Jump to content

Recommended Posts

Helly έγραψε:
Μπα δε νομιζω αν και τωρα εχω 16GB system ram και δε παρατηρω fps drops ποτε οπως ισχυριζονται καποια στα heavy physic scenes.

Video Ram τερματιζει σε 1680*1050 με oλα τα φιλτρα 1550 ΜΒ .Oποτε 2GB θα φθανουν λογικα που εχει η gttx 670 μεχρι full hd αναλυση.

Επισης οσοι εχετε nvdia καρτες βαλτε επειγοντως Τimer Resolution εχει τρελη διαφορα σε SLI και ακομα και σε non sli ειμαι 10% πανω σε fps οταν το βαζω max 0.5 ms απο την μανα του εχει αθλια ρυθμιση το game 10ms :tongue:

Timer Resolution ? Που ειναι αυτο ?

(edited)

Το συναπτω να δειτε ασπρη μερα ολη σας

Ανοιγετε game- ALT+TAb- τρεξιμο- αλλαγη σε maximum- GG

Βαλτε κανα FPS counter σε static και πειτε μου εντυπωσεις η απο FPS monitor.

Το βαζω και εδω γιατι και αλλα games εχουν χαλια default 10ms π.χ diablo3

Παντως το Battlefield 3 εχει 1ms

TimerResolution.zip

Έγινε επεξεργασία από Helly

Δηλαδη γιατι εγω το αντιθετο βλεπω και ειδικα αυτοι με το sli.Ποιους driver εχεις?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Εμένα πάντως όταν έβαλα τους 320.14 η δεύτερη κάρτα ήταν στα 1006mhz idle. Για ψαχτείτε και εσείς.

(edited)
  thefou έγραψε:

τα ίδια όπως και με οποιοδήποτε οδηγό μετά τον 314.07.. στο

... μπράβο ρε nvidia... (σε ανύποπτο χρόνο, μπορεί στο 10λεπτο, μπορεί και σε 1ώρα/κλπ)

Και το τραγικό είναι να έχεις Titan ή και 780.. και να μην μπορείς να βάλεις τόσο παλιό οδηγό...

[MENTION=478]sebastian[/MENTION] ...

Έγινε επεξεργασία από papatsonis
  papatsonis έγραψε:
... μπράβο ρε nvidia... (σε ανύποπτο χρόνο, μπορεί στο 10λεπτο, μπορεί και σε 1ώρα/κλπ)

Και το τραγικό είναι να έχεις Titan ή και 780.. και να μην μπορείς να βάλεις τόσο παλιό οδηγό...

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ αυτο που λες.

Εχω τοσους φιλους με πρασινες καρτες θα μου το λεγανε. :hehe:

papatsonis έγραψε:

Μετα την εγκατασταση του τελευταιου οδηγου εχω φαει 2-3 φορες κολλημα στα windows...

Ξαναγυρισα στον 314.07

Drivers "συνέχεια", Tόσο καιρό όπως και με κάθε οδηγό, 3 πράγματα πειράζω, 1) βάζω forced vsync off στον οδηγό,2) Επιτάχυνση πολλών οθονών ->επίδοση Μονής οθόνης, και 3).... Τρόπος διαχείρισης ισχύος => προτίμηση μεγίστων επιδόσεων... αφού μου έκανε 2 φορές τα γνωστά άρτιφακτς (τη μια φορά μέσα σε 2-3 λεπτά...), είπα να δοκιμάσω με τις προεπιλεγμένες τιμές παντού στον οδηγό, με τα πρώτα σημάδια ενθαρρυντικά (~3 ώρες παιχνιδιού χωρίς πρόβλημα..), επειδή τα πρώτα 2 δεν πιστεύω ότι προκαλούσαν πρόβλημα, είναι αρκετά πιθανό η αλλαγή του τρόπου διαχείρισης ισχύος να προκαλεί αυτά τα προβλήματα.. (θα μου πείς, μα γιατί με τον 314.07 και πίσω δε το κάνει.. δεν ξέρω, only bugVidia knows...)

michalos έγραψε:
Μετα την εγκατασταση του τελευταιου οδηγου εχω φαει 2-3 φορες κολλημα στα windows...

Ξαναγυρισα στον 314.07

Μια απο τα ίδια..

Όχι μόνο 2-3 φορές αλλά περισσότερες..

Περνάω κι εγώ 314.07 κι ελπίζω να είναι απο εκεί και μην τραβιέμαι με hardware..