανισμούς να μη στρέφονται ασφαλιστικά έναντι πολιτών....

Η Hellenic train είναι ιδιωτες Ιταλοί. Αν θέλουν μπορούν.

3 hours ago, HotPeanut said:

"Ιδιώτες", με μοναδικό μέτοχο το ιταλικό Δημόσιο. Και συνυπεύθυνοι (μαζί με το άλλο βαλκανομεσογειακό Δημόσιο) για το έγκλημα των Τεμπών.

• Like 1
5 ώρες πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε:

Δεν θα.

Το κόστος της κακής δημοσιότητας θα είναι μεγαλύτερο από τις λαμαρινοδουλειές στην αμαξοστοιχία.

11 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Δεν ξέρω αν ο κύριος λέει αλήθεια ή όχι, αν η δήλωση είναι καλοπροαίρετη, αυτό που ξέρω είναι ότι γεμίζουμε πισίνες, σε πολλά νεόδμητα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες ακόμα και group κατοικιών σε κάθε οικία, ακόμα και στο Ελληνικό που κλεφτο -φτιάχνουν σε κάποιες διαφημιστικές εικόνες σε κάθε όροφο έχει πισίνα, δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιόν.....

Επίσης λίγο έλεός, είσαι 5 μέτρα από την θάλασσά και θες πισίνα, ο ξιπασμός και η ηλιθιότητα χτυπάνε κόκκινο.

• Like 3
4 ώρες πριν, το μέλος Havic έγραψε:

Δεν ξέρω αν ο κύριος λέει αλήθεια ή όχι, αν η δήλωση είναι καλοπροαίρετη, αυτό που ξέρω είναι ότι γεμίζουμε πισίνες, σε πολλά νεόδμητα, πολυκατοικίες, μονοκατοικίες ακόμα και group κατοικιών σε κάθε οικία, ακόμα και στο Ελληνικό που κλεφτο -φτιάχνουν σε κάποιες διαφημιστικές εικόνες σε κάθε όροφο έχει πισίνα, δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιόν.....

Επίσης λίγο έλεός, είσαι 5 μέτρα από την θάλασσά και θες πισίνα, ο ξιπασμός και η ηλιθιότητα χτυπάνε κόκκινο.

Καν'το όπως στα νησιά. Οι πισίνες να γεμίζουν μόνο με θαλασσινό νερο.

• Agree 1
1 ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Αυτή τη λέξη, δηλαδή την αντιπολίτευση, κάπου την έχω ακούσει ξανά.

Κάποιο άθλημα μάλλον θα είναι, όπως η αντισφαίριση πχ.

• Haha 6
4 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

Παράθεση

Το βασικό στοιχείο όμως είναι πως, επειδή πλέον αυτά τα ATM δεν ανήκουν άμεσα στην Τράπεζα, αλλά τα λειτουργούν μέσω τρίτου, μπορούν να επιβληθούν προμήθειες για τις πιο απλές συναλλαγές, που μέχρι τώρα ήταν δωρεάν. Συγκεκριμένα, εάν ένας πελάτης της Πειραιώς πάει σε ένα από αυτά τα ΑΤΜ και κάνει ανάληψη, θα κληθεί να πληρώσει συνολική προμήθεια 2,1 ευρώ. Από αυτά, το 1,5 ευρώ το κρατάει η Cashflex, ενώ κρατάει και 60 λεπτά η Πειραιώς. Η απλή ερώτηση υπολοίπου χρεώνεται με 1,5 ευρώ.

Υπάρχει λύση και μάλιστα πολύ απλή. Αν τα εν λόγω ΑΤΜ διατηρήσουν τα χρώματα της Πειραιώς (και δεν είναι πράσινα σαν της φωτογραφίας) και "τυχαία" παραλείψουν στην διαδικασία συναλλαγής το μήνυμα για την έξτρα χρέωση, άντε μετά να βρει ο απλός κοσμάκης που πήγαν τα λεφτά! 😋

Πέρα από την πλάκα, να δούμε που θα πάει και αυτό.

4 hours ago, DEADLAZARUS said:

Τα ερωτήματα που κανείς δεν θέτει:

• αν περνάτε άσχημα και δεν έχετε λεφτά τι σας νοιάζουν τα μετρητά;
  • αν είστε υπέρ της διαφάνειας, γιατί δεν χρησιμοποιείτε πλαστικό χρήμα και θέλετε μετρητά;
  • τι μας κρύβετε;

• Haha 4
6 hours ago, DEADLAZARUS said:

Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, από τότε που ανακοινώθηκαν "ενιαίες" χρεώσεις. Με μπόλικη υποκρισία η Πειραιώς απαντούσε σε σχετικές ερωτήσεις ότι θα ισχύουν από την πλευρά της οι χρεώσεις που υπάρχουν στον τιμοκατάλογο υπηρεσιών της, αλλά αποφεύγοντας να προσδιορίσει συγκεκριμένα πώς κάποιος θα αποφύγει τη διπλή χρέωση (χρέωση Πειραιώς για αναλήψεις σε δίκτυα "τρίτων", χρέωση Cashflex).

Τώρα, υπό συνθήκες πανελλήνιου διασυρμού, η τράπεζα ανακοινώνει εσπευσμένα μείωση της χρέωσης ανάληψης σε δίκτυα τρίτων στα 0.50€ (από 0.60€) και ελπίζει η μείωση να είναι αρκετή για να σταματήσουμε να συζητάμε ότι εν μία νυκτί άρχισε να εισπράττει 0.50€ + ~0.30€ (υπεραπλουστεύοντας το μερίδιό της από την Cashflex) για αναλήψεις σε 820 ATM της...

Μόνο αν αρχίσουν και κλείνουν λογαριασμοί στη Πειραιώς θα ιδρώσει το αυτί τους.