Jump to content

Πειτε ο,τι θελετε......

jax7480

Recommended Posts

• Replies 34,9k
  • Created
  • Last Reply

Τι λέει αυτή η οθονούλα για 105 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά, VAT κλπ.)?Με έχει πιάσει φαγούρα στην τσέπη πάλι και λέω να τη χτυπήσω..Απ'ότι έχω καταλάβει είναι τρελά customizable και υπάρχει αρκετά ενεργό community που δουλεύει σε νέα features για αυτή και ανάλογες lcd. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα?

p.s. Για να καταλάβετε για τι φαγούρα μιλάμε, ξεκίνησα απο αυτή και κατέληξα να κοιτάζω την alphacool στα διπλά λεφτά (αν και με τελωνείο και έξοδα αποστολής που θα πλήρωνα για την μικρή απο thinkgeek η alphacool είναι τελικά κανένα 30% πιο ακριβή "μόνο")...

πολυ καλη... αμα βρω κανα φραγκο ισως την χτυπησω. αλλαζει και χρωματα? ή μονο μπλε? δουλευει με lcd hype κτλ? ειναι καλη για να την εχειςς επισης και σε κανα κατεβαστηρι για να βλεπεις τι κανει.

Αρχική απάντηση από MaGiCMaN

πολυ καλη... αμα βρω κανα φραγκο ισως την χτυπησω. αλλαζει και χρωματα? ή μονο μπλε? δουλευει με lcd hype κτλ? ειναι καλη για να την εχειςς επισης και σε κανα κατεβαστηρι για να βλεπεις τι κανει.

Χρώματα δεν αλλάζει. Ναι παίζει με lcd hype. Δες εδώ που το είχαν ψάξει τα παιδιά μετά από ομαδική αγορά για την αντίστοιχη εσωτερική.

Ρε παιδιά μου floodarei ασχημα η dsl . Βγαινω απο ενα game ας πουμε [css] παταω να ανοιξει ο ie . Και κανει 5sec να βρει σελίδα. Η δεν την βρίσκει σαν να ειμαι disconected. Μετα απο αλλα 5sec ομως. Παιρνει τα ισια της και μπαινει . Τι παιζει . ? Αυτο συνήθως το παθαίνει οταν παιζω cs.

Ρε παιδια ξερετε αν γινεται τιποτα σημερα στο πολυτεχνειο; Εχει γεμισει αναρχικους, πριν που ερχομουνα στο 608 ηταν τουλαχιστον 50 ατομα...

Αρχική απάντηση από Athens2004

Ρε παιδιά μου floodarei ασχημα η dsl

Έλα ντε μου το κάνει κι εμένα σε άσχετες φάσεις όμως και τα παίρνω άγρια:wall: :fist:

κατά τα αλλά δουλεύει σωστά η 768 μου με 83 κατεβάζω από καλό server

Όταν στα στοιχεία κάποιας οθόνης λέει Φωτεινότητα: 600:1 καλύτερα είναι η αναλογία να είναι μικρή ή μεγάλη, επειδή είδα απο 600:1 μέχρι 2000:1...

μηπως δε λεει "φωτεινοτητα 600:1" αλλα "αντιθεση (contrast) 600:1" ??

οσο πιο μεγαλο, τοσο πιο καλα. το ασπρο ειναι πιο ασπρο και το μαυρο πιο μαυρο.

Παιδια ετυχε ποτε σε κανεναν απο σας να εχει στον λογαριασμο του ΟΤΕ κλησεις προς

090 (εννω δεν εκανε ποτε τετοια κληση) ???

Γιατι σε εναν λογαριασμο που μου ηρθε προσφατα φαινεται μια κληση 090 με διαρκεια 10 λεπτα και χρεωση 30 ευρω !!!

Και ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν εχει παρει τετοιο αριθμο...

Πειτε μου μια λυση.....

Ξερω οτι μπορω να κανω μια αιτηση στον ΟΤΕ οτι δεν θελω να τα πληρωσω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βρω το δικιο μου :(

Αρχική απάντηση από kaynd [Χθες, στις 23:50]

Έλα ντε μου το κάνει κι εμένα σε άσχετες φάσεις όμως και τα παίρνω άγρια:wall: :fist:

κατά τα αλλά δουλεύει σωστά η 768 μου με 83 κατεβάζω από καλό server

Τελικά ήτανε κάτι στις ρυθμίσεις του Steam , και μου μπέρδευε και η adsl οποτε εμπαινε εβγαινα steam . Επανέφερα τα αρχικα και απο χθες το βράδυ παιζει παλι καλα. , Να δούμε

Χμμμ δε ξερώ εγώ δεν έχω steam και μέχρι τώρα μου το κάνει τυχαία (ευτυχώς όχι πολύ συχνά) δε το έχω παρατηρήσει βγαίνοντας από το lfs ας πούμε

Αρχική απάντηση από o polonos

Παιδια ετυχε ποτε σε κανεναν απο σας να εχει στον λογαριασμο του ΟΤΕ κλησεις προς

090 (εννω δεν εκανε ποτε τετοια κληση) ???

Γιατι σε εναν λογαριασμο που μου ηρθε προσφατα φαινεται μια κληση 090 με διαρκεια 10 λεπτα και χρεωση 30 ευρω !!!

Και ειμαι σιγουρος οτι κανενας δεν εχει παρει τετοιο αριθμο...

Πειτε μου μια λυση.....

Ξερω οτι μπορω να κανω μια αιτηση στον ΟΤΕ οτι δεν θελω να τα πληρωσω αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βρω το δικιο μου :(

Ζήτα αναλυτικό κατάλογο να δεις πότε έγινε αυτή η κλήση....

Το ποτε εγινε η κληση και τι ωρα τα ξερω.....

Απλα ουτε εγω ουτε η γυναικα μου δεν πηραμε ποτε σε αυτον το αριθμο :blink: :blink:

Πήγαινε εκεί που ξεκινά η γραμμή σου, στο καφάο του Ότε και δες αν είναι παραβιασμένο αν ναι τότε κάποιος δοκίμασε και πήρε από εκεί. Μου έχει τύχει στο στρατόπεδο αυτό

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 20:32]

polone ζητα απο τον ΟΤΕ φραγη κλησεων 090

Χρηστο τωρα ειναι ηδη αργα :whistling

Αν μπορεις στειλε μου με ΠΜ τον αριθμο του κινητου σου γιατι καπου το εχασα :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.