tragikos Μάϊος 31, 2012 Author #81 Μάϊος 31, 2012 Τρεχάτε! Ένα Humble Bundle που πραγματικά αξίζει:The Humble Indie Bundle V (pay what you want and help charity)BastionAmnesia: The Dark DescentPsychonautsLimboSuperbrothers: Sword & Sworcery EP
Nephiλiμ Μάϊος 31, 2012 #82 Μάϊος 31, 2012 (edited) Tragikos you earn yourself a sticky.Again.Εδωσα και γω 5 dollars.Μπραβο στο μονο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ HUMBLE BUNDLE. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 31, 2012 από Nephiλiμ
tragikos Ιούνιος 1, 2012 Author #83 Ιούνιος 1, 2012 Και θα κυκλοφορήσει αργότερα ακόμα ένα:Bundle-in-a-box edit: Κυκλοφόρησε και το δεύτερο μόλις To Bundle In A Box - Adventure Bundle είναι το μόνο που έχει πτωτική τάση στην τιμή και πλέον μπορείτε να το πάρετε με μόλις $0.99 αν είστε των point-n-click adventures. [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION]
apostolis159 Ιούνιος 3, 2012 #84 Ιούνιος 3, 2012 Τρεχάτε! Ένα Humble Bundle που πραγματικά αξίζει:The Humble Indie Bundle V (pay what you want and help charity)BastionAmnesia: The Dark DescentPsychonautsLimboSuperbrothers: Sword & Sworcery EPΈφτασε στα 8$ σχεδόν, αλλά αξίζει πραγματικά! Το τσιμπάω κι εγώ! :clap:
tragikos Ιούνιος 7, 2012 Author #85 Ιούνιος 7, 2012 (edited) Τρεχάτε! Ένα Humble Bundle που πραγματικά αξίζει:The Humble Indie Bundle V (pay what you want and help charity) Bastion Amnesia: The Dark Descent Psychonauts Limbo Superbrothers: Sword & Sworcery EP Στο ήδη υπέροχο αυτό bundle για τους Beat the Average προστέθηκαν ακόμα άλλα 3 παιχνίδια: Super Meat Boy Braid Lone Survivor Νομίζω ότι είναι το πιο επιτυχημένο οικονομικά Humble Bundle. Ήδη έχει φτάσει στα 3,3 εκατομμύρια με 420k πωλήσεις Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 7, 2012 από tragikos
Nephiλiμ Ιούνιος 7, 2012 #86 Ιούνιος 7, 2012 AN ειχα πλερωσει ΤΟΤΕΝΕΣ πανω απο το αβερετΖ θα τα παιρνα και αυτα? :X:
apostolis159 Ιούνιος 7, 2012 #87 Ιούνιος 7, 2012 AN ειχα πλερωσει ΤΟΤΕΝΕΣ πανω απο το αβερετΖ θα τα παιρνα και αυτα? :X:Ναι. Στα δίνει σαν ξεχωριστό κωδικό για steam και τα 3 μαζί.Αν αυξήσεις το ποσό που έχεις δώσει, δεν στα δίνει?
tragikos Ιούνιος 8, 2012 Author #88 Ιούνιος 8, 2012 Είτε είχες δώσει από την αρχή πάνω από τον μ.ο., είτε το αγόρασες έπειτα με περισσότερα από το μ.ο., είτε ανέβασες την αγορά σου πάνω από τον μ.ο. αφού το είχες αγοράσει με λίγα, πάλι θα τα πάρεις.
minast Ιούνιος 8, 2012 #89 Ιούνιος 8, 2012 Αν έχεις ήδη κάποιο από τα παιχνίδια, φαντάζομαι μπορείς να το σπάσεις από το bundle και να το δώσεις αλλού?
apostolis159 Ιούνιος 8, 2012 #90 Ιούνιος 8, 2012 Αν έχεις ήδη κάποιο από τα παιχνίδια, φαντάζομαι μπορείς να το σπάσεις από το bundle και να το δώσεις αλλού? Εξαρτάται. Τα 3 που έδωσαν τώρα στο τέλος (super meat boy, braid, lone survivor) τα δίνουν σε ένα steam code. Εγώ πχ δεν τα ενεργοποίησα ακόμα, μιας και έχω τα 2 πρώτα. Το lone survivor δεν το βλέπω ιδιαίτερα ενδιαφέρον, οπότε μάλλον θα δώσω τον κωδικό σε ένα φίλο, ή εδώ στο forum. Ελπίζω να σε κάλυψα.
minast Ιούνιος 8, 2012 #91 Ιούνιος 8, 2012 Το πήρα κι εγώ... Δυστυχώς έχασα το έξτρα limbo, γιατί το είχα ήδη. Έτσι όπως ήταν χωρισμένα, ήθελα τουλάχιστον ένα παιχνίδι από κάθε κωδικό, οπότε τους έφαγα όλους για την πάρτη μου
Nephiλiμ Ιούνιος 8, 2012 #92 Ιούνιος 8, 2012 Εξαρτάται. Τα 3 που έδωσαν τώρα στο τέλος (super meat boy, braid, lone survivor) τα δίνουν σε ένα steam code.Εγώ πχ δεν τα ενεργοποίησα ακόμα, μιας και έχω τα 2 πρώτα. Το lone survivor δεν το βλέπω ιδιαίτερα ενδιαφέρον, οπότε μάλλον θα δώσω τον κωδικό σε ένα φίλο, ή εδώ στο forum. Ελπίζω να σε κάλυψα. FU.ME WANTS
tragikos Ιούνιος 8, 2012 Author #94 Ιούνιος 8, 2012 Απ' ότι φαίνεται (credits [MENTION=7401]alexis2044[/MENTION]) ακόμα και όσοι είχαμε αγοράσει χωρίς bta αλλά άνω του 1$ πριν προστεθούν τα νέα παιχνίδια, τα παίρνουμε και αυτά!Yeeha!
Tsunami Ιούνιος 13, 2012 #97 Ιούνιος 13, 2012 Το τσίμπησα και εγώ.Πραγματικά η τιμή είναι φοβερή για τα παιχνίδια που περιέχει.
tragikos Ιούνιος 14, 2012 Author #98 Ιούνιος 14, 2012 (edited) Και προσγειωνόμαστε σε άλλο ένα Indie Royal bundle:The June Bug Bundle - Indie RoyaleΑδιάφορο θα έλεγα ή τουλάχιστον δεν αξίζει την τιμή του... (το Auditorium έχω παίξει και είναι καλό) Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 14, 2012 από tragikos
Makam Ιούνιος 19, 2012 #99 Ιούνιος 19, 2012 Πολύ ωραία όλα αυτά τα πακετάκια παίδες, αλλά χωρίς πιστωτική ή paypal γίνεται αγορά;
minast Ιούνιος 20, 2012 #100 Ιούνιος 20, 2012 Συνήθως όχι... Τα humble θυμάμαι εκτός από paypal είχαν και google checkout, amazon payments. Όλα χρειάζονται κάρτα. Μπορείς εύκολα να πας σε μια τράπεζα (σχεδόν όλες έχουν) και να βγάλεις μια προπληρωμένη.Με κάποιο μικρό κόστος μπορείς να την ξαναγεμίζεις όποτε αδειάζει (πχ αν θυμάμαι καλά στην Αγροτική ήταν 3€ κόστος κάρτας, 1€ για να βάλεις λεφτά)
Recommended Posts