sotiris Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν (edited) Ξεκινάω αυτό το thread μιας και είδα πράγματα που με εντυπωσίασαν, όχι από το iphone, αλλά από τα άλλα προϊόντα της Apple. Κατ'αρχήν να πω για όσους δεν γνωρίζουν ότι είμαι σκεπτόμενο Apple Fanboy, υμνητής του μεγάλου Προφήτη της Τεχνολογίας Στηβ, και σθεναρά απέναντι στις φασόν λύσεις της micro-soft. Δεν μπορώ να δω ολόκληρο launch αν δεν το κάνει ο μεγάλος Προφήτης, οπότε έχω να δω από το iphone 4s ή 5 (δεν θυμάμαι), αλλά είδα κάποια στιγμιότυπα και μου άρεσε πάρα πολύ η τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι ψείρες για αυτόματη μετάφραση ομιλούμενων ξένων γλωσσών καθώς και το Apple Watch που μπορεί και έχει γνωστοποιήσεις για υψηλή πίεση. Δείχνει πρόοδο σε τομείς και ανοίγει αγορές, π.χ. εγώ δεν θα σκεφτόμουν ποτέ Apple Watch, αλλά αν κάνει tracking κάτι παραπάνω από τον ανταγωνισμό, σίγουρα θα το σκεφτόμουν. Ούτε ακουστικά ψείρες φυσικά! Πάμε στο δια ταύτα! Έχουμε: iphone 17, iphone 17 air, iphone 17 pro, iphone 17 pro max, και θα συνεχίσει να πωλείται το iphone 16e. iphone 16e με iphone 17 air είναι περίπου το ίδιο από άποψη κάμερας (1 κάμερα), με το iphone 17 air να έχει ένα ωραίο σασί αλλά θυσιάζει πολύ την μπαταρία. Το iphone 17 το απλό που ξεκινάει από 256GB μνήμη είναι η vfm επιλογή, καθ'ότι έχει το νέο επεξεργαστή και όλα τα παπατζιλίκια (120 Hz, 2 κάμερες κλπ.) και το iphone 17 pro είναι κλασσικά το τούμπανο για το θύμα influencer που θέλει να βγάλει τη σούπερ φωτό να την ανεβάζει στο insta να δείξει ότι περνάει καλά στους άλλους. Μου αρέσει πολύ ο τηλεφακός, και η αλήθεια είναι ότι ο μόνος λόγος που θα γινόμουν θύμα είναι το πολύ καλό zoom που έχει σε συνδυασμό με το υψηλό digital zoom ελέω 48 mp αισθητήρα. Από άποψη τιμών, Ελλάδα κλασσικά απλησίαστα, Ελβετία έχουμε 799 CHF το 256GB 17ρι που για μένα είναι vfm, 999 το 17ρι air που το θεωρώ όμορφο αλλά ακριβό και 1099 για το 17 pro που είναι μεν ωραίο αλλά έχει τα προβλήματα που με εκνευρίζουν. Τα pro max δεν χωράνε στο χέρι μου γιατί δεν είμαι ο αντετοκούνμπο, οπότε δεν τα σκέφτομαι. Αυτό που λογικά θα χτυπήσω είναι το 16e μόλις δεχθεί μια γενναία πτώση τιμής, είμαστε τώρα στα 659 με 256 GB στα πιο φτηνά μαγαζιά εδώ, που ελπίζω με την έλευση του 17 να γίνουν περίπου 550CHF οπότε να γίνει ένα τίμιο deal για παγιδευμένους στο ecosystem. Εδώ να θυμίσω ότι κρατάω τις Apple συσκευές μου αρκετά χρόνια, έχω ακόμη το iphone Xs 64GB που αγόρασα φεβρουάριο του 2020 όταν είχε περάσει 1.5 χρόνος από το launch, με >1500 κύκλους στην μπαταρία (που η διάρκεια ζωής της είναι θεωρητικά 500). iPhone - Apple WWW.APPLE.COM Designed for Apple Intelligence. Discover iPhone 17 Pro, iPhone Air, and iPhone 17, along with iPhone 16 and iPhone 16e. Εμείς, οι αιχμάλωτοι της Apple | RPN RPN.GR Δύο από τους μεγαλύτερους marketiers της Ιστορίας ήταν ο Απόστολος Παύλος και ο Στιβ Τζομπς. Ο Παύλος, κορυφαίος όλων, πήρε μία μικρή ιουδαϊκή αίρεση και την εξέλιξε στο... Έγινε επεξεργασία 6 ώρες πριν από sotiris
acct 5 ώρες πριν #3 5 ώρες πριν (edited) Πλέκοντας το εγκώμιο του Στηβ με βάζεις σε πειρασμό να εκτροχιάσω το θέμα, αλλά συγκρατούμαι! Τουλάχιστον ένα πράγμα με ενοχλεί πολύ στα πρόσφατα σχέδια. Αφού χρειάζονται που χρειάζονται το σκαλοπάτι για τα οπτικά στοιχεία της κάμερας, γιατί δεν αξιοποιούν λίγο επιπλέον πάχος στη συσκευή για μεγαλύτερη μπαταρία και πιο ομοιόμορφο σχήμα; Το χείλος για τις κάμερες είναι αντιαισθητικό και κάνει τη συσκευή δυσλειτουργική. Ιδίως στο Air, που πρακτικά διπλασιάζει το πάχος του τηλεφώνου, είναι μια βλακεία και μισή. Έγινε επεξεργασία 4 ώρες πριν από acct typo 1
Arkan 5 ώρες πριν #4 5 ώρες πριν Το air όντως είναι γελοίο. Υπερβολικά λεπτό κινητό για να χαίρονται κάποιοι για το τίποτα και μετά ένα bump λες και βάζουμε εξωτερικά θεμέλια για τις κάμερες και μετά άλλο ένα bump οι κάμερες. Wtf is wrong with people. Disclaimer, γενικά για όλες τις συσκευές αυτό, γιατί πάντα υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν και θα αρχίσουν το whataboutism. 1
Cyber_Cookie 2 ώρες πριν #5 2 ώρες πριν Γιατί ρε φίλε καταργήσανε το Plus. Και το Pro Max είναι κακάσχημο, σαν ξιαόμι. Κατάντια. 3 hours ago, sotiris said: τηλεφακός Ο τηλεφακός είναι πολύ χρήσιμο συμπλήρωμα αν δεν θες να κουβαλάς φωτογραφική ή είσαι σε setting που δεν μπορείς να βγάλεις την φωτογραφική. Ο μόνος λόγος που θα προτιμούσα το pro max αντί το καταργημένο πλέον Plus. 1
Recommended Posts