Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2012 #9362 Ιούνιος 8, 2012 το MG 36 γιατί στον πάτο;;; νομίζω ότι έχει χαμηλό recoil και καλο rof. Δηλαδή μου φαίνεται πολύ καλύτερο από όλα τα άλλα που αναφέρεις.Το δοκιμασες προσφατα ή το θυμασαι πως ηταν το Δεκεμβριο?Τρελο και ατσαλο recoil - ενω δεν ειχε παλιαΔεν παιρνει extended -ενω επαιρνεΑπαιτει χεβι μπαρελ για να κανει οτι κανει ενα RPK πχΤο μονο καλο του ειναι το ROF και το reload timeΑλλα απο εμενα το οπλο εφαγε ενα μεγαλο Χ.-και απο τον μεγαλυτερο λατρη του [MENTION=3942]Grisos[/MENTION] εφαγε φαντασου....
Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2012 #9363 Ιούνιος 8, 2012 [MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]εξ αιτιας της συμβουλης σου πηρα σε αυτο το round 2 nemesis ribbons και 2 combat efficincy ribbons το G3A3 με το HB ειναι απλα κτηνος. top predator of the BF3! επλιζω να μην ειναι glitch και να μην φαω κανενα ban για cheating με τοσα headshots και 2 hit kills! ευχαριστω ρε φιλε! [respects] Λογικον Νικολα Αν δεις τα νουμερα (και τα δυο με Heavy barrel) To G3A3 εχει πιο πολυ supression Mισο spread (σε ADS) οταν εισαι σταθερος -οταν κινεισαι καλυτερα μην πυροβολησεις καθολου που λεει ο λογος- Μικρο side to side recoil 0.2 και δεξια και αριστερα (ισοποσο) με μονο προβλημα το αυξημενο Vertical Recoil που με βολες 3-4 σφαιρων ειναι ευκολα ελεγχομενο. Παρατηρησε επισης οτι το G3 πιανει minimum damage στα 90(!) μετρα ενω το ΑΝ-94 "πεφτει" στα 75 μετρα - οπως και ολα τα Assault Rifles. Kαι μην ξεχνας οτι εχει και 7.62 σφαιρες που η μια σφαιρα του οποιαδηποτε rifle (25) αντιστοιχει σχεδον στο MINIMUM του G3 (22) Τα "κακα μαντατα" ειναι: Μικρος γεμιστηρας Πολυ vertical recoil Σε HIP απλα βαρας μονο οταν ειναι αναγκη Ποτε δεν αδειαζεις ολο το γεμιστηρα για reload Χαμηλη ταχυτητα σφαιρας - ΑΚΑ ποτε μην βαλεις supressor- Για πιστες μικροτερων αποστασεων δοκιμασε και Flash Supressor. Μαζευει πολυ το recoil του αλλα χανεις το range.
WiFi Thief Ιούνιος 8, 2012 #9364 Ιούνιος 8, 2012 (edited) παντως διαμαρτυρομαι (επισημα ) που ο bazo εχει καταντησει σχεδον αποκλειστικα TDM server (μην πω only CANALS TDM server...) το BF3 μετατραπηκε απο PTFO σε WTFO? (What's The Faqin Objective?) και ο αλλος να μπαινει engineer σε mode χωρις οχηματα για να βαραει στην τυχη smaws και RPGs στα containers...? im so glad to be a n00b (after all...) hehehehe @ old_boy: και παλι ευχαριστω λεωνιδα! επαθα πλακα, ειχα δοκιμασει το heavy σε καποια οπλα αλλα ποτε στο G3A3. εχεςι δικιο, ειναι ξεκαθαρο απο τα stats... θα το δοκιμασω και στο αλλο τερας του παιχνιδιου, το scar του μηχανικου! εχεις δικιο για τα cons του οπλου, απλα το damage του ειναι τοσο κτηνωδες που τα ξεπερναει IMO. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2012 από WiFi Thief
NitromanseR Ιούνιος 8, 2012 #9365 Ιούνιος 8, 2012 Εγώ που αυτό το καιρό δεν είμαι στο κανονικό μου PC αλλά σε ένα laptop (το οποίο φυσικά δε παίζει το BF3) αν κάνω την αγορά μπορώ να το ενεργοποιήσω κανονικά και όταν πάω στο PC μου να καταβάσω τα patch/dlc ή καλύτερα να περιμένω όταν θα μπορώ να είμαι στο PC μου;
Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2012 #9366 Ιούνιος 8, 2012 Το ΤDM μπηκε για να γινει populate o BAZO -ειχε και μπαλα μου ειπανε-Το ΣΚ θα ειναι FULL Conquest - [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] ακουει?Νταξει και γω εσπασα νευρα κοσμου με το M320 αλλα ηθελα το κουμπουρι Παει και αυτο.Μ320 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 8, 2012 #9367 Ιούνιος 8, 2012 γιατι το battlelog δεν δειχνει πλεον σε ποια πιστα παιζει ο φιλος σου?
WiFi Thief Ιούνιος 8, 2012 #9368 Ιούνιος 8, 2012 (edited) oχι μονο αυτο λαμπρο, δεν δειχνει (πια) καν ποια πιστα παιζεται σε εναν σερβερ οταν πας να κανεις login... mercy ρε DICE !!!1!!!1!!one!!1!!!one!!!!1!1 ειχα σημερα μονο 4 connections lost (οσα ειχα ολους τους προηγουμενους μηνες συνολικα) και το νεο μηνυμα που παιρνω μολις τωρα που παω να κανω login: Could not communicate with running game. Please make sure it was not launched outside of the web. ειναι τοσο χαλια που τελικα εχει πλακα... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 8, 2012 από WiFi Thief
The_Blade Ιούνιος 8, 2012 #9369 Ιούνιος 8, 2012 H spas 12 μου φαίνεται δεν πιάνει μια μπροστά στην 870, το L96 από support μου φάνηκε πολύ βολικό...
Grisos Ιούνιος 9, 2012 #9370 Ιούνιος 9, 2012 H spas 12 μου φαίνεται δεν πιάνει μια μπροστά στην 870, το L86 από support μου φάνηκε πολύ βολικό...Fixed! Βασικά όπως τη βλέπω τη δουλειά θα γίνει το νέο MG36. Και όποιος πιστεύει πως το MG36 αξίζει σαν όπλο απλά μου δείχνει ότι ούτε που ασχολήθηκε με το όπλο όταν βγήκε το game. :nada:
benetton Ιούνιος 9, 2012 #9371 Ιούνιος 9, 2012 Εγώ που αυτό το καιρό δεν είμαι στο κανονικό μου PC αλλά σε ένα laptop (το οποίο φυσικά δε παίζει το BF3) αν κάνω την αγορά μπορώ να το ενεργοποιήσω κανονικά και όταν πάω στο PC μου να καταβάσω τα patch/dlc ή καλύτερα να περιμένω όταν θα μπορώ να είμαι στο PC μου; Το ίδιο πράγμα είναι ! Κάνεις την αγορά και το κατεβάζεις σπίτι σου η κάνεις την αγορά μετά από το σπίτι σου!
Arxagelos Ιούνιος 9, 2012 #9372 Ιούνιος 9, 2012 (edited) Ρε σεις τι παιζει με το Origin σήμερα? Μου πετάει αυτό το μήνυμα... Και με συνδέει offline και δεν μπορώ να παίξω. :wassat: Μετά τα τελευταία updates πρώτη φορά μπαίνω σήμερα, έχασα κάτι? Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2012 από Arxagelos
benetton Ιούνιος 9, 2012 #9373 Ιούνιος 9, 2012 Ρε σεις τι παιζει με το Origin σήμερα? Μου πετάει αυτό το μήνυμα...Και με συνδέει offline και δεν μπορώ να παίξω. :wassat: Σε έμενα είναι οκ !Δοκίμασε ποιο μετά ….. μάλλον είναι το κλασσικό πρόβλημα τις Origin!
Arxagelos Ιούνιος 9, 2012 #9374 Ιούνιος 9, 2012 Μια χαρά! Έκανα unistall το origin και πάλι install και όταν πάει να τρέξει μου πετάει μήνυμα "Could not connect" An internet connection is required to update origin. Στο battlelog συνδέομαι κανονικά. ΈΛΕΟΣ με τα updates τους, φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κατι άλλο ΉΜΑΡΤΟΝ και θέλουν και Premium.
konstantinos77 Ιούνιος 9, 2012 #9375 Ιούνιος 9, 2012 Oσοι εχετε prepaid και κανετε αγορα βαζετε ονομα ,επωνυμο ,διευθυνση,τηλεφωνο τα πραγματικα σας ή δεν χρειαζεται ?
wolves Ιούνιος 9, 2012 #9376 Ιούνιος 9, 2012 Oσοι εχετε prepaid και κανετε αγορα βαζετε ονομα ,επωνυμο ,διευθυνση,τηλεφωνο τα πραγματικα σας ή δεν χρειαζεται ?http://www.thelab.gr/gaming/bf3-premium-21-guide-by-orion2001-110208.html
benetton Ιούνιος 9, 2012 #9377 Ιούνιος 9, 2012 ΈΛΕΟΣ με τα updates τους, φτιάχνουν κάτι και χαλάνε κατι άλλο ΉΜΑΡΤΟΝ και θέλουν και Premium. Η οριτζιν είχε συχνά αυτό το πρόβλημα .... απλά έχουν δικαιολογία.... είναι beta βλέπεις !
Arxagelos Ιούνιος 9, 2012 #9378 Ιούνιος 9, 2012 Καλά δεν θα πιστέψετε τι έφταιγε τελικά και δεν μπορούσα να συνδεθώ!!! Το μόνο που πείραξα στο Pc σήμερα ήταν να βάλω άλλα 4GB ram που μου ήρθαν φρέσκα απο RMA. Μετα τα πολλά bios reboot και clean cmos μέχρι να βρω ρεύματα κτλ είχε γυρίσει η ημερομηνία στο 2008! Έ! αυτό ήταν και το πρόβλημα του ORIGIN με τα login και τα errors!!! ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ ρε!!!
konstantinos77 Ιούνιος 9, 2012 #9379 Ιούνιος 9, 2012 (edited) Eιμαι και εγω πλεον κατοχος του premium ...Ρε παιδια οταν βαλω αναζητηση για servers με close quarters maps μονο βγαζει 5-6 και αυτοι αδειοι ..Eπισης οταν τσεκαρω το κουτακι που λεει premium τι διαφορα κανει ? Eντωμεταξυ στα στοιχεια του παιχνιδιου λεει οτι το premium ειναι installed ενω για το close quarters πιο κατω λεει unreleased και οτι βγαινει στις 12... Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2012 από konstantinos77
Nephiλiμ Ιούνιος 9, 2012 #9380 Ιούνιος 9, 2012 Το Close Quarters ειναι διαθεσιμο "απο Δευτερα" που λεει και το γνωστο σκυλοτραγουδο.Premium Servers ειναι μονο για Premium παικτες...
Recommended Posts