astrolabos #5881 Posted October 18 πριν 1 ώρα, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα. Το πνεύμα της Παρασκευής θα μετατρέψει τους αγριόγατους του νήματος σε αθώες και γλυκές γατούλες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie #5883 Posted October 18 Παρασκευαρα! Και τι Παρασκευάρα. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
astrolabos #5884 Posted October 18 πριν 44 λεπτά, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Παρασκευαρα! Και τι Παρασκευάρα. 1 2 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arkan #5885 Posted October 18 Πλησιάζει η μέρα των νερκών κι έχουμε νεκραναστάσεις thread; Τι παίζει αυτές τις μέρες; Α και καλημέρα 1 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seek & Find #5886 Posted October 18 Ο πασοκος ειναι σαν το κακο σπυρι, μια στο τοσο τσααααααααααακ πεταει και εναν θριαμβο μονος του να θυμαται τα παλια Καλημερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιιιιι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Arkan #5887 Posted October 18 Κάποιος να διορθώσει το ποστ μου αν είναι εύκολο, βλέπω το νερκών και θέλω να με χτυπήσω Καλημέρα #2 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
beastie #5888 Posted October 18 51 minutes ago, Arkan said: Κάποιος να διορθώσει το ποστ μου αν είναι εύκολο, βλέπω το νερκών και θέλω να με χτυπήσω Καλημέρα #2 https://www.newmoney.gr/roh/diethni/ekatombi-nerkon-sti-nigiria-apo-tis-plimmires/ Δεν είναι νέα λέξη ! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
astrolabos #5889 Posted October 18 Μία ώρα πριν, το μέλος Arkan έγραψε: Κάποιος να διορθώσει το ποστ μου αν είναι εύκολο, βλέπω το νερκών και θέλω να με χτυπήσω Καλημέρα #2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
trib #5890 Posted October 20 Καλημέρα. Ένα ωραίο κυριακάτικο post. 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DEADLAZARUS #5891 Posted October 20 πριν 53 λεπτά, το μέλος trib έγραψε: Καλημέρα. Ένα ωραίο κυριακάτικο post. Black Sabbath από τα lidl. Καλημέρα σας.... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie #5892 Posted October 20 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος trib έγραψε: Καλημέρα. Ένα ωραίο κυριακάτικο post. Εμάς τις γιαγιάδες μας. Σας παρακαλώ κύριε Υ.Γ. Και για μοοδ οφ δε ντεη αυτό. Edited October 20 by Rusty_Cookie 4 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DEADLAZARUS #5893 Posted October 21 Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Έρχεται εορταστικό τριήμερο.. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
minast #5894 Posted October 21 Μία ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Έρχεται εορταστικό τριήμερο.. Μην το γρουσουζεύεις από τώρα 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Rusty_Cookie #5895 Posted October 21 Καλημέρα. Άντε υπομονή... Έρχεται το τελευταίο τριήμερο και μετα το μεγάλο ζόρι μέχρι τα Χριστούγεννα. Δεν είμαστε και στα ΤΕΙ πλέον να καναμε καμία καταληψαρα να περάσει ο καιρός. Μονή αχτίδα ελπίδας η εκλογή ΠΤΔ που αν στραβωσει και έχουμε εκλογές θα πάρουμε άδεια ΠΣΚΔ. +Το γενικότερο κλίμα διάλυσης θα αποτρέπει τα αφεντικά της πλουτοκρατίας να μας την πούνε επειδή τσιλαρουμε στη δουλειά. Φινγκερζ κροσδ. 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Seek & Find #5896 Posted October 21 Καλημερα ρεεεειιιιιιιιι! 4 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DEADLAZARUS #5897 Posted October 21 πριν 6 ώρες, το μέλος minast έγραψε: Μην το γρουσουζεύεις από τώρα Δουλεύω κρυφά για τον Άστρο...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
karmen1983 #5898 Posted October 22 Καλημέρα!!!! Ωρα για ταξιδάκι 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lakisss #5899 Posted October 22 πριν 8 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ωρα για ταξιδάκι 1 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DEADLAZARUS #5900 Posted October 22 Καλημέρα σας. Κοντεύουμε να απελευθερωθούμε... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites