Jump to content



Πόλεμος στην Ουκρανία


DEADLAZARUS

Recommended Posts

11 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Θες να μας πεις λίγο πώς έγινε το ΟΧΙ -> ΝΑΙ στο δημοψήφισμα του 2015? 

 

Κακός σχεδιασμός των κατσαπλιάδων που ήταν τότε στη κυβέρνηση. Πίστεψαν ότι μπορούν να μπλοφάρουν μέχρι τη τελευταία στιγμή και ότι θα βαράνε το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν. Εγώ θα στο αντιστρέψω. Θες να μας πεις τι πιστεύεις ότι θα γινόταν αν το ΟΧΙ δεν γινόταν ΝΑΙ;

 

13 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Νομίζω έγινε με αντίστοιχη "αυτοδιάθεση".

 

Δεν έγινε Σωτήρη. Απλά του είπαν τι θα γινόταν αν έφευγε από Ε.Ε. και από το ευρώ. Εν ολίγοις, Ελλάδα μέχρι τη Λαμία και μια δραχμή στα πρότυπα του μάρκου της Γερμανικής Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

 

15 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Η αυτοδιάθεση είναι ωραία όταν συνάδει με το συμφέρον μας.

Όταν δεν, αλλάζουμε κατά το δοκούν το αφήγημα.

Η αυτοδιάθεση καλό είναι να υποστηρίζεται, γιατί αν δεν υποστηρίζεται, τότε θα αναγκαστούμε και εμείς να υποστούμε τα αποτελέσματα των αλυτρωτικών φωνών των μουσουλμάνων της Θράκης, έστω και αν αυτές οι φωνές είναι μειοψηφία.

Δε ξέρω για σένα, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να "πάρω τη Πόλη", ούτε να "απελευθερώσω τη Βόρειο Ήπειρο".

 

17 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Έστω ότι πιστεύουμε κι οι δύο στην αυτοδιάθεση της Ουκρανίας και της Γεωργίας, και αφήνονται ελεύθερα να κάνουν δημοψήφισμα.

 

Θα μπορούσε να το κάνει, αλλά δεν το έκανε. Μάλλον δε του έβγαιναν τα κουκιά.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

14 λεπτά πριν, το μέλος tjole7 έγραψε:

Πραγματικά τι είναι αυτό ρε παιδιά?

 

 

Θα γουσταρα πολυ , να γινει καμια γκαφα να αποκαλυθφουν ερπετανθρωποι και ο λιακοπουλος να βγαινει στα καναλια και να λεει "Μα εγω ρε παιδια , σας τα λεγα"  

 

  • Haha 6
Link to comment
Share on other sites

2022-03-20T183615Z_1664417245_RC2D6T9IBR
WWW.KATHIMERINI.GR

Η Ουκρανία καλείται να δώσει την απάντησή της για παράδοση της Μαριούπολης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, σύμφωνα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και όπως αναφέρει το...
52 λεπτά πριν, το μέλος Proteas έγραψε:

Με τρολαρεις τωρα ? την φατσα που καθεται στην καρεκλα united states την βλεπεις ?

 

Επανέρχομαι:

Παράθεση

that’s her hair, the shiny area is probably just light that’s being reflected. If you zoom in the person, you can see a mask, two eyes and the nose bridge. Don’t worry, it’s not a demon

 

  • Like 1
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

@astrolabos

 

Πραγματικά απορώ πως εθελοτυφλείς τόσο και μάλιστα με εκφράσεις περί αρραβώνων που σου γυρίζουν εννοείται μπούμερανγκ. Γιατί δίνεις τόση σημασία στην καταδίκη της εισβολής; Όλοι εδώ έχουμε περισσότερους λόγους από τους μη Έλληνες να καταδικάσουμε την οποιαδήποτε εισβολή. Και καλά έκανε και ο Κούλης που έστειλε όπλα αν θες, διότι 'εμείς' ξέρουμε.

Τελειώσαμε με αυτό. 

 

Δεν είμαστε νομίζω σε επίσημο διπλωματικό φόρουμ ώστε η κάθε μας θέση να χρησιμοποιηθεί ως μαρτυρία στο δικαστήριο της Χάγης.

 

Τη μεγάλη εικόνα θα την δούμε;

 

Αμφισβητείς ότι όποια επέμβαση ξεκίνησαν οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-UK τις τελευταίες δεκαετίες, το έκαναν με παρόμοια προσχήματα, παρόμοιες αφορμές, παρόμοια οικονομικά συμφέροντα και μάλιστα με πολύ χειρότερη βαναυσότητα; Διότι δεν είχαν απέναντι τους  αδερφό και ξάδερφο, αλλά κάποιον υποδεέστερης κατηγορίας άνθρωπο μιας τριτοκοσμικής χώρας, που ζει σε ξύλινα σπίτια, καλύβες, δεν πιστεύει στον ίδιο Θεό, έχει ως σκοπό της ζωής του τον θάνατο όλων των Αμερικανών κλπ κλπ. Διότι αυτήν την βαναυσότητα την επέβαλε ΠΑΝΤΑ πριν από κάθε επέμβαση-εισβολή, ο 'ελεύθερος τύπος' που βλέπουμε και τώρα.

 

Να το δούμε και λίγο πιο λαϊκά; Είμαι εγώ η Ρωσία και καλοβλέπω δύο τρία γειτονικά οικόπεδα. Ξαδέρφια μένουν,  αλλά είναι αδύναμοι. Έχω την ισχύ, και τα παίρνω. Εσύ που είσαι η Αμερική και μπαίνεις στο ΚΤΕΛ ή στο αεροπλάνο για να πας σε άλλον Νόμο, να κλέψεις άλλα οικόπεδα κάποιων ώστε να επιβλέπεις την περιοχή ή το υπέδαφος της δεν σε κάνει πιο...αδυσώπητο;

 

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που παίζουμε με τις λέξεις, ειλικρινά. 

 

Κάτι τελευταίο. Χωρίς αυτές τις επεμβάσεις-εισβολες κλπ των ΗΠΑ, ποια ακριβώς θα ήταν η οικονομική ευημερία τους, δεδομένου του ανταγωνισμού περί πρώτων υλών και μεταφορικού κόστους;

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Δε κατάλαβες, είμαι εναντίων όλων των εισβολών. Απλά δε μπορώ να καταλάβω ότι μερικοί από εσάς προσπαθούν να ξεπλύνουν την Ρώσικη εισβολή (γιατί οι Ρώσοι είναι το ξανθό γένος, τα αδέλφια μας που θα μας δώσουν τη πόλη) βάζοντας μπροστά τα τέρατα που έχει κάνει η ΗΠΑ. Σας έχω νέα. Όλα λάθος είναι και καταδικαστέα. Κανείς δε μιλάει για τον ελέφαντα στο δωμάτιο όμως, που είναι ο ΟΗΕ, ο οποίος λάμπει δια της απουσίας και αδράνειάς του.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, το μέλος Γιάννης_84 έγραψε:

Μάθαμε μια λεξούλα και την κολλάμε σε όλα. Αφού καταδικάσαμε, δε μπορεί να συνεχίζεται η κουβέντα μια σπιθαμή ευρύτερα; Το ότι οι Αμερικανοί είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τους Ρώσους μέχρι τελευταίου Ουκρανού, δεν είναι whataboutism, είναι μια χρήσιμη και ορθή ανάγνωση της πραγματικότητας. Αν την είχαν κάνει και οι Ουκρανοί αυτήν την ανάγνωση θα είχαν παραμείνει στις συμφωνίες του Μινσκ και ο Πούτιν πιθανότατα δεν θα είχε μπουκάρει.

Όχι δεν είναι ορθή. Αν οι Ουκρανοί δεν ήθελαν να πολεμήσουν, δεν έχει σημασία τι θέλουν οι Αμερικάνοι. Ναι, τους βοηθάνε ποικοιλοτρόπως για δικούς τους σκοπούς. Whataboutism είναι ότι όλοι οι Ρωσόφιλοι του θέματος, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεπλύνουν την εισβολή κάνοντας συγκρίσεις με τις ΗΠΑ, για τις οποίες παρεπιπτόντως πιστεύω ότι έχουν κάνει τις περισσότερες επεμβάσεις (πολεμικές και μη) ανά τον κόσμο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι ποιος ο λόγος της πρεμούρας με τη Ρωσία; Είναι τα μεγάλα @@ του Πούτιν;

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Όχι δεν είναι ορθή. Αν οι Ουκρανοί δεν ήθελαν να πολεμήσουν, δεν έχει σημασία τι θέλουν οι Αμερικάνοι.

Ναι, γιατί γενικότερα σε αυτόν τον κόσμο δεν έχει ποτέ καμία σημασία τι θέλουν οι Αμερικανοί. Άρα θεωρείς ότι ήθελαν να πολεμήσουν με τη Ρωσία και γι' αυτό εγκατέλειψαν τις συμφωνίες που είχαν και οι ίδιοι υπογράψει; Ή μήπως είχαν παραμυθιαστεί α λα Γεωργία 2008 ότι η Αρκούδα θα διστάσει; Και μήπως είχαν παραμυθιαστεί από τους ίδιους κατά σύμπτωση; Και εφόσον όλος ο πλανήτης (εκτός των Ουκρανών) ήξερε ότι ο Πούτιν δεν θα διστάσει, πως και του έλεγαν του Ζελένσκι προχώρα και μη φοβάσαι;

 

9 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Ναι, τους βοηθάνε ποικοιλοτρόπως για δικούς τους σκοπούς. Whataboutism είναι ότι όλοι οι Ρωσόφιλοι του θέματος, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεπλύνουν την εισβολή κάνοντας συγκρίσεις με τις ΗΠΑ, για τις οποίες παρεπιπτόντως πιστεύω ότι έχουν κάνει τις περισσότερες επεμβάσεις (πολεμικές και μη) ανά τον κόσμο και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Αυτή η ρηχότητα είναι κουραστική. Τι χαρτί πρέπει να υπογράψουμε για να μην θεωρείται ξέπλυμα κάθε προσπάθεια εμβάθυνσης πέρα από το προφανές ότι ο πόλεμος είναι κακός, ο Πούτιν κάκιστος κ.ο.κ.; Το ότι η Αμερική προσπαθεί να πετύχει συγκεκριμένες αλλαγές στην Ευρώπη με τη βοήθεια και επ αφορμής και του συγκεκριμένου πολέμου, είναι άσχετο με τον συγκεκριμένο πόλεμο; Απλή αντίδραση στα γεγονότα ή προμελετημένος στόχος της μαζί και με το πως θα τον πετύχει; Και εφόσον λες πως δεν παραβλέπεις την τεράστια εμπειρία των ΗΠΑ σε δόλιες επεμβάσεις, τι σε κάνει να νομίζεις πως δεν έχουν παίξει και εδώ καθοριστικά αρνητικό ρόλο για Ουκρανούς, Ρώσους αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη κατ' επέκταση και μάλιστα με τελικό ωφελημένο μόνο την πάρτη τους και όλα αυτά με τεράστιο ρίσκο για την ειρήνη του πλανήτη; Βέβαια πολύ πριν φτάσουμε στην ειρήνη του πλανήτη έχει ήδη πληγεί ο φτωχός και μόνο για χειρότερα φοβάμαι ότι πηγαίνουμε.

 

9 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι ποιος ο λόγος της πρεμούρας με τη Ρωσία; Είναι τα μεγάλα @@ του Πούτιν;

Η μη άκριτη και 100% υιοθέτηση της ρητορικής της μίας πλευράς δεν είναι πρεμούρα με τη Ρωσία. Είναι η ανησυχία για Ελλάδα-Κύπρο που σχετίζεται με την Τουρκία και την ιστορία. Και όταν λέω ιστορία, δεν εννοώ τίποτα συναισθηματικά μπαρμπούτσαλα αλλά το τι ζημιά μας έχουν κάνει στο παρελθόν οι Ρώσοι και τι κάνουν οι μεγάλες δυνάμεις γενικότερα στους δηλωμένους εχθρούς τους. Και όταν λέω Τουρκία, εννοώ τη χώρα που επιδιώκει ανοιχτά μείωση της κυριαρχίας μας προς όφελός της, πιθανώς και με τη βοήθεια του μονίμου μέλους του ΣΑ του ΟΗΕ Ρωσίας η οποία θα έχει τώρα ένα λόγο λιγότερο να κρατάει ισορροπίες ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

 

Η Ελλάδα έναντι της Τουρκίας, αντιμετωπίζεται συνήθως με μια σκάρτη, αλλά καλύτερη απ' το τίποτα, ουδετερότητα από Δύση και Ρωσία. Θα προτιμούσα να μας υποστήριζαν περισσότερο και ουσιαστικότερα και οι μεν και οι δε και ένας πολύ σημαντικός λόγος που αυτό δεν συμβαίνει είναι επειδή φταίμε πολύ κι εμείς. Ας μην χάσουμε αυτήν την έστω σκάρτη ουδετερότητα λειτουργώντας ως τόσο πολύ δεδομένοι ώστε και οι μεν και οι δε να μας έχουν πρώτο πιάτο στην Τουρκία σε οποιοδήποτε παζάρι τους κάνει για διάφορα που μπορεί και οι μεν και οι δε να της ζητάνε.

  • Like 3
  • Agree 1
Link to comment
Share on other sites

Η ίδια τακτική σε όλα τα νήματα...

Ο Πούτιν είναι κάκιστος, αλλά είναι αθώος κατά βάση γιατί όλα τα προκάλεσαν οι ΗΠΑ.

 

Έλα κουράσατε όλοι σας. Αν δε σας αρέσει ο δυτικός κόσμος, υπάρχουν τόσες ωραίες δημοκρατικές μη δυτικές χώρες.

 

Αδιαφορώ αν δεν καταλαβαίνεις γιατί σε ένα νήμα περί εισβολής της Ρωσίας το ότι διαβάζουμε περισσότερο για τις ΗΠΑ παρά για την ίδια την εισβολή είναι Ρωσοφιλία.

 

Εγώ δεν κρύβω ότι προτιμώ τον Αμερικανό για σύμμαχο. Όσες χώρες ήταν στο δικό τους μπλοκ τα πήγαν πολύ καλύτερα, τα παραδείγματα πάμπολα.

 

Κανένας άλλος που έχει τα @@ να μας πει ότι γουστάρει Ρωσία και γιατί; Ή θα συνεχίσετε το κρυφτούλι πίσω από το δάχτυλό σας;

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

εγώ βλέπω ότι έχει πιάσει όλα τα κομματόσκυλα μια τρεμούρα ένα αμόκ !

 

θέλω να μου πείτε ένας νέος που ζει 10 χρόνια μες στα σκατά και παλεύει

έχει περάσει μια οικονομική κρίση

μετά έναν κατασκευασμένο ιό

και τώρα έναν πόλεμο όπου γενικεύετε και θα φέρει πολύ χειρότερες καταστάσεις σε όλους μας

θέλω να δω τι θα του πείτε ; την αλήθεια όχι μα@@κίες

 

Πιθανή απάντηση : ξέρεις κάτι εμείς αγαπάμε την Δύση ας έχει κάνει ότι λάθος υπάρχει ακόμη και ο νέος πόλεμος που ξεκίνησε τώρα πάλη η Δύση τον έκανε αλλά πρέπει να λέμε ότι κακός είναι ο άλλος γιατί εμείς ανήκουμε εις την Δύση ! Επίσης έτσι λέει το αφήγημα !



ποιος κρύβετε πίσω από το δάκτυλό του ξέρουμε τα υπόλοιπα είναι μπαρουφέισον

 

πως φαίνεται το άτομο που έχει ζήσει χρυσές εποχές:

27 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Εγώ δεν κρύβω ότι προτιμώ τον Αμερικανό για σύμμαχο. Όσες χώρες ήταν στο δικό τους μπλοκ τα πήγαν πολύ καλύτερα, τα παραδείγματα πάμπολα.

  • Agree 1
  • Confused 1
  • Wow 1
Link to comment
Share on other sites

29 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Η ίδια τακτική σε όλα τα νήματα...

Ο Πούτιν είναι κάκιστος, αλλά είναι αθώος κατά βάση γιατί όλα τα προκάλεσαν οι ΗΠΑ.

Είδες κάπου να γράφω ότι είναι αθώος; Τι εμμονή με την παπαγαλία είναι αυτή; Είναι αυτός που είναι, οι προθέσεις του γνωστές και σαφώς εκπεφρασμένες χρόνια τώρα προφορικώς και γραπτώς και από τον ίδιο και όλοι τον ξέρουν. Πόσο πιο λιανά να στο κάνω;

 

29 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Έλα κουράσατε όλοι σας. Αν δε σας αρέσει ο δυτικός κόσμος, υπάρχουν τόσες ωραίες δημοκρατικές μη δυτικές χώρες.

Μας αρέσει ο δυτικός κόσμος και περισσότερο η Ελλάδα ως μέλος του. Αλλά να κοιτάμε το συμφέρον μας αποτελεσματικότερα απ' ότι το κάνουμε συνήθως.

 

29 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Αδιαφορώ αν δεν καταλαβαίνεις γιατί σε ένα νήμα περί εισβολής της Ρωσίας το ότι διαβάζουμε περισσότερο για τις ΗΠΑ παρά για την ίδια την εισβολή είναι Ρωσοφιλία.

Υπάρχει πλεόνασμα μονόπλευρης πληροφόρησης, παθαίνεις κάτι να συζητάμε λίγο πέρα από τα προφανή και πρέπει να μοιράσεις ταμπέλες Ρωσοφιλίας;

 

29 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Εγώ δεν κρύβω ότι προτιμώ τον Αμερικανό για σύμμαχο. Όσες χώρες ήταν στο δικό τους μπλοκ τα πήγαν πολύ καλύτερα, τα παραδείγματα πάμπολα.

Όπως έχω ξαναγράψει σε αυτό το θέμα, συμφωνώ κι εγώ σε αυτήν την προτίμηση και έχω υπόψη τα παραδείγματα. Για σύμμαχο όμως, όχι για νταβατζή, αυτή είναι η μόνη διαφορά.

 

29 λεπτά πριν, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Κανένας άλλος που έχει τα @@ να μας πει ότι γουστάρει Ρωσία και γιατί; Ή θα συνεχίσετε το κρυφτούλι πίσω από το δάχτυλό σας;

Δόλια κίνητρα πίσω από κάθε τι βλέπεις. Μήπως είσαι συνωμοσιολόγος; :hehe:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Κακός σχεδιασμός των κατσαπλιάδων που ήταν τότε στη κυβέρνηση. Πίστεψαν ότι μπορούν να μπλοφάρουν μέχρι τη τελευταία στιγμή και ότι θα βαράνε το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν. Εγώ θα στο αντιστρέψω. Θες να μας πεις τι πιστεύεις ότι θα γινόταν αν το ΟΧΙ δεν γινόταν ΝΑΙ;

 

Δεν έγινε Σωτήρη. Απλά του είπαν τι θα γινόταν αν έφευγε από Ε.Ε. και από το ευρώ. Εν ολίγοις, Ελλάδα μέχρι τη Λαμία και μια δραχμή στα πρότυπα του μάρκου της Γερμανικής Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

 

Ο Ζελένσκι θεωρείς ότι δεν είναι ένας αντίστοιχος κατσαπλιάς? Οι πολιτικοί και οι πολιτικές των 2 χωρών (Γεωργία, Ουκρανία) είναι χωρισμένοι/ες σε 2 στρατόπεδα: φιλοδυτικό, φιλορωσικό. Ο ίδιος ο λαός τους εμφανίζει πόλωση αντίστοιχη με αυτή που είχαμε εμείς στο δημοψήφισμα.

Βλέπεις ότι ο ένας εκ των δύο, πίστεψε τις έξωθεν υποσχέσεις και τά 'βαλε με το θεριό. 

Μήπως βλέπεις κάποιες ομοιότητες με το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος? (βλέπω μια αντιστοιχία της Ουκρανίας σήμερα με την Ελλάδα μέχρι τη Λαμία).

 

Δεν μιλάω προσωπικά, εμένα μου αρέσει και ο Ζελένσκι και ο Τσίπρας (σε σχέση με τους πουλημένους Ρωσόφιλους και τους Γερμανοτσολιάδες του Σαμαρά).

Κρίνω εκ του αποτελέσματος!

 

 

9 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Η αυτοδιάθεση καλό είναι να υποστηρίζεται, γιατί αν δεν υποστηρίζεται, τότε θα αναγκαστούμε και εμείς να υποστούμε τα αποτελέσματα των αλυτρωτικών φωνών των μουσουλμάνων της Θράκης, έστω και αν αυτές οι φωνές είναι μειοψηφία.

Δε ξέρω για σένα, αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να "πάρω τη Πόλη", ούτε να "απελευθερώσω τη Βόρειο Ήπειρο".

 

Το να υποστηρίζεις την αυτοδιάθεση είναι αντίστοιχο με το να υποστηρίζεις την παγκόσμια ειρήνη σε καλλιστεία ή να υποστηρίζεις ότι η Ελλάδα θα περιθάλπτει / υποδέχετει ΟΛΟΥΣ τους οικονομικούς μετανάστες και πρόσφυγες του πλανήτη: είναι ένα ιδεολόγημα/αφήγημα/ευχολόγιο. Η ... realpolitik, που είναι η σκληρή πραγματικότητα, είναι ότι ο καθ'υλιν αρμόδιος για να ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ (με τα όπλα) αυτό που λες (το ΝΑΤΟ, που το έχει κάνει στη Γιουγκοσλαβία, στη Μέση Ανατολή, στην Ασία κλπ.) κάνει τον ... κινέζο (ή την πάπια). Το ερώτημα λοιπόν είναι το γιατί κάνει το ΝΑΤΟ τον κινέζο και ποιος και γιατί φούσκωσαν τα μυαλά των πρώην δορυφόρων ότι μπορούν να βγουν από τη ζώνη επιρροής? Δεν μιλάμε για μια πολιτική 2-3 ετών, μιλάμε για λάθος πολιτικό σχεδιασμό των τελευταίων 30 ετών (λάθος διαχείριση της πτώσης του τείχους). Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες.

 

9 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

Θα μπορούσε να το κάνει, αλλά δεν το έκανε. Μάλλον δε του έβγαιναν τα κουκιά.

 

Θεωρείς ότι θα σεβόταν το αποτέλεσμα αν δεν του άρεσε? :p 

 

Τέλος να δηλώσω ευθαρσώς ότι είμαι ελεεινά Ρωσόφιλος γιατί η αγαπημένη μου μουσική είναι από τη μαμά Ρωσία. Και θα ακούω τον κύριο ακόμη κι αν το κάνω σε παράνομο off the grid offline τρανζιστοράκι: 

Dmitri Shostakovich credit Deutsche Fotothek adjusted.jpg

 

Καλημέρα σας 

:hehe:

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι χαζός λαός οι Έλληνες... απλά στο DNA τους έχουν τον διχασμό και είναι έτυμοι να σφαχτούν μεταξύ τους για τα συμφέροντα ξένων… Για το δικό τους συμφέρον εκλιπαρούν γονυπετείς

 

Καθρέπτης της δύσης είναι ο Πούτιν (του οποίου την άνοδο στην εξουσία στήριξαν έμπρακτα οι δυτικοί) και η ομάδα του (γιατί δεν είναι μόνος) παιδιά της σχολής του Σικάγο και του διεθνούς νομισματικού ταμείου που φρόντισε τη χώρα τους όπως και τη δική μας

Όχι δεν έχουν ηθικό πλεονέκτημα οι ΗΠΑ… επειδή τα δυτικά μέσα παπαγαλίζουν μονότερμα. Το γεγονός παραμένει, τα χάλασαν στη μοιρασιά

Ελπίζω η αφέλεια να μην φτάνει στο σημείο να πιστεύετε ότι θα αλλάξει κάτι αν φύγει ο Πούτιν. Πρόεδρος της Γκάζπρομ ήταν ο Μεντβέντεφ, τεχνοκράτης … πως λέμε κυβέρνηση τεχνοκρατών...

 

Όπως έγραψα πριν κάτι σελίδες, καλύτερα για όλους θα ήταν να τα βρούνε, γιατί πυρηνική δύναμη είναι δύσκολο να χάσει χωρίς να τα κάνει πουτάνα όλα.

Μερικοί ποστάρατε περιστατικά από αποτυχίες Ρώσων ωσάν οι Ρώσοι που πεθαίνουν δεν είναι άνθρωποι.

Η προπαγάνδα σας έχει κάνει να μισείτε φουκαράδες που έφυγαν από τα σπίτια τους, οι περισσότεροι των οποίων - όπως γράφει ο Σταυρίδης - νόμιζαν ότι πάνε σε γυμνάσια

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Ο Ζελένσκι θεωρείς ότι δεν είναι ένας αντίστοιχος κατσαπλιάς?

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι. Με ενδιαφέρει ότι επιτέθηκαν στη χώρα του και έχουν δημιουργήσει 1.000.000 πρόσφυγες.

1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Το ερώτημα λοιπόν είναι το γιατί κάνει το ΝΑΤΟ τον κινέζο και ποιος και γιατί φούσκωσαν τα μυαλά των πρώην δορυφόρων ότι μπορούν να βγουν από τη ζώνη επιρροής?

 

Η ΕΣΣΔ διαλύθηκε από φυγόκεντρες δυνάμεις που υπήρχαν μέσα στην ένωση. Τώρα γίνεται προσπάθεια ανασύστασής της, αλλά από ό,τι φαίνεται κανείς δε θέλει πάλι "το σοσιαλιστικό παράδεισο" της μαμάς Ρωσίας. Το ΝΑΤΟ δεν εισέβαλε στις βαλτικές χώρες, μόνες τους ζήτησαν να μπουν για να προστατευθούν από τη "μαμά Ρωσία".

1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Θεωρείς ότι θα σεβόταν το αποτέλεσμα αν δεν του άρεσε? :p 

 

Γιατί νομίζεις ότι θα το σεβόταν ο άλλος; 😛

 

1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Τέλος να δηλώσω ευθαρσώς ότι είμαι ελεεινά Ρωσόφιλος γιατί η αγαπημένη μου μουσική είναι από τη μαμά Ρωσία.

 

Δηλαδή θες να μου πεις ότι η επίθεση και το αιματοκύλισμα ξένων κρατών είναι μέρος της Ρωσικής κουλτούρας; Πέφτω από τα σύννεφα 😛 

1 ώρα πριν, το μέλος sotiris έγραψε:

Και θα ακούω τον κύριο ακόμη κι αν το κάνω σε παράνομο off the grid offline τρανζιστοράκι: 


Αυτό στην αγαπημένη σου Ρωσία. Εδώ δεν έχει τέτοια 😛 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.