Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Πόσο ανεβασμένοι νοιώθουν πια όλα αυτοί οι ανόητοι που μπαίνουν στο παρκέ μετά (και πριν) τον αγώνα, προσπαθώντας να αγγίξουν εκατομμυριούχους; Καφρίλα again....

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θα την πω παλι την κακια μου!! Ρε υπαλληλοι της ΝΕΤ δεν βλεπετε οτι γινεται απονομη τιτλου στον ΠΑΟ????Μιλατε για την ατυχη πορεια του ΟΣΦΠ ενω σηκωνει το κυπελλο ο ΠΑΟ?

Σας χαλασε τοσο πολυ που εγινε απονομη και απο το κακο σας θελατε να κλεισετε την μεταδοση οσο πιο γρηγορα? Γιαυτο εχουμε γινει ετσι σαν κρατος!:sick:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

ROFL.

Άδικη η διαιτησία τώρα δηλαδή...

Εγω γιατί νομίζω ότι έχασε 3 σφυρίγματα από κάθε πλευρά ?

Άνθρωπινο είναι.

Να μην αναφερθώ στην δική τους την *******, το λάθος με τις βολές στο αντιαθλητικό στον Μάριτς που βάλανε να βαρέσει ο Καϋμακόγλου.

Εκεί ο ορισμός κ. διαιτητά λέει ακύρωση της βολής, και πάτε στις βολές τον σωστό παίχτη ( που εσείς ξεχάσατε ποιός ήτανε :D ).

Ακύρωση των βολών και τεχνική ποινή στον παίχτη που βάρεσε λανθασμένα τις βολές είναι αν γίνει αλλαγή παίχτης.

Αν ήτανε βαλτοί όπως κάποιοι θα πούνε, γιατί δεν δώσανε το φάουλ ( τράβηγμα φανέλας ) που έγινε στον Μπατίστ στην τελευταία φάση ? ( πριν πάει παράταση )

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μόνο και μόνο για τα παρακάτω καραγκιοζιλίκια:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0r4ERhtz3uI&feature=player_embedded]YouTube - ‪Lebron James and Dwyane Wade mock Dirk Nowitzki's illness‬‏[/ame]

γουστάρω να τους καρφώσει ένα 40ποντο σήμερα ο Dirk συνοδευόμενο από νίκη τίτλου για τους Mavericks για να βάλουνε λίγο μυαλουδάκι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.