Jump to content



Official Cars, Motors, βελτίωση, τρακαρίσματα και οδήγηση Thread (MotorLab)


LevelOne

Recommended Posts

Στην αρχή ο συνεργειάς μου έβαλε τα πίσω προ-φορτισμένα (preload) και κοπάναγε και μου την είχε δώσει, γιατι σκεφτόμουν το μέγεθος της θυσίας που θα έκανα..ΑΛΛΑ μολίς διάβασα κάποια πραγματάκια και έβγαλα το preload και το ρύθμισα τέρμα μαλακά τo αμορτισερ...σταμάτησε το κοπάνημα και δεν τερματίζει ΠΟΤΕ το αμορτισέρ (ή το ελατήριο) και είναι λίγο πιο σκληρή απο την stock (στο μαλακό πάντα). Πραγματικά είναι απρόσμενο το πόσο καλά τα πάει στις λακούβες και κατέβηκε σχεδόν 2 ποντάκια σε ύψος (το οποίο βέβαια σε αυτά τα HSD δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, έχει ξεχωριστή ρύθμιση για ύψος). Χαλαρά recommended για βελτίωση χωρίς σπάσιμο μέσης:whistle2:

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ο LevelOne, έτσι είναι πράγματι και το preload το έβγαλα γιατι το είπε ο Θεός (η HSD δηλαδή:p) Αυτό το setting προτείνει για mx5, σε άλλα κάρα που κάνει coilovers εκεί προτείνει preload και συγκεκριμένο! γιατί όντως είναι επιστήμη το σετάρισμα της ανάρτησης

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ε εντάξει, δεν ειναι όλοι έτσι (θα μου πεις κοιτα τις μάρκες, συμφωνώ). σκέψου όμως τον τυπάκο με το Yaris ξερω 'γω. θέλω να πω ότι ανάμεσα σε όλους του ηλίθιους που ήθελαν να το παίξουν πλούσιοι υπάρχουν σίγουρα και άνθρωποι με οικογένειες κλπ που τους πήγαν κάποια πράγματα στραβά.

Link to comment
Share on other sites

Ρε σίγουρα, και υπερέβαλα για χάρην του γενικότερου νοήματος που μας τρώει στην μπανανία, απλα με έπιασες.

Αλλά τα Cayenne Turbo S, και τα Range και τα SLK που φεύγουν κατά 100άρες δεν τους λυπάμε να σου πω την αλήθεια.

Προφανώς υπάρχει και κόσμος που έχει / έχουμε φάει ξύλο δεν το συζητάω.

Αλλά προσωπικά αν βρώ σπίτι ή αυτοκίνητο σε ευκαιρία τώρα θα το πάρω γιατί δεν θα ξαναβρεθεί εύκολα.

Αν και απο τους πληστιριασμούς το 90% των "καλών περιπτώσεων " είναι ήδη προσυμφωνημένα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.