Jump to content



Υποστηρίζει dx12 η GeForce GT730 2GB;


Recommended Posts

Δεν ξέρω γιατί μπορεί να σε ενδιαφέρει η υποστήριξη DirectX 12. Να ξέρεις πάντως πως όλες οι GT 730 είναι rebrand από 2 παλιότερες γενιές καρτών. Γι' αυτό υπάρχουν οι "ψόφιες" (σε ισχύ πυρήνα) με 96 cuda cores (σαν αυτήν που παρέθεσες) και με 384 cuda cores. Στην σειρά 730 θα μπορούσες να πεις πως καλύτερες είναι οι GT730 GDDR5 όπου έχουν 384 cuda cores και καλύτερο memory bandwidth λόγω των GDDR5 μνημών (παρόλο το μικρότερο δίαυλο 64bit).

Θα συμφωνήσω με τον kpetros.

Έγινε επεξεργασία από TopCLR
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Babikos said:

Αυτη η καρτα γραφικων υποστιριζει dx12 (https://www.skroutz.gr/s/5232879/Asus-GeForce-GT730-2GB.html) ?

DDR3 + 128bit άρα είναι η έκδοση με τον Fermi πυρήνα που δεν θα έλεγα ότι έχει ξεκαθαριστεί το κατά πόσο η σειρά 400(της οποίας είναι rebrand η εν λόγω 730) υποστηρίζει DX12. Όπως ήδη ανέφερε ο @TopCLR αν θελεις να πας σε GT730 ΜΟΝΟ την έκδοση με την GDDR5.

 

44 minutes ago, beastie said:

@Babikos δεν γνωριζω αν υπαρχει διαφορά στην κάθε υλοποίηση και για αυτό έψαξα να βρω την πληροφορία όχι στην nvidia αλλά στην ASUS.

Υπάρχουν τρεις εκδόσεις. Η εντελώς για πέταμα (DDR3+64bit), η ψιλό χάλια(DDR3+128bit) και αυτή που κάπως τρώγεται (GDDR5+64bit). Βέβαια η Nvidia τις πουλάει κάτω από το ίδιο όνομα και ας είναι εντελώς διαφορετικές κάρτες. 

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.