Jump to content



η τεχνική της αναλογικής και της ψηφιακής φωτογραφίας - Τάσος Σχίζας


Recommended Posts

Το βιβλίο αυτό πωλείται στα καταστήματα με μόλις 8 ευρώ, αλλά, κυρίως προσφέρεται δωρεάν από εδώ

Υπ'όψιν, δεν έχω καμία σχέση ούτε με το συγγραφέα, ούτε με τον εκδοτικό οίκο. Απλά βρήκα δωρεάν ελληνικό ebook για τη φωτογραφία και είπα να το μοιραστώ μαζί σας :)

Link to comment
Share on other sites

Ρε dubber εσύ είσαι ο master της φωτογραφίας, πως είναι δυνατόν να μην τα ξέρεις;Eίπαμε είναι για τους άσχετους του τομέα.Φιλικά πάντα και χωρίς τα λεγομενά μου να περιέχουν ίχνος ειρωνείας.:rofl:

Link to comment
Share on other sites

Sorry, ξέχασα να αναφέρω ότι είσαι ο μεγάλος διδάσκαλος για το 8%. Το άλλο 7 ο NTG και το 1 μόνος μου :D
δεν το είπα ούτε για τη μοιρασιά, ούτε για τα συχαρήκια αλλά για την ποσόστωση. δε μπορείς να το μετρήσεις αυτό το πράγμα. δεν έχει ούτε μέτρα ούτε κιλά. κι όσο νομίζεις ότι ξέρεις, τόσο περιορίζεις τον εαυτό σου.
Link to comment
Share on other sites

Τι είπε ο άνθρωπας πάλι! Εγώ στο είπα, προλαβαίνω να ακυρώσω το γάμο, έρχομαι πάνω και σε παντρεύομαι! Έτσι κι αλλιώς την απόφαση την έχω πάρει :) (δεν είσαι και msn να αλληλοκραχτούμε...)

Στα πιο σοβαρά τώρα, έχεις δίκιο, προφανώς δεν μετριέται αυτό το πράμα. Για μένα πχ προφανώς και δεν υπάρχει ποτέ το 100%. Ένα χοντροειδές παράδειγμα έφερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.