Jump to content



Apple iPad


neuromancer

Recommended Posts

  • Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Mεγάλωσε το iPod και έγινε iPad....

Ποιός θα το πάρει όμως? Και ώς τι θα το πάρει? Αντί για laptop/netbook, αντί για eBook reader? Ή απλά επειδή είναι Apple (δεν είναι iPhone να το βάλεις στην τσέπη για μόστρα).

Link to comment
Share on other sites

Όμορφο και πολύ λεπτό. Πέρα απ΄αυτό όχι κάτι ιδιαίτερο για μένα. Θα θελα περισσότερη χωρητικότητα,cam και γενικά καλύτερο hardware.Από την άλλη η apple θα πουλήσει σα τρελή extra κάμερες , κομψά πληκτρολόγια και ντιζαινάτες θήκες. Όσον αφορά τη χρήση για e-book reader, είμαι επιφυλακτικός για το κατά πόσο οι led οθόνες είναι ξεκούραστες στο πολύωρο διάβασμα.

Έχω μια εντύπωση οτι δε θα κάνει και πολλά παραπάνω από το iphone μου, αν εξαιρέσεις βέβαια το σερφάρισμα σε μεγαλύτερη οθόνη.

Περισσότερα όταν το δούμε καλύτερα...

ΥΓ 1: Απ ότι βλέπω δεν έχει ελληνικά :(.

ΥΓ 2: Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά οτι από τις φήμες που βγαίνουν πρίν από κάθε νεο προίον apple ισχύει με το ζόρι το 1% :D

Link to comment
Share on other sites

Γενικά απο design δεν είν κακό!!!

Βέβαια ισχύει το εξής. Τα ebook readers δεν έχουν την ανάλογη αποδοχή. Τώρα όμως απο εδώ και πέρα στο λεοφωρείο πέρα απο το οτι θα βλέπουμε του technotrendy να ακούνε μουσική απο το iPod να μιλάνε απο το iPhone, θα διαβάζουν και βιβλία στο iPad :p:yes4::yes4::mamba::turn::rant:

Link to comment
Share on other sites

Έκτος από την καλή οθόνη τουλαχιστον στα χαρτιά δεν βλέπω κάτι καινούριο που να φέρνει επανάσταση. Ένα μεγάλο Iphone αλλά δεν είναι τηλέφωνο. Και ότι δεν έχουν απο μαμά multitasking το 2010 είναι απαράδεκτο. Και εκτός από τις κάμερες θήκες και πληκτρολόγια όπως είπε και ο Purple_Haze είναι απαράδεκτο ότι με 830$ δεν έχω δωρεάν το Iwork και πρέπει πάλι κάτι να αγοράσω.

Link to comment
Share on other sites

μου ορίζεις σε παρακαλώ την λέξη «αμερικανιά»;

Φυσικά..!

Γενικότερα με την Apple δεν τα πάω και πολύ καλά,(αν και κάτοχος apple iPod :whistle2:),γενικότερα αν το σκεφτεί κανείς η Apple είναι μια εταιρία που δεν προσφέρει κάτι παραπάνω από πρωτοτυπίες,σαν χαρακτηριστικά πιστεύω ό,τι είναι φτωχή σε ό,τι προσφέρει και υπερ-ακριβή.

Τον όρο "Αμερικανιά" τον χρησιμοποιώ γενικότερα όταν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη εταιρία και παρόμοιες της(σε οποιδήποτε τομέα). :happy:

Link to comment
Share on other sites

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με iPhone οπότε ίσως και για αυτό να μην ενθουσιάστηκα. Μα καθόλου; ΚΑΘΟΛΟΥ! Για την ώρα μου φαίνεται απλά ως ένα μεγάλο τηλέφωνο με το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο! Λεφτά θα βγάλει η Apple, με την σέσουλα όπως πάντα, αλλά σαν συσκευή προσωπικά το θεωρώ άχρηστο. Χρήσιμο θα είναι μόνο σε αυτούς που κάθονται 24/7 μπροστά σε μια οθόνη.

και βέβαια σε 5-6 μήνες περιμένω να βγάλει κανένας Κινέζος κάτι παρόμοιο με 250$ ή κανένας ποιο γνωστός Κορεάτης με 400-500$ κανένα πολύ ανώτερο Tegra.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.