Jump to content



Καρέκλα γραφείου????


Recommended Posts

Καλησπέρα φίλοι μου!!! Μετα από πολύ καιρό βρήκα χρόνο να περιηγηθω

 στον λαμπη!!! Εννοείτε πως θέλω και την βοήθεια σας :D,  αφού με το καλό περάσει το πασχα χρειαζομαι μια καρέκλα για το γραφείο και θέλω γνωμες!!! είχα μια του 60ευρου για ευνοήτους λόγους την κράτησα 4 χρόνια αν και βαιζε που λένε και στο χωριό μου απο την πρώτη μέρα!!! Θέλω μια για τα κιλά μου που μόνο λίγα δεν τα λέτε 100 !!! φυσικά και ο τρόπος που καθομαι δεν είναι και ο ποιο φυσιολογικός, budjet δεν υπάρχει μιας και είμαστε παθόντες του φτηνιάρικου, αν και καλό θα είναι να είμαστε μέσα στο 200αρι άντε και λίγο παραπάνω!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Link to comment
Share on other sites

Είχα σαν την παραπάνω και την είχα πάρει 80 από praktiker. Θα σου έλεγα μακριά.

Δεν κοιτάς από IKEA λένε τα καλύτερα για μία συγκεκριμένα που έχει στα 200 δεν θυμάμαι μοντέλο.

Όταν μαζεψω τα λεφτά αυτήν θα πάρω γιατί και εγώ τις καταστρέφω 100+ κιλά. Δίνει και 10 χρόνια εγγύηση.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Είμαι και εγώ κάτοχος Markus εδώ και μερικούς μήνες και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος! Προσωπικά προτιμώ το ύφασμα, αλλά αυτά είναι γούστα. Έχε στα υπόψην ότι η εγγύηση αφορά μόνο τα μεταλλικά μέρη της καρέκλας και όχι το ύφασμα/δέρμα.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα.

 

Είμαι 120 κιλά και φυσικά έχω καταστρέψει αρκετές καρέκλες γραφείου :D

 

Τους τελευταίους μήνες είμαι με μία http://www.homemarkt.gr/0000A3FB.el.aspx

από την οποία δεν έχω παράπονο. Πολύ τίμια και άνετη. Η προηγούμενη μου, παρόμοιας ποιότητας, μου έβγαλε 4 χρονάκια (5-8 ώρες χρήση την ημέρα στο μαγαζί), αν μου βγάλει και αυτή τόσα θα είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Να σημειώσω πως είμαι ιδιαίτερα άγαρμπος στο κάτσε, ειδικά τα απογεύματα που έχει προηγηθεί και γυμναστήριο αμέσως πριν τη δουλειά :p

 

Link to comment
Share on other sites

Markus έχω πάρει και εγώ για το γραφείο και την συνιστώ 100%, με προηγούμενες είχα προβλήματα με την μέση μου καθότι και εγώ γύρω στα 100 κιλά παίζω αλλά με την Markus εδώ και τρία χρόνια κανένα πρόβλημα. Μετά από τρία χρόνια παραμένει σαν καινούργια.

Link to comment
Share on other sites

Πήγα εχθές και είδα την Markus!!! Καταπληκτική, τα λόγια ειναι περιττά!! Έχω καταλήξει πιστεύω!!!

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, υπάρχει καμία πρόταση για καρέκλα κάτω απο 100 ευρώ; Όσο το δυνατόν πιο οικονομική βασικά. Ξέρω πως ο,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά δεν γίνεται να πάω παραπάνω. Κοίταξα στα γνωστά καταστήματα και στο σκρουτζ, αλλά περισσότερο μπερδεύτηκα παρά βρήκα. Γενικά στο σκρουτζ στις περισσότερες οικονομικές, τα σχόλια είναι αρνητικά.

 

Για να μην παραγγείλω κάτι και το κλαίω μετά, αν υπάρχει κάποια πρόταση ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

http://m.ikea.gr/epipla-grafeiou/karekles-grafeioy/peristrefomenes-karekles/peristrefomeni-karekla-me-mpratsa-53652/78861/

 

Την έχω σπίτι και είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Για κάποιο λόγο μαύρη κοστίζει είκοσι ευρώ παραπάνω, ενώ τα μπράτσα είναι προαιρετικά.

Link to comment
Share on other sites

πριν 9 ώρες, το μέλος deninho έγραψε:

η markus παίζει πολύ γιατί μάλλον είναι το καλύτερο vfm

Αυτό ακριβώς. Δεν τη λες φτηνή, αλλά οι αντίστοιχες άλλων εταιριών είναι σαφώς ακριβότερες. Μεγάλο συν για μένα η 10ετής εγγύηση του μηχανισμού.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Έχω την markus με το πανί κανα 2μηνο.Ωραία καρέκλα και καλή ποιότητα και η βάση πολύ σταθερή και μεταλλική.Βολικό που η πλάτη μπορεί να κλειδώσει πίσω σε τρεις διαφορετικές θέσεις αλλά εμένα προσωπικά μετά από πολύωρη χρήση με πιάνει πόνος στα πόδια σαν να πέφτει το βάρος του σώματος εκεί και μετά από 2-3 ώρες πρέπει να σηκωθείς γιατί δεν αντέχεται.Σαν να μου φαίνετα ότι το κάθισμα θα έπρεπε να έρχεται πιο έξω ώστε να κάθεται σωστά το βάρος.

 

Και για ενημέρωση είμαι 80 κιλά ~1.85.Κάποιος πιο ελαφρύς ίσως να βολεύεται καλύτερα,δεν ξέρω.

Την δοκίμασα πριν την πάρω αλλά δεν λέει κάτι  που την δοκίμασα.Δεν προλαβαίνεις να καταλάβεις 10-20 λεπτά αν σου κάθεται καλά μια καρέκλα.Βέβαια δεν μπορείς να κάτσεις και μια-δυο μέρες στο μαγαζί αλλά είναι περίεργη απόφαση η επιλογή καρέκλας γραφείου κάπως πιο ακριβή από το μέσο όρο.Που να θέλει κάποιος να πάρει κάποια που έχει 500 + και να μην την έχει δοκιμάσει ή η δοκιμή να μην είναι αρκετή,που ποτέ δεν θα είναι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.