Jump to content



Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)


morph

Recommended Posts

Αν ξεκινάτε με τέτοια ψυχολογία, είναι σίγουρο, πως όταν μπείτε μέσα θα σας πέσει ακόμα περισσότερο.

Ο στρατός είναι ένα αναγκαίο κακό, αλλά και ένα ένα μεγάλο σχολείο. Συναναστρέφεσαι με άτομα που αν δεν πήγαινες στρατό δεν θα γνώριζες ποτέ (προσωπικά γνώρισα από διδάκτορα του Harvard μέχρι γιδοβοσκό από την ορεινή Εύβοια) και αν δεν το πάρεις στα σοβαρά, περνάει πιο γρήγορα από όσο νόμιζες.

Σε τελική ανάλυση, μακάρι τα σημερινά μου προβλήματα να ήταν τι νούμερο θα έχω σκοπιά, πότε θα βγω εξοδούχος και σε πόσες μέρες θα φύγω για άδεια. Και τρέξιμο θα φάτε, και γόππινγκ θα κάνετε και ανούσιες ασκήσεις ακριβείας θα κάνετε και όλα όσα εκατομμύρια άλλοι άντρες έκαναν θα κάνετε. Σε μεγάλο βαθμό όμως είναι στο χέρι σας εάν τελικά θα περνάτε καλά ή όχι

Υ.Γ. και μετά από 5 χρόνια όπως οι περισσότεροι θα λέτε πως άνετα θα ξαναπηγαίνατε...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Έχει κανείς εμπειρία από Κύπρο; Αξίζει να δηλώσω να πάω;

Το οικονομικό δε με απασχολεί.

Στην αρχή δεν το σκεφτόμουν καν γιατί δεν συμπαθώ τους Κύπριους αλλά σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα για την εποχή που μπαίνω. Το πιο πιθανό είναι να πάω Έβρο και σκέφτομαι μήπως παραείναι π8υτσα τον χειμώνα εκεί πάνω.

Link to comment
Share on other sites

Απ'οσο θυμάμαι και να δηλώσεις δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα σε στείλουν, όπως και το αντίστροφο (δηλ. μπορεί άνετα να πάει κάποιος που δεν έχει δηλώσει).

Σαν συνθήκες γενικότερα, είχα ακούσει καλά λόγια αλλά προσωπικά δεν ξέρω από πρώτ χέρι. Εκτιμώς πάντως πως αν το επιλέξεις και σου κάτσει τελικά είναι μάλλον καλύτερα από Έβρο.

Link to comment
Share on other sites

Εγω Κυπρο δηλωσα εθελοντης και δεν το μετανιωσα(ασχετα αν μας ειχανε φλομωσει στο ψεμα για τις συνθηκες κλπ ), 270 το μηνα δεν ειναι καθολου ασχημα, γυρνας πισω με wii U premium και 3DS XL :p παιζει να εχουν φτηνυνει οι εξοδοι απο τοτε που ειμουνα εκει ( απριλιος 2008 - ιανουαριος 2009 )

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

γουατ ντου γιου μιν γουθ δατ;

ειχανε ερθει Αυλωνα διαφοροι υπαξιωματικοι της ΕΛΔΥΚ και μας δειχνανε βιντεο στο ΚΨΜ με πισινες - φρεσκοβαμμενα κτιρια και τα ρεστα, επισης μας λεγανε για καθε 45 μερες αδεια και μεχρι 6 αεροπορικα ειστηρια δωρεαν, στην πραγματικοτητα πισινα ειχε μονο το Συνταγμα, οι περισσοτεροι στο 2ο ταγμα ειχαμε παρει μεχρι 4 εισητηρια ο καθενας με αποσταση αναμεσα στις αδειες 2μισι και ενιοτε 4(!) μηνες, στο πρωτο ταγμα μαλιστα τα λεφτα για τα εισητηρια ειχανε κανει "φτερα"

Kαποιοι απο την σειρα μου πχ αντι να παρουν μια τελευταια αδεια πριν τον επαναπατρισμο, τους βγαζανε 24ωρη στην Λευκωσια μαζι με τους εξοδοχους ( η μοναδα νοικιαζε λεωφορεια που μας αφηναν κοντα στο κεντρο της Πολης και μετα μας παιρνανε πισω αργα το βραδυ, οποιος δεν τα προλαβαινε επαιρνε ταξακι :p )

μερικα ευχαριστα απο την ολη εμπειρια : το φαγητο ητανε σε σχετικα καλη ποσοτητα και ποιοτητα, ειδικα οσες σειρες ειχανε ερθει απο Μεσολογγι/Κορινθο ειδανε μεγαλη διαφορα - μπηκα 12 φορες σε αεροπλανο :p - επισκεφθηκαμε τα φυλακισμενα μνηματα - ειχαμε καθολικη βολη καθε μηνα, (ετσι περασανε οι μηνες αερας) βαρεσα με M79 / διοπτρα / νυχτερινη διοπτρα / εκανα calibrate στα σκοπευτικα ενος carl gustav - το KλαΨιΜι ειχε πινγκ πονγκ και LCD TV με 2 τονους divX rip σε δισκακια - τον νοεμβριο εγκατασταθηκαν καλοριφερ στους θαλαμους τα οποια καιγανε κανονικα μια ολοκληρη ωρα καθε βραδυ - πηρα μεταθεση διπλα στο σπιτι μου χωρις να γλειψω και χωρις να αισθανομαι "υποχρεωση" σε κανεναν - οτι ακριβως ειπε ο γριγκας πιο πανω - ανακαλυψα τις ουγγαρεζες :hehe:

Έγινε επεξεργασία από GruntGR
Link to comment
Share on other sites

Είστε υπόχρεος για κατάταξη Στρατό Ξηράς με την 2014 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ (Νοέμβριος) δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 128/2014 την 13/11/2014 σε Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ).

Έχετε επιλεγεί Πυροβολικό.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.