kpetros Μάϊος 3, 2017 #41 Μάϊος 3, 2017 Δεδομένου ότι μέχρι προχθές ειμουν κομπλέ και ότι αυτό άρχισε να συμβαίνει μετά το update , το θεωρώ κάπως απίθανο όμως καλού κακού θα το βάλω για να δω τι παίζει.... Ψιλοφλασια αλλά ίσως να έχει να κάνει και με το power plan , desktop αλλά ποτέ δεν ξέρεις . Όταν πάω σπίτι θα αρχίσω troubleshooting 1
kpetros Μάϊος 3, 2017 #42 Μάϊος 3, 2017 Το λοιπον , το ρευμα στο 12V ειναι στα 11.700-11.800 ,εντως επιτρεπτου . Power plan σε high , δεν βοηθησε . Αλλαζει drivers , δεν βοηθησε . Εκλεισα το xbox dvr , δεν βοηθησε . Παρατηρησα οτι η ζημια γινεται οταν παταω πολλα ALT-TAB μεταξυ του EVe+ chrome . Αν καποιος εχει κανα ελαφρυ παιχνιδακι και μπορει να το σκισει στο alt-tab , ας το κανει και να μου πει αμα το φαινομενο συμβαινει και εκει .
tommybertsen Μάϊος 3, 2017 #43 Μάϊος 3, 2017 Διαβασα καποιος να το'χει το προβλημα με το "Little Nightmares" , σε w10 με creators update. Δε ξερω αν σχετιζεται ομως!
kpetros Μάϊος 3, 2017 #44 Μάϊος 3, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Διαβασα καποιος να το'χει το προβλημα με το "Little Nightmares" , σε w10 με creators update. Δε ξερω αν σχετιζεται ομως! Και με το overwatch διαβαζω πως εχουν ακριβος το ιδιο προβλημα με εμενα , εκει βασικα ειδα και την επιλογη να κλεισω το DVR γιατι σε ορισμενους δουλεψε . Τωρα απο drivers , δυστυχος δεν θυμαμαι ποιους ειχα πριν (αν και πιστευω πως ειχα επιλεξει το κραταει up-to-date οποτε υποθετικα ειχα τους πιο προσφατους - οπως τωρα ) Αμα κανεις εχει καποια αλλη προταση , ακομα και οτι πιο χαζο του κατεβει στο κεφαλι
wiznick Μάϊος 3, 2017 #45 Μάϊος 3, 2017 6 hours ago, kpetros said: Εχει βιωσει κανεις crushes ? Χθες μου το εκανε μια φορα , σημερα 2 φορες η μια μετα την αλλη , η οθονη γινεται μαυρη , ο ηχος παιζει για λιγακι ακομα και μετα σταματαει και αυτος . Δεν νομιζω να μου φταινε τα drivers της amd διοτι δεν κανουν ποτε recover , οποτε η μονη λυση μου ειναι restart με το δαχτυλακι . Παραλιγο να χασω διαστημοπλοιο 200Μ... Απενεργοποιησε το Game Mode. Ειχα σοβαρα θεματα με αυτο μετα το update. Πολλα crashes και blue screens οταν επαιζα. Σε εμενα τουλαχιστον καποιο conflict με καποιο αλλο service κανει. Δοκιμασα να απενεργοποιησω ολα τα non-Microsoft services (μεσω του msconfig) και επισης σταματησαν τα crashes, με ενεργοποιημενο τωρα το game mode. Επειδη δεν ειχα ορεξη να τα ψαξω ενα-ενα να βρω ποιο service εκανε το conflict, τα κρατησα ολα κλειστα εκτος απο 2 που χρειαζομουν.
tommybertsen Μάϊος 4, 2017 #46 Μάϊος 4, 2017 Ειδα κι αυτο προσφατα , το οποιο προκληθηκε απο το Creators Update, σε συνδυασμο ισως με drivers & το ιδιο το game (?) ποιος ξερει!
icy20 Μάϊος 4, 2017 #47 Μάϊος 4, 2017 Εγω εχω τα εξης: Μια φορα μονο σε καθε game session σταματαει ο ηχος και εικονα για 0.5 δευτερολεπτο και επανερχεται. Ευτυχως δεν εχω φαει ψοφους εξαιτιας του γιατι θα αρχιζα τα μπινελικια. Επισης το GTAV αν εχεις ανοιχτο το afterburner δεν εκκινει καν.
tommybertsen Μάϊος 4, 2017 #48 Μάϊος 4, 2017 Πρεπει μαλλον να εγκαταστησω κι εγω το update, για να εχουμε συλλογη πληροφοριων για το ποσα διαφορετικά προβλήματα μπορει να εχει ο καθενας (που δε τα ειχε πριν εννοειται) 3
kpetros Μάϊος 4, 2017 #49 Μάϊος 4, 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος wiznick έγραψε: Απενεργοποιησε το Game Mode. Ειχα σοβαρα θεματα με αυτο μετα το update. Πολλα crashes και blue screens οταν επαιζα. Σε εμενα τουλαχιστον καποιο conflict με καποιο αλλο service κανει. Δοκιμασα να απενεργοποιησω ολα τα non-Microsoft services (μεσω του msconfig) και επισης σταματησαν τα crashes, με ενεργοποιημενο τωρα το game mode. Επειδη δεν ειχα ορεξη να τα ψαξω ενα-ενα να βρω ποιο service εκανε το conflict, τα κρατησα ολα κλειστα εκτος απο 2 που χρειαζομουν. Το Game mode το ειχα κλειστο απο την πρωτη στιγμη . Εβαλα το afterburner , και για καποιο λογο μετα απο αυτο δεν μου το εχει ξανακανει . Ειλικρινα δεν ξερω τι συμβαινει , διοτι ειναι εντελως χαζο .... Το μονο πορισμα που εχω βγαλει μεχρι στιγμης , ειναι οτι τα windows που προσπαθουν να πλασαρουν gaming και τετοιες βλακειες ,δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται .
cna Μάϊος 4, 2017 Author #50 Μάϊος 4, 2017 Βασικά έχουν γεμίσει τόσες πολλές υπηρεσίες (Cortana, Gaming mode κοκ) που τα conflicts είναι αυτονόητα...
tommybertsen Μάϊος 4, 2017 #51 Μάϊος 4, 2017 Δεν ειναι δικαιολογια τα πολλα services παρολα αυτα που τα windows τελικα οντως ειναι λες και ειναι σε σταδιο ΒΕΤΑ μετα απο καθε update... Και μεχρι να γινουν address ολα τα ζητηματα, βγαινει ενα νεο update, που δημιουργει καινουρια. Δεν απορω καθολου με οσους τσατιζονται και γυρνανε στα 7, αλλα, eventually , ολοι στα 10 θα πανε. Και εγω το ιδιο (αν γυρνουσα στα 7) , οποτε , I save myself τον κοπο
virus777 Μάϊος 4, 2017 #52 Μάϊος 4, 2017 Πώς σκεφτήκανε οι διάνοιες να το βάλουν on by default το gaming mode? Έφαγα και εγώ μερικά bluescreen στο witcher και ψαχνόμουν τι και πως, αφού το o/c του cpu δεν το σκάλισα τελευταία, και ήταν σταθερό τα τελευταία... χρόνια. Το απενεργοποίησα. Για να δούμε, θα στρώσει;
icy20 Μάϊος 4, 2017 #53 Μάϊος 4, 2017 Ενα αλλο που ειδα (απαραδεκτο) ειναι οτι εχουν ενεργοποιησει το auto defrag στους SSD!!!! WTF...
minast Μάϊος 4, 2017 #55 Μάϊος 4, 2017 25 minutes ago, icy20 said: Ενα αλλο που ειδα (απαραδεκτο) ειναι οτι εχουν ενεργοποιησει το auto defrag στους SSD!!!! WTF... Επειδή δεν έχω βολικό SSD με creators, σίγουρα είναι defragment και όχι TRIM? Πχ στην 1607 που κοιτάω τώρα, στο παράθυρο Optimize Drives λέει: Solid state drive, Last run: (σήμερα), Current status: OK (0 days since last run), αλλά δεν κάνει defragment, μόνο TRIM.
icy20 Μάϊος 4, 2017 #56 Μάϊος 4, 2017 Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα δει στο παλιο update πως το εμφανιζε. Απλα ενας φιλος μου το ειπε. Εισαι σιγουρος οτι κανει μονο trim? Το εχεις δει καπου γραμμενο?
jpavly Μάϊος 4, 2017 #57 Μάϊος 4, 2017 Στον μηχανικό μου λέει (x% defragmented), στον SSD λέει απλά needs optimization. Υποθέτω λοιπόν ότι στον SSD κάνει όντως trim.
tommybertsen Μάϊος 4, 2017 #58 Μάϊος 4, 2017 Εγω που δεν εχω καν το Creators, για καποιο λογο, και ενω ειχα τσεκαρει οτι σιγουρα ΔΕΝ κανει "optimize" τους ssd, μπηκα τωρα και ειδα "15 days since last run". Μαλιστα τοσες ημερες εχει που ανοιξα το πισι μου και εκανα καποια updates (ειχε να ανοιξει 1 μηνα). Wtf...
tommybertsen Μάϊος 4, 2017 #60 Μάϊος 4, 2017 (edited) defragment and optimize drives! Eιχα κανει change settings και παρολα αυτα ειχε επιλεγμενα drives + hdds...οτι να'ναι.. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 4, 2017 από tommybertsen 1
Recommended Posts