blade_ Αύγουστος 20, 2012 #2061 Αύγουστος 20, 2012 πωπω....αυτα ειναι.......πραγματικα αξιζει το αυξημενο κοστος σε σχεση με μια ετοιμη υδροψυξη?
johnko1 Αύγουστος 20, 2012 #2062 Αύγουστος 20, 2012 πωπω....αυτα ειναι.......πραγματικα αξιζει το αυξημενο κοστος σε σχεση με μια ετοιμη υδροψυξη?Τ'αξίζει και με το παραπάνω.Έχεις χαμηλές θερμοκρασίες αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του cpu,αθόρυβο(τις περισσότερες φορές) και είναι πιο όμορφο.Συνήθως τα έτοιμα συστήματα χαλάνε μετα απο ~2-3 χρόνια.Το κόστος δεν είναι αρκετά μεγάλο αν το ψάξεις καλά.Εγώ αντλία και μπλοκ τα πήρα μεταχειρισμένα αλλά ήταν σαν καινούρια
blade_ Αύγουστος 20, 2012 #2063 Αύγουστος 20, 2012 το κοστος παει κοντα στο 200ρι...σωστα?εχει τρομερες θερμοκρασιες με μια megahalems pp ας πουμε?βεβαια εχει το πλεονεκτημα της ψυξης της gpu..
javaneze: Αύγουστος 20, 2012 #2064 Αύγουστος 20, 2012 Ο i7 920 D0 στα 3,9 και 1.16v επιανε 90C η megahalems σε prime.Ο ιδιος, υδροψυκτος με 1.23v στα 4, δεν ξεπερασε ποτε τους 70 C.Ναι εχει σπουδαια διαφορα με την αεροψυκτρα αλλα απο την αλλη το PC δεν ειναι για να τρεχεις prime.Αφορα μοναχα στους ποσους C εισαι εσυ ανετος να τρεχεις και κατα ποσο θα overcloκαρεις.To θεμα με την gpu ειναι διαφορετικο και σημαντικοτερο. Οχι για να την overκλοκαρεις, οσο για να μην νομιζεις οτι απογειωνεται το pc σε καθε βαρυ παιχνιδι. Εκει αξιζει πραγματικα.Αρκει να μην αλλαζεις gpu σε καθε νεο release και θα πεις να την κρατησεις 2-3 χρονια.Διαφορετικα θα εχεις να υπολογιζεις το επιπλεον 100αρικο για gpu block αν θελεις full cover.Οπως καταλαβαινεις για cpu&gpu και επαρκη περιφεριακα για σωστη ψυξη (ψυγεια/fans/αντλια κλπ) ξεχνας το "200αρι".Το κοστος ζυγωνει τα 500+ για new.Λιγοτερα αν με υπομονη ψαξεις για καλα used parts.Σορρυ για το οφτοπικ.
blade_ Αύγουστος 20, 2012 #2065 Αύγουστος 20, 2012 ευχαριστω για την απαντηση...πραγματικα ξεφευγει πολυ το κοστος παντως...αλλα καποια στιγμη,θα γινει..λογικα θα πεσουν κ οι τιμες με τον καιρο φανταζομαι..
jax7480 Αύγουστος 20, 2012 #2066 Αύγουστος 20, 2012 ευχαριστω για την απαντηση...πραγματικα ξεφευγει πολυ το κοστος παντως...αλλα καποια στιγμη,θα γινει..λογικα θα πεσουν κ οι τιμες με τον καιρο φανταζομαι..Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει. Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες πολλά χρόνια.
johnko1 Αύγουστος 20, 2012 #2067 Αύγουστος 20, 2012 ευχαριστω για την απαντηση...πραγματικα ξεφευγει πολυ το κοστος παντως...αλλα καποια στιγμη,θα γινει..λογικα θα πεσουν κ οι τιμες με τον καιρο φανταζομαι..μπα δεν πέφτουν,μόνο μερικά παλιά μπλοκ που θέλουν να διωξουν οι εταιρίες από το στοκ...Οι τιμές πέφτουν μόνο σε μεταχειρισμένα...
barfastic Αύγουστος 21, 2012 #2069 Αύγουστος 21, 2012 Ας βαλω και εγω το δικο μου μετα απο 8 μηνες ειναι επιτελους ετοιμο... -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr -Tainted Freshly Squeezed- Complete by barfastic, on Flickr
karmen1983 Αύγουστος 21, 2012 #2070 Αύγουστος 21, 2012 (edited) Εχεις κόλλημα με το περτικαλί ε; Πολύ όμορφο ρε συ. Καλοδούλευτο Μια ερώτηση το case είναι αυτό; LD PC-V8 Black/Orange - LD Cooling Computer Cases edit: Ακυρο το ερώτημα πάτησα σε μία φώτο και φαίνονται τα specs. Το πέτυχα πάντως Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 21, 2012 από karmen1983
johnko1 Αύγουστος 21, 2012 #2071 Αύγουστος 21, 2012 όπως σου έιχα πει και σε άλλο forum έχω μείνει εκπληκτος!!
Κοπρίτης Αύγουστος 21, 2012 #2072 Αύγουστος 21, 2012 αυτα ειναι! Λιτο απεριττο και πανεμορφο Mike!φαινοταν πως θα εξελιχθει το πραγμα απο την πρωτη ματια στο OMG eventαλλα τελειωμενο ειναι ακομα καλυτερο.Πραγματικη διαφιμιση για τα κουτια του LD!
FANISTELROOY Αύγουστος 21, 2012 #2073 Αύγουστος 21, 2012 Μπραβο ρε Μιχαλη! Κανεις περιφανο ολο το ΜΥ ΥΠΕΘΑ!! χεχε...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
dimitrisOS Αύγουστος 21, 2012 #2074 Αύγουστος 21, 2012 Πανέμορφο το έκανες αν και σε εμένα δεν μου αρέσει το πορτοκαλί σαν χρώμα
Arkan Αύγουστος 21, 2012 #2077 Αύγουστος 21, 2012 Πολύ ωραίο indeed!!!Btw, στα specs βλέπουμε CPU block Rasa, ενώ στην φωτό Raystorm. What gives?
barfastic Αύγουστος 22, 2012 #2078 Αύγουστος 22, 2012 Εχεις κόλλημα με το περτικαλί ε; Πολύ όμορφο ρε συ. Καλοδούλευτο Μια ερώτηση το case είναι αυτό; LD PC-V8 Black/Orange - LD Cooling Computer Cases edit: Ακυρο το ερώτημα πάτησα σε μία φώτο και φαίνονται τα specs. Το πέτυχα πάντως Ευχαριστω Karmen, Ναι οπως ειπες το κουτι ειναι αυτο. όπως σου έιχα πει και σε άλλο forum έχω μείνει εκπληκτος!! Ευχαριστω πολυ! αυτα ειναι! Λιτο απεριττο και πανεμορφο Mike! φαινοταν πως θα εξελιχθει το πραγμα απο την πρωτη ματια στο OMG event αλλα τελειωμενο ειναι ακομα καλυτερο. Πραγματικη διαφιμιση για τα κουτια του LD! Θανξ ρε μαν, Μακαρι να το ειχα ετοιμο για το event αλλα δυστηχως δεν γινοταν με την καμια! Τωρα ζαχαρωνω το benchtable του... ισως καταφερω να τον καλοπιασω... Μπραβο ρε Μιχαλη! Κανεις περιφανο ολο το ΜΥ ΥΠΕΘΑ!! χεχε...Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Χαχαχαχαχα ΜΥ-ΥΠΕΘΑ για παντα... Acronis, Hirens Boot, και k-dice Πανέμορφο το έκανες αν και σε εμένα δεν μου αρέσει το πορτοκαλί σαν χρώμα Ευχαριστω Δημητρη! Ειναι περιεργο χρωμα και σε πολους δεν αρεσει ειναι η αληθεια, απλα εχω βαρεθει να βλεπω μπλε και κοκκινο... ενω το πρασινο που υπηρχε παλια, επεσα και αυτο εδω και καιρο! Πολυ καλο,congrats! Ευχαριστω! ΤΕΛΕΙΑ δουλεια..... :crazy_pilot: Ευχαριστω Στρατο! Πολύ ωραίο indeed!!!Btw, στα specs βλέπουμε CPU block Rasa, ενώ στην φωτό Raystorm. What gives? Ναι, αρχικα ειχα rasa, αλλα με τον καιρο πηγα σε raystorm... απλα ξεχασα να κανω Update τα info
ElGreco Αύγουστος 22, 2012 #2079 Αύγουστος 22, 2012 Με ολα αυτα τα καλουδια που βλεπω, ειπα να ξεκινησω να φτιαχνω κ το δικο μου... Ομως τα πραγματα δεν εξελιχθηκαν οπως θα ηθελα... Για περισσοτερα... εδω: http://www.thelab.gr/water-cooling/koolance-cpu-370-and-bitspower-corrosion-lysi-112770.html ...
ElGreco Αύγουστος 22, 2012 #2080 Αύγουστος 22, 2012 Τα γαντακια ολα τα λεφταCSI Eυαγγελος!προσωπικη συμβουληβαλε premix υγρο και βγαλε το ασημιή παιξε με τα υγρα σου αλλα βγαλε τα νικελ.υπαρχουν πολλες αναφορες προβληματων οταν συνδυαζεται ασημι με χαλκο και νικελ στο ιδιο κυκλωμα.το μπλοκ πιθανοτατα δεν περναει RMA γιατι η koolance θεωρει ασφαλη τη χρηση του μονο με premix δικα της υγρατο να ξαναεπινικελωθει ειναι μαλλον χλωμο λογω του πολυ μικρου διακενου των finsδεν πιανει καλα ουτε το χρωμιο ουτε το νικελ σε τετοιες αποστασεις. Τα ΕΚ supreme ηταν οτι πιο μικρο ειχα δει να επιμεταλλωνεται επιτυχως. Δεν χανεις τπτ για μια δοκιμη αλλα don't get your hopes upGeorge, thanks για την απαντηση! Δες αν θες ολο το thread εδω...http://www.thelab.gr/water-cooling/koolance-cpu-370-and-bitspower-corrosion-lysi-112770.htmlΘελει ωρα να φορτωσουν ολες οι φωτο, καθως δεν ειχα pc για editing....Ποιο premix θα προτεινες? Mayhems X1? Το μπλοκ ειναι για πεταμα? Απο τη μια θελω να βαλω premix, απο την αλλη δεν θελω με τιποτα να παθει κατι (deposits, corrosion ) το τερας MORA3...CSI VanG:crazy_pilot:
Recommended Posts