Jump to content



The nVidia ForceWare Driver Thread


Recommended Posts

σε xp64 αστο καλυτερα πολυ ασυμβατοτητα...σε vista 64 προβλημα με drivers σε nvidia τουλαχιστον για μενα...τελος τα περισσότερα και πιο σταθερα φρειμς τα χω δει με xp 32bit

Link to comment
Share on other sites

εμενα πάλι οι 175.75 beta σε vista 64αρια με SP1 ολα μια χαρα... ισα που το gaming πετάει, τωρα τι προβληματα λέτε δεν τα πιάνω :hehe:

Θα συμφωνήσω με το φίλο. ΟΛΑ ΑΠΛΑ SUPER. Ειδικά με τα 4 gb μνήμης απορώ γιατί τόσο καιρό είχα 32bit.....Παιδιά όλα ρολόι σας λέω. Στα παιχνίδια ότι και να έβαλα δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.....

Link to comment
Share on other sites

Εχτες τελειωσα τη συναρμολογηση του pc,ολα πηγαν καλα εκτος απο τη 9800 που ενω περναει τους drivers δε περναει το asus gamerOCD XP(βασικα το περναει αλλα μολις τελειωνει η εγκατασταση δεν εχω γραφικα) και μου περναει μονο το asusdoctor.Χωρις το OCD ομως μου βγαζει παντα σφαλμα και το doctor δε εχει ολα τα future...βασικα επειδη ειμαι νεος σε nvidia το GAMER OCD χρειαζετε και αν ναι τι να κανω?το doctor παντως ειναι χρησιμο γιατι ρυθμιζει τον ανεμιστηρα.....μηπως υπαρχει καποιο προγραμμα που κανει αυτα που κανουν το gamer ocd και το smartdoctor???

Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα εταιρικά CD ζητημα να έχουν μια εφαρμογή της προκοπής... θυμάμαι π.χ. πριν χρόνια, 14 MB driver για να έχω κάποιο multimedia functionality σε ένα κατά τ'αλλα καλό πληκτρολόγιο. Ηματρον ρε παλληκάρια.

Link to comment
Share on other sites

Ξέρει κανείς τι κάνουν τα παρακάτω που τρέχουν στο bootάρισμα και σχετίζονται με την nVidia?

NvClp (nVidia Contol Panel - μήπως είναι η εφαρμογή που φαίνεται στο control Panel των win ?)

NvMcTray (αυτό μάλλον βάζει το nVidia menu στο systray αλλά υποτείθεται το έχω κόψει και δεν έχω tτο σχετικό menu στο tray.. γιατί εξακολουθεί να τρέχει?)

nwiz ( ??)

Ξέρει κανείς αν μπορούν να κοπούν αυτά ανώδυνα, χωρίς δηλαδή προβλήματα? Οι drivers φορτώνονται φαντάζομαι έτσι κι αλλιώς. Μενουδάκια στο tray και άλλα τέτοια φρου-φρού δεν θέλω.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια μηπως υπαρχει τροπος να ειναι 100% οριστικο(οχι μονιμο απλα να κραταει τη ρυθμιση) το fun adjust στο riva tuner?Το εψαξα αρκετα στο internet αλλα δε βρηκα ακρη.Ειδα ομως πως πολλοι το εχουν αυτο το προβλημα.Ενω παιρνει πχ το προφιλ για 60% speed,τρεχει λιγο και μετα πεφτει παλι στο 37....μερικες φορες φτανει και 50 απο μονο του ενω εχω βαλει 80% για παραδειγμα.δεν εχω πρβλημα μεχρι ορας,60 c εχω φτασει max αλλα ειναι σπαστικο συνεχεια να πεφτει.Βασικα αυτο το προβλημα το ειχα και στο asus smart doctor.Kαμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

μπορεις να φτιαξεις απλα ενα μονο προφιλ και να δουλευει συνεχεια στο ποσοστο % που επιθυμεις.

περισσοτερα εδω στον ανανεωμενο οδηγο για τις νεες εκδοσεις ,οπου πλεον δεν φτιαχνεις προφιλ με τον παραδοσιακο τροπο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.