Jump to content



Broadwell or not?


l2phile

Recommended Posts

Αρχίζουν δειλά δειλά να ξεμυτίζουν οι Broadwell, αλλά πέρα κατανάλωσης και αναβαθμισμένης iGPU δεν (ξέρω να) έχουν και κάτι άλλο. Γενικά στα πιο πολλά site "συμβουλεύουν" να περιμένει ο κόσμος για Skylake που θα φέρουν διάφορα καλούδια.

 

Ποια η γνώμη σας;

Αν είχατε σήμερα την ευκαιρία να σπρώξετε τον Nehalem (μένοντας με την εταιρική Haswell laptop-άρα εώς ότου αγοράσετε το νέο πισί) τι θα κάνατε; Αναμονή για Skylake (οι Κ αναμένονται στο τέλος του 2015)? Broadwell, πούλημα όταν βγουν οι Skylake και αγορά Skylake? Broadwell για καμία 5ετία?

 

http://www.techradar.com/news/computing-components/processors/will-intel-s-skylake-cpus-render-desktop-broadwell-processors-irrelevant--1265595

 

http://www.pcworld.com/article/2864435/intel-many-pc-makers-plan-to-skip-desktop-broadwell-pcs-and-wait-for-skylake-cpus.html

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον οσοι εχουμε απο sandy bridge και ανω δεν εχει νοημα να παμε σε broadwell. Οταν με το καλο βγουν οι skylake (2016 το βλεπω) τοτε θα κανω ξανα αναβαθμιση εγω (εχω haswell)

Έγινε επεξεργασία από icy20
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα με @ NTG, αν μπορείς πούλα τωρα και περίμενε τις εξελίξεις.

 

Παιζει ουτε η Intel να μην ξερει τι θα γινει με Broadwell-Skylake, στην CES ουτε κουβεντα για Desktop cpu ενω δεν εδειξε καν HD6000/ iris pro κτλ.

Με το σταγονόμετρο τα βγαζει αλλα παιζει μονη της <_<

Έγινε επεξεργασία από Antisocial_
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Πάει. Καήκαμε καλά για 5-6 χρόνια (ούτε καν θυμάμαι) αλλά ήρθε η ώρα του αποχωρισμού...και βρέθηκε αγοραστής. Τέλοσπαντων...παω να ενημερωθω για τις εξελίξεις και σας ξαναπρηζω τις επόμενες μέρες. Πάντως αναμονή για skylake δύσκολο. Ούτε για broadwell δεν ξέρω

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αν θες να αγορασεις επεξεργαστη, αγορασε τωρα.

Δεν αξιζει να περιμενεις.

Παντα κατι καινουριο θα βγαινει.

Φυσικά...αν θέλεις και μπορείς οικονομικά αλλάζεις και 2φορες το χρόνο cpu-mb και άλλα πολλά..το θέμα είναι να κερδίζεις κάτι σε επιδόσεις όμως ε??Η να μην αγοράζεις πχ ενω ξέρεις ότι σε ένα μήνα θα βγει η επομενη γενιά..
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.