RootX Σεπτέμβριος 28, 2005 #1761 Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από zyx εγω σε 10 μερες περιπου ειχα γινει exalted αλλα εκλεινα πολλες ωρες εκει μεσα 240?
PGM Σεπτέμβριος 28, 2005 #1762 Σεπτέμβριος 28, 2005 Στα AV παλευοτανε το rep , στα καινουργια ομως (AB) για να ανεβασεις reputation θελεις διπλη προσπαθεια...:( ΒΤW: Τεο πηρες rank ?
Shaman Σεπτέμβριος 28, 2005 #1763 Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από kender Sulfuras είναι το hand of ragnaros αλλά αυτό που λέει άσχημα είναι το thunderstrike ένα παλικάρι στο σερβερ χρειάζεται μόνο κάτι μλκιες απο BWL και το έχει έτοιμο... Στο laggerspine πλέον, εκτός απο το Sulfuras, έσκασε μύτη πριν καμια βδομάδα και 2ο legendary..To κρατάει ένας rogue:http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=19019
zyx Σεπτέμβριος 28, 2005 #1764 Σεπτέμβριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από RootX 240? χαχαχαχαχαχαχαχα περιπου :PPPPPPPPPPPPPPPp νε το πηρα pgm ))))))))))))))
Nickman Σεπτέμβριος 29, 2005 #1765 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Shaman [Χθες, στις 15:24] Στο laggerspine πλέον, εκτός απο το Sulfuras, έσκασε μύτη πριν καμια βδομάδα και 2ο legendary..To κρατάει ένας rogue:http://wow.allakhazam.com/item.html?witem=19019 Το q για το όπλο αυτό εκτός απο τα υπόλοιπα ζητάει και 10 elementium !!!!! που για να γίνει το κάθε ένα εκτός τών άλλων και 10 arcanite bars.
Nickman Σεπτέμβριος 29, 2005 #1767 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Χθες, στις 14:07] Στα AV παλευοτανε το rep , στα καινουργια ομως (AB) για να ανεβασεις reputation θελεις διπλη προσπαθεια...:( ΒΤW: Τεο πηρες rank ? Αν ενοείς εμένα θέλω 1-2 προσπάθειες ακόμα για να γίνω friendly. Ναι έχω πολύ ψωμί ακόμα αλλά τα shoulders που έχει με έχουν βάλει στην πρίζα.
Nickman Σεπτέμβριος 29, 2005 #1768 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από PGM [Χθες, στις 14:07] Στα AV παλευοτανε το rep , στα καινουργια ομως (AB) για να ανεβασεις reputation θελεις διπλη προσπαθεια...:( ΒΤW: Τεο πηρες rank ? Μεγειά τα μάτια :cry: εγώ διάβασα <Το πηρες rank ?>
Ujin Σεπτέμβριος 29, 2005 #1769 Σεπτέμβριος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Nickman Το q για το όπλο αυτό εκτός απο τα υπόλοιπα ζητάει και 10 elementium !!!!! που για να γίνει το κάθε ένα εκτός τών άλλων και 10 arcanite bars. Τα arcanite bars είναι το εύκολο μέρος Αρχική απάντηση από zyx εγω γιατι το βρησκο τελειως φεση το sword? Το sword είναι φέσι για rogue που το έχει όντως. (Αν και το proc μαμάει σε mass pvp) Για ΜΤ είναι uber. Y.Γ. To proc πίανει σε όλα τα Bosses σε ΜC και ΒWL παρεπιπτόντως και το -25% attack speed βοηθάει υπερβολικά. Μερικοί στους Synergy πιστεύουν οτι είναι ο κύριος λόγος που προχώρησαν τοσο γρήγορα στο BWL.
zyx Σεπτέμβριος 30, 2005 #1770 Σεπτέμβριος 30, 2005 ελα παρτε κ την κουκλα pgmακο πανε για καμια πλαστικη επεμβαση ρα
Borg Οκτώβριος 1, 2005 #1771 Οκτώβριος 1, 2005 Ο χριστός και η παναγία , πως είσαι έτσι καημένο , ειδικά τα legs σου είναι τέλεια ! τώρα για το head σαν τον ΕΤ είσαι
nikos Οκτώβριος 2, 2005 #1772 Οκτώβριος 2, 2005 ρε παιδιά , πως σας φαίνεται το zul gurub, το καινούργιο instance ?Το κάναμε χτες με είκοσι άτομα και οι boss μας ξέσκισαν κανονικά . 26.000 μάνα είχε η πρώτη bossina ,lol
LL_NEO Οκτώβριος 2, 2005 #1773 Οκτώβριος 2, 2005 Ρε zyx σαν dominatrix είναι η δικιά σου ρε φίλε. Καραlol
Zarras Οκτώβριος 3, 2005 #1774 Οκτώβριος 3, 2005 guilders... να ρωτησω...ειμαι 58, τα q πλεον δεν βγαινουν....στα Instances δεν παιρνω καθολου xp... (κατι +50χπ μου δινει το ubrs...lol)που μπορω να λιωσω στο φαρμινγκ μπας και 60ρισω ?αν ξερετε πειτε που8ενα που να πεταει και κανα φραγκο τις προκοπης ωστε μαζι με το χπ να μπαινει και κανα λεφτο...
Trooper Οκτώβριος 3, 2005 #1775 Οκτώβριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Zarras guilders... να ρωτησω... ειμαι 58, τα q πλεον δεν βγαινουν.... στα Instances δεν παιρνω καθολου xp... (κατι +50χπ μου δινει το ubrs...lol) που μπορω να λιωσω στο φαρμινγκ μπας και 60ρισω ? αν ξερετε πειτε που8ενα που να πεταει και κανα φραγκο τις προκοπης ωστε μαζι με το χπ να μπαινει και κανα λεφτο... Winterspring για σολο farming και ησυχία σχετικά. Τα yeti κλπ ριχνουν και καλά πραγματάκια για πούλημα. Κανε ολα τα quest εκει, ειναι σχετικά ευκολα. Επισης απο το bulwark εχει πολλά quest για western plaguelands κι στα eastern στο lights hope chapel, εχει διάφορα quest. Υπάρχει κι ενας τύπος στα eastern που ειναι μονος του και σου δινει 2-3 quest που βολεύουν για farming. Αλλα αφου πήγες 58 μην αγχώνεσαι, μπορεις να πηγαίνεις σχεδόν παντού πλεον, απλά enjoy the game A και να σε εχουμε υπόψιν πλεον για τα raids Στα πάρτυ παιρνεις +XP και στα raid -XP πεναλτυ... γιαυτο βγαίνει τοσο λίγο το xp στα raid.
alex_000 Οκτώβριος 3, 2005 #1776 Οκτώβριος 3, 2005 Αφου τελειωσαν οι φοιτητικές υποχρεώσεις μπηκα και εγώ στο WOW. Ειναι όντως όσο καλο όσο ειχα ακούσει. Ακόμα νεος είμαι παίζω μόλις 2 μέρες και είμαι Level 15 night elf warrior στον crushridge (parlare italiano? ) Αυτά , λοιπόν εχω δουλειά, πρέπει να με παρατήσει η κοπέλα να με διώξει η σχολή και να ξεχάσω να τους απαντήσω αν με δεχτούν στο μεταπτυχιακό, αλλά θα εξηνταρίσω γρήγορα
Zarras Οκτώβριος 3, 2005 #1777 Οκτώβριος 3, 2005 ωραια μιας και ειναι αρχη ακομα, βγες απο εκει και μπες daggerspine... χρειαζομαστε ατομα με καλα lows...
Zarras Οκτώβριος 3, 2005 #1778 Οκτώβριος 3, 2005 trooper, τα εχω κανει τα q σε αυτα τα μερη... εκτος απο κανα δυο ελιτε...στην ουσια οσα q εχω ειναι σε instances...σκεφτομαι να 60ρισω μονο με φαρμινγκ σκοτωνοντας πανω κατω τα ιδια mobs (και αν κατσει κανα instance εχει καλως-ουτος ή αλλος πεφτει πολυ ninja looting και μου τι δινει στα νευρα, χ8ες εχασα το dreadmist robe)ετσι λοιπον οπως τα εχω υπολογισει θελω:400.000+xp απο καθε mob παιρνω περιπου 330xp, οποτε αν σκοτωσω..λολ 1.142 mobs θα παω 60...(δηλαδη μετα την ολυμπιαδα του πεκινου...):cry:
zyx Οκτώβριος 3, 2005 #1779 Οκτώβριος 3, 2005 χεχεχε μονο 1142 ? ελα ρε σιγα σιγα ολα θα γινουν. εξαλου η ολυμπιαδα ειναι κοντα alex κ σε ειχα για σωστο παιδι ρε. aliance Πηγες κ με εκανες?
Trooper Οκτώβριος 3, 2005 #1780 Οκτώβριος 3, 2005 χεχε το dreadmist ειναι για warlock βρε, τι ninja λες ? Ξεκινα τοτε τα q που εχουν καποιο αντικείμενο στο βαθος, πχ τα onyxia (warlords command) στο LBRS, που μπορεις να πας με καλό group. Εχει πραγματα να κάνεις, εγω απο το 58 και μετα δεν ασχολήθηκα πολυ με farming... Παντως τα carrion devourers στα plaguelands ριχνουν με ελεεινο drop rate βεβαια, ενα larval acid που πουλιεται 8-10g στο AH.
Recommended Posts