Jump to content



Official ΦαγητοThread v2.0


astrolabos

Recommended Posts

βαριόμουν, είχα "υπογλυκαιμίες" και κάθισα και έφτιαξα χαλβά σιμιγδαλένιο (τα υλικά που είχα σπίτι μόνο για αυτό έκαναν, ή για μακαρόνια με κιμά ή σάλτσα ντομάτας :hehe:), μόνο που αντί για λάδι έβαλα βούτυρο. το πόσο καλύτερος (και βαρύτερος) είναι, σε σχέση με το λαδένιο, μετριέται σε λογαριθμική κλίμακα.

 

edit επειδή το ζήτησε ο Πέτρος

 

IMG_20160701_001324.jpg

Έγινε επεξεργασία από deninho
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, deninho said:

κανένα τανκ. Απλά έριξε πρόταση, όταν κατέβω Καλαμάτα να σουβλίσουμε πρόβατο

 

κουτό παιδί,απλά ο Τονις σε δουλεύει-είναι γνωστό ότι δεν τρώει αρνί,μόνο  γουρν-ο-πούλα  :p

Link to comment
Share on other sites

On 1/7/2016 at 8:16 PM, pol77 said:

Simple...

 

20160701_180005.jpg

 

or... complicated

 

20160701_180011.jpg

Ρε σεις, αυτά όντως τρώγονται? Κρίνοντας από τα like μάλλον ναι, αλλά μπορεί κάποιος να μου δώσει μια υπεύθυνη απάντηση για το με τι μοιάζουν στη γεύση? Με ελληνικό τηγανιτό λουκουμά χωρίς το μέλι και τα καρύδια π.χ (ο οποίος είναι μια χαρά προς τα άνω όρια απο γλυκύτητα για τα γουστα μου π.χ.)?

Δεν εχει τύχει να δοκιμάσω ποτέ και ειλικρινά το έχω απορρία, διότι κάθε φορά που τα βλέπω σε φωτογραφία, από το πως δείχνουν, νιωθω να παθαίνω διαβήτη και μόνο κοιτάζοντας τα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.