Jump to content



LINKSYS AG241 πιο αργο απο Sagem F@st 800?τι κανω λαθος?


Tsakonas

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.Εβαλα σημερα ολο χαρα το ρουτερ του τιτλου και ολα τα στατς σε ιντερνετ εχουν παρει την κατιουσα...μονο τα πινγκς ανεβηκαν...

οι ρυμισεις που αλλαξα περαν τον εργοστασιακων ειναι μονον οι εξης :Encapsulation->RFC2364 PPPoA Multiplexing->VC το QoS το αφησα σε UBR VPI=8 VCI=35 Autodetect=disable ..

ειμαι σε connx...καμμια ιδεα γιατι τετοιο πεσιμο σε σχεση με το κακομοιρικο sagem?

Link to comment
Share on other sites

Όταν λες τα στάτσ ?? downloading ? Απο server h torrent ?

πχ speedtest.net ...το sagem εβγαζε για πλακα 696-700kbps αυτο ισα ισα 621 ... για να μην πω για κατι οικτρα πινγκς σε παιχνιδια (150-200 και βαλε)

Link to comment
Share on other sites

η κατασταση ειναι δραμμμμα!πινγκς στο speedtest βγαζει 250 ...και ειμαι και σχετικα καλα σε σχεση με το dslam...αλλο κουφο ειναι οτι στο στατους,μου βγαζει upstream margin 2147483647 db (κυριολεκτικοτατα μιλαω)το οποιο δεν μου φαινεται και τοσο λογικο νουμερο..... εσας?

Link to comment
Share on other sites

Portforwarding έχεις κανει στις πόρτες που δουλευουν τα παιχνιδια ?

σευχαριστω για το support σου...ψαχουλευοντας παω:) πετυχα σε μια στιγμη κ ενα 33ms κ χοροπηδαω!το qOS το γυρισα σε CBR...

Link to comment
Share on other sites

Το QoS εγώ το έχω κομμένο από την εποχή που είχα modemάκι και μου έτρωγε από το μηδαμινό bandwidth. Κερδίζω τίποτε τώρα με ADSL (1Mbps) αν το επαναφέρω (το service) ?

αντιγραφη απο το manual του ρουτερ μου

QOS Type: Select from the drop-down menu: CBR, Continuous Bit Rate to specify fixed bandwidth for

voice or data traffic; UBR, Unspecific Bit Rate for application that are none-time sensitive, such as email;

or VBR, Variable Bite Rate for Bursty traffic and bandwidth sharing with other application

υγ..:τελικα,μετα απο μερικες μερες συμβιωσης με το AG241 εχω να πω οτι εχω δει αρκετη βελτιωση στο ιντερνετ σε σχεση με το sagem 800..και ακομα δεν εχω παρει τον αερα στις ρυθμισεις του :) ...εκει πχ που το σατζεμ μπουκωνει (βλ τορρεντς+ταυτοχρονα αλλο νετ τραφικ) αυτο συνεχιζει και δεν μασαει.Ωστοσο με το μτορρεντ 1.8 ,με ρυθμισεις προγραμματος "as is" μια-δυο φορες που το ταλαιπωρησα πολυ (πχ 2 τορρεντς με πολλες συνδεσεις+βαρυ κατεβασμα απο φτπ+browsing+msn) εκανε ντισκοννεκτ..και μερικες φορες μουλαρωνει...αλλα για τα 61 ευρωπουλα ηταν καλη αγορα πιστευω...

Link to comment
Share on other sites

Εμένα το sagem όταν ήμουν στα 760Kbps έδινε ακριβώς τόσο. Τώρα που με πήγε ο ΟΤΕ στο 1 Mbps άλλοτε πιάνω το max άλλοτε όχι. Ανάλογα την ώρα. Προφανώς το 1Mbps δεν είναι εγγυημένο (φαντάζομαι τι γίνεται στις 24άρες ADSL από περικοπές)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.