johnko1 Ιούνιος 8, 2012 #2001 Ιούνιος 8, 2012 δεν ξέρω τι λένε στο overclock.net για το νέο block ek supremacy αλλά εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χάλια.Όπως είπα και εκεί,ένα αυτόκολλητάκι carbon βάζω απο πάνω και γίνεται κουκλι! Δυστυχώς εχω μόνο 65 στην κάρτα,οπότε πάω απο δευτέρα να φορτώσω για τα υπολοιπα....Επειδη θα έχω μόνο cpu block δεν χρειάζομαι καμια σούπερ αντλία και ξέμεινα απο ρευστο,οπότε δεν με παίρνει να πάρω την mcp655.Οι αντλίες της ek είναι καλές;Για αυτή λέω EK-DCP 4.0 (12V DC Pump) - Pumps - Pumps & Accessories
swatoner Ιούνιος 8, 2012 #2002 Ιούνιος 8, 2012 δεν ξέρω τι λένε στο overclock.net για το νέο block ek supremacy αλλά εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χάλια.Όπως είπα και εκεί,ένα αυτόκολλητάκι carbon βάζω απο πάνω και γίνεται κουκλι! Δυστυχώς εχω μόνο 65 στην κάρτα,οπότε πάω απο δευτέρα να φορτώσω για τα υπολοιπα....Επειδη θα έχω μόνο cpu block δεν χρειάζομαι καμια σούπερ αντλία και ξέμεινα απο ρευστο,οπότε δεν με παίρνει να πάρω την mcp655.Οι αντλίες της ek είναι καλές;Για αυτή λέω EK-DCP 4.0 (12V DC Pump) - Pumps - Pumps & AccessoriesΓιατί δεν κοιτάς για μεταχειρισμένη; Αφού θέλεις να δώσεις για καλό κύκλωμα μην πάρεις κάποια και μετά δεν σε ικανοποιεί
SLN Ιούνιος 8, 2012 #2003 Ιούνιος 8, 2012 δεν ξέρω τι λένε στο overclock.net για το νέο block ek supremacy αλλά εμένα δεν μου φαίνεται τόσο χάλια.Όπως είπα και εκεί,ένα αυτόκολλητάκι carbon βάζω απο πάνω και γίνεται κουκλι! Δυστυχώς εχω μόνο 65 στην κάρτα,οπότε πάω απο δευτέρα να φορτώσω για τα υπολοιπα....Επειδη θα έχω μόνο cpu block δεν χρειάζομαι καμια σούπερ αντλία και ξέμεινα απο ρευστο,οπότε δεν με παίρνει να πάρω την mcp655.Οι αντλίες της ek είναι καλές;Για αυτή λέω EK-DCP 4.0 (12V DC Pump) - Pumps - Pumps & AccessoriesΕιχα την ιδια απο την OCZ (hydro pulse 800).Απροβληματιστη λειτουργια για καπου 1 χρονο.... Απλα την αλλαξα με μια πιο μικρη γιατι μαζι με το τανκ βγαινει λιγο μεγαλη.
johnko1 Ιούνιος 8, 2012 #2004 Ιούνιος 8, 2012 Τελικά με έπεισε ο evolution να μην αλλάξω την αρχική μου επιλογή (d5/mcp655).Μένει μόνο να βρω καμια μεταχειρισμένη με 1,5 χρόνο χρήσης το πολύ...
GeorgeVasil Ιούνιος 8, 2012 #2005 Ιούνιος 8, 2012 Τελικά με έπεισε ο evolution να μην αλλάξω την αρχική μου επιλογή (d5/mcp655).Μένει μόνο να βρω καμια μεταχειρισμένη με 1,5 χρόνο χρήσης το πολύ... Δεν εχουν θεμα με το χρονο αυτες οι αντλιες...εμενα επαιζε 4 χρονια μεχρι που την εκαψα καταλαθος.
ElGreco Ιούνιος 8, 2012 #2006 Ιούνιος 8, 2012 Δεν εχουν θεμα με το χρονο αυτες οι αντλιες...εμενα επαιζε 4 χρονια μεχρι που την εκαψα καταλαθος. Για εξηγησε το αυτο σε παρακαλω, ωστε να μην κανουμε το ιδιο λαθος!
GeorgeVasil Ιούνιος 8, 2012 #2007 Ιούνιος 8, 2012 Για εξηγησε το αυτο σε παρακαλω, ωστε να μην κανουμε το ιδιο λαθος! Την αναψα για κανενα 15 min χωρις νερο..
javaneze: Ιούνιος 8, 2012 #2009 Ιούνιος 8, 2012 Την αναψα για κανενα 15 min χωρις νερο.. χαχαχαχαχα Ελα...πες την αληθεια ... προσπαθουσες να φτιαξεις ηλεκτρικο bong;
swatoner Ιούνιος 8, 2012 #2010 Ιούνιος 8, 2012 χαχαχαχαχαΕλα...πες την αληθεια ... προσπαθουσες να φτιαξεις ηλεκτρικο bong; Ήταν λίγο αδύναμη η αντλία και την έκαψε. Πνευμόνια να δεις ο GV
fatalara Ιούνιος 10, 2012 #2011 Ιούνιος 10, 2012 οριστε και το δικο μου σε βιντεο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=SWGZLXm7u-w&feature=plcp]my cosmos 2 - YouTube[/ame]
javaneze: Ιούνιος 11, 2012 #2012 Ιούνιος 11, 2012 Πολυ ομορφο! Ωραιο και το βιντεο αλλα γιατι ολο στο βουβο; Νομιζω θα ηταν ιδανικο, καθως καθοδηγεις την καμερα να κανεις και μια περιγραφη του τι βλεπουμε σε hardware, κριτικη, εντυπωσεις για αποδοση/θορυβο κτλ φιλικα.
johnko1 Ιούνιος 11, 2012 #2013 Ιούνιος 11, 2012 Που βρίσκω silver coil Ελλάδα;Ή να πάω σε κανένα κοσμηματοπωλείο;
johnko1 Ιούνιος 13, 2012 #2015 Ιούνιος 13, 2012 Που βρίσκω silver coil Ελλάδα;Ή να πάω σε κανένα κοσμηματοπωλείο; Καλησπέρα.Θα ήθελα μια απάντησση στο παραπάνω και κάτι ακόμα.Αυριο παραγγελνω το ek supremacy block και δεν ξέρω πιο να πάρω.Είμαι ανάμεσα σε acetal copper και acetal nickel.Τι προτείνετε;
dimitris_s Ιούνιος 13, 2012 #2016 Ιούνιος 13, 2012 Καλησπέρα.Θα ήθελα μια απάντησση στο παραπάνω και κάτι ακόμα.Αυριο παραγγελνω το ek supremacy block και δεν ξέρω πιο να πάρω.Είμαι ανάμεσα σε acetal copper και acetal nickel.Τι προτείνετε;Προτείνουμε να ανοίξεις νέο θέμα.
johnko1 Ιούνιος 13, 2012 #2017 Ιούνιος 13, 2012 Δεν έχει νόημα να ανοίξω νέο θέμα,εδώ πέρα αν το δουν οι "ειδικοι",που είναι πιο σίγουρο,καλώς.Αλλιώς παίρνω ένα στη τύχη και τελειώσα
johnko1 Ιούνιος 14, 2012 #2019 Ιούνιος 14, 2012 Cooper να εισαι σιγουρος μην εχεις ξεφλυδισματα.Και εγώ προς τα κει πήγαινα.Στη τελική αν θέλω νικέλλωμα μπορώ να το κάνω και απο Ελλάδα
fatalara Ιούνιος 21, 2012 #2020 Ιούνιος 21, 2012 Πολυ ομορφο! Ωραιο και το βιντεο αλλα γιατι ολο στο βουβο; Νομιζω θα ηταν ιδανικο, καθως καθοδηγεις την καμερα να κανεις και μια περιγραφη του τι βλεπουμε σε hardware, κριτικη, εντυπωσεις για αποδοση/θορυβο κτλ φιλικα. θα γινει και αυτο...δωστε μου λιγο χρονο να ερθει και η plexi πορτα και θα τα πουμε ολα.
Recommended Posts