fantacid Απρίλιος 1, 2004 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo ΥΦΥΠΟΥΡΓΟς ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Προτεινω να το αναλαβω εγω μαζι με τους Zarra και Αlex000. Ωστε να αναβαθμιστει επιτελους το kick boxing στην Ελλαδα και να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα. Moνο κ μονο γιαυτο το λογο εγω "μας" ψηφιζωΒασικα μια τετοια κυβερνηση θα πρεπει να εχει κ υπουργειο Νεας Τεχνολογειας το οποιο θα πρεπει αμεσα να βαλει στα δημοτικα ακομα το μαθημα "Βασικες αρχες του υπερχρονισμου" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 1, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Πρωτα απο ολα δυστυχως για σενα JimK ανθρωποι που δεν ψηφιζουν δεν μπορουν να εχουν υπουργειο. Θα επανεξετασουμε το θεμα σε 2 χρονακια.Δευτερον δεκτη η παραιτηση του VAG. Ετσι κι αλλιως ηταν μεγα λαθος. Ολοι ξερουμε για την συνεναστροφη του με τους ανθρωπους της νυχτας, του υποκοσμου και του σκοτος. Δεν μπορουμε να εχουμε υπουργο γκαγκστερ. θα μας κατεβασει ο Μακης πριν εκλεγουμε.Μετα απο σκεψη το υπουργειο δικαιοσυνης παει στον Shido και το Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ στον Soki.Λογω της αδυναμια μου προς την Monica O "Monicas" μπαινει αναπληρωτης υπουργος πολιτισμου.Και προτεινω τον fandacid στο υπουργειο ΑναπτυξηςΤον Aristo που να τον βολεψουμε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Απρίλιος 1, 2004 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από alex_000 -Κυριε υπουργέ σε λίγο καφτάνει η Θάνου με την Δάδα. -Στ'@@ μου παιζω FARCRY τωρα.. Έγραψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 1, 2004 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από aristos87 Εγώ θέλω Υπουγρειο εσωτερικών να τα κάνω μπάχαλο ...... μαλον για να κανεις test το θες. σε καταλαβα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 1, 2004 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Ρε σεις αυτες οι Δαδεσ σβηνανε . Δεν μπορουν να κανουν τιποτα σωστα. Για αυτο πρεπει να αναλαβουμε εμεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 1, 2004 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Τον Αριστο θα τον βαλουμε διευθυντη του ΟΤΕ ετσι κι αλλλιως μπαχαλο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Απρίλιος 1, 2004 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Εγω δεν θελω υπουργειο , με χαλανε ολα αυτα ενα γραφειακι στην γωνια καλο ειναι μωρε .ΚΑΛΑ ΡΕ αθεοφοβε ιδιο κυρος εχω εγω και η estranged , εξαλλου η Στελλα ξερει και αγγλικα εγω αυτα με βυσμα τα "εμαθα". Έχω ένα κενό γραφειάκι στο υπουργείο μου..... ψήνεσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 1, 2004 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo Τον Αριστο θα τον βαλουμε διευθυντη του ΟΤΕ ετσι κι αλλλιως μπαχαλο ειναι. ΛΟΛ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 1, 2004 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Προτείνω ο κάθε υποψήφιος να κάνει δηλώσεις: Τι θα βελτιώσει στη χώρα αν εκλέγει??? Για να βλέπω πολιτικοποιημένα άτομα να απαντούν!!! Το χιούμορ είναι αναπόσπαστο στοιχείο των δηλώσεων που περιμένω! αυτό δεν υποβιβάζει την πολιτική σημασία τους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 1, 2004 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από zyx μαλον για να κανεις test το θες. σε καταλαβα εγω Μου έχει μήνει κανα χουσούρι με τα τέστ ή μου φένετε? Μήπως ψάχνετε νέα mouse μετά το λιώσημο της μπίλιας απο το ρολαρισμα??? :flower: :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Απρίλιος 1, 2004 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 09:20] ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ αυτή η θέση ανήκει στον ICY20... γνωστός γκαντεμογαμόσαυρος hahahahaahahahahahahah εγραψεςΟ LL_NEO για μένα πρέπει να γίνει υπουργος τουρισμού να φέρει κανένα μοντελάκι καλό στη χώρα μας!Π.Χ. Μόνικα κ να ξέρει πως να την υποδεχτεί :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Απρίλιος 2, 2004 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από dfragos Έχω ένα κενό γραφειάκι στο υπουργείο μου..... ψήνεσαι; Το δεχομαι Διονυση.....χεχεχε ....Εγω δηλωνω οτι δεν θα αφησω ουτε ψιχουλο να πεσει....Καλλιλεο μην ξεχνας οτι ανθρωποι με τετοιες διασυνδεσεις ειναι που ριχνουν και ανεβαζουν κυβερνησεις..για αυτο να προσεχετε τις καρεκλες σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 2, 2004 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Μηπως ηρθε η ωρα της ορκομωσιας της νεας κυβερνησης και συνειδητοποιησατε οτι ξεχασατε το Υπουργειο Εργασιας ? Μηπως ολοι θα θελατε να απολαμβανετε 6ωρη εργασια επι τετραημερου?? Θεωρειτε πως ενας μηνας αδεια ειναι λιγος?? Πως θα βλεπατε συνταξη στα 40?? Πιστευετε οτι η δουλειά ειναι δουλεία? Σας την δινουν τα ΙΚΑ, μη.κα, συκα κ.τ.λ.?? Ο Ανθρωπος σας ειναι εδω!! ΚΟΠΡΙΤΗΣ διοτι η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη... και ο υπνος θρεφει τα παιδια ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Απρίλιος 2, 2004 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 ναι ωραια ολα αυτα. αλλα αντιπολιτευσει δεν θα εχει? δηλαδη πως θα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Απρίλιος 2, 2004 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Σωστός ο Πιέρος. Υπουργείο Τουρισμού για μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 2, 2004 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από LL_NEO Σωστός ο Πιέρος. Υπουργείο Τουρισμού για μένα... Εσύ κι ο Αβραμόπουλος... τουρίστες... :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 2, 2004 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Και μιας και προταθηκα ως πρωθυπουργος θα κανουμε το εξης απλο. Οσοι θελετε υπουργειο αρχιστε τις προσφορες σας. Στον πρωθυπουργο φυσικα...... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 2, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 06:07] Μηπως ηρθε η ωρα της ορκομωσιας της νεας κυβερνησης και συνειδητοποιησατε οτι ξεχασατε το Υπουργειο Εργασιας ? Μηπως ολοι θα θελατε να απολαμβανετε 6ωρη εργασια επι τετραημερου?? Θεωρειτε πως ενας μηνας αδεια ειναι λιγος?? Πως θα βλεπατε συνταξη στα 40?? Πιστευετε οτι η δουλειά ειναι δουλεία? Σας την δινουν τα ΙΚΑ, μη.κα, συκα κ.τ.λ.?? Ο Ανθρωπος σας ειναι εδω!! ΚΟΠΡΙΤΗΣ διοτι η πολλη δουλεια τρωει τον αφεντη... και ο υπνος θρεφει τα παιδια ... You are the man!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 2, 2004 #39 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ(ή κηπουρος εαν γουσταρετε) ΕΥΧΟΜΑΙ σε ολο το THE LAB............. :flower: Κ Α Λ Ε Σ Γ Ι Ο Ρ Τ Ε Σ :flower: (και θα επιληφθω του θεματος της ακριβειας στα τροφιμα και ειδικα τον ΟΒΕΛΙΑ) ΩΡΕ μασα που εχω να ριξω(ειμαι γνωστος κοιλιοδουλος):devil::devil::devil::devil: 15 μερες δεν θα εχω υπολογιστη.........Θα σας πεθυμησω ρε καλοπαιδα!!!!!!!!!!:'( Να περνατε καλα και θα τα ξαναπουμε απο τις 16-17 και μετα που επιστρεφω Τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Απρίλιος 2, 2004 Author #40 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2004 Kοιτα φαρμα παιρνεις την αδεια αλλα θα επανελθεις δρυμητερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.