panos444 Οκτώβριος 31, 2012 #9201 Οκτώβριος 31, 2012 δεν υπαρχει ελλαδα. ενδεικτικα [ame=http://www.amazon.co.uk/BitFenix-Prodigy-Mini-ITX-Geh%C3%A4use-Netzteil/dp/B008BZYJ6W/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1351722779&sr=8-2]αμαζον[/ame]
p_under Νοέμβριος 1, 2012 #9202 Νοέμβριος 1, 2012 είχε φέρει λίγα κομμάτια το eworld.com.gr! και σε πολύ οκ τιμή.
javaneze: Νοέμβριος 1, 2012 #9203 Νοέμβριος 1, 2012 Τρομερό κουτάκι το άσπρο,μπράβο σου φιλε..Τι τιμή έχει;Είναι απλησίαστο; Aπλησιαστος ο κουβας; Απο που κι ως που; Ενας τενεκες με χερουλια ειναι Περα απο την πλακα, δεν ειναι απλησιαστο, 72 ευρω ειχε και μαζι με τα μεταφορικα απο Πατρα που ειναι το eworld.gr πηγε γυρω στο 80αρι. Το μονο κακο σε πιθανη αναβαθμηση ειναι οτι πρεπει απαραιτητα να αλλαξεις mobo γιατι παιρνει mono mini-itx και οχι micro-ATX, οι οποιες itx θα μπορουσαν να ειναι και φθηνοτερες
qbiefox Νοέμβριος 2, 2012 #9204 Νοέμβριος 2, 2012 Πανέμορφο το prodigy Να πω την αλήθεια το περίμενα λίγο μικρότερο. Βλέποντας δίπλα στο 650D καταλαβαίνεις το μέγεθος. Έχει αρχίσει και χάνει το νόημα το mini-ITX. Μεγειά
javaneze: Νοέμβριος 2, 2012 #9205 Νοέμβριος 2, 2012 Ναι μην το εξεταζεις ετσι, θα μπορουσε καλλιστα να χωραει και micro-ATX. Απλα αυτο το προμοταρουν mini-itx που σηκωνει βαρβατο watercooling.
Mitos175 Νοέμβριος 3, 2012 #9206 Νοέμβριος 3, 2012 Ναι μην το εξεταζεις ετσι, θα μπορουσε καλλιστα να χωραει και micro-ATX.Απλα αυτο το προμοταρουν mini-itx που σηκωνει βαρβατο watercooling. Ο χριστος και η μανα του.... γου του φου ιτ'ς γκοινγκ ον χιαρ...
Trexx Νοέμβριος 7, 2012 #9207 Νοέμβριος 7, 2012 Η ποιότητα των φωτο είναι ψιλοτραγική, αλλά νομίζω ότι βγαίνει ένα συμπέρασμα:
karmen1983 Νοέμβριος 7, 2012 #9208 Νοέμβριος 7, 2012 Το συμπέρασμα είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πήγες σε ένα ποιοτικό κουτί και συμμάζεψες τα καλώδιά σου. Με λίγη δουλίτσα ακόμα δε θα φαίνεται τίποτα από καλώδια.
Trexx Νοέμβριος 8, 2012 #9210 Νοέμβριος 8, 2012 [MENTION=22945]hAic[/MENTION]: Σ ευχαριστώ Μια ερώτηση: Ποιό είναι περίπου το κόστος για ένα πλαϊνο παράθυρο ακριβώς σαν το δικό μου που δεν θα είναι φιμέ και δεν θα έχει τρύπες? Μπορώ λογικά να το πάω σε κατάστημα και να που κόψουν ακριβώς ίδιο, έτσι δεν είναι?
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2012 #9211 Νοέμβριος 8, 2012 [MENTION=22945]hAic[/MENTION]: Σ ευχαριστώ Μια ερώτηση: Ποιό είναι περίπου το κόστος για ένα πλαϊνο παράθυρο ακριβώς σαν το δικό μου που δεν θα είναι φιμέ και δεν θα έχει τρύπες? Μπορώ λογικά να το πάω σε κατάστημα και να που κόψουν ακριβώς ίδιο, έτσι δεν είναι? Τριάρι διάφανο σε αυτές τις διαστάσεις 3-4 ευρώ; Κάτι τέτοιο.... Βέβαια εξαρτάται και που θα πέσεις και πως θα κόψει τη φάτσα σου ο τύπος Ναι μπορεί να στο κόψει όπως και να σου ανοίξει τις τρύπες. Αν σου ανοίξει βέβαια και τις τρύπες δε ξέρω π΄σοο θα σου πάρει. Αλλά λογικά όχι πολλά.
Trexx Νοέμβριος 8, 2012 #9212 Νοέμβριος 8, 2012 Δλδ για να αλλάξω το παράθυρο με ένα νορμαλ παράθυρο χωρίς τρύπες για ανεμιστήρες θα δώσω βία 10 ευρώ ας πούμε? Ξαναρωτάω όχι για το ακριβές ποσό, αυτό καταλαβαίνω ότι διαφέρει από μαγαζί σε μαγαζί αλλά για την τάξη μεγέθους. Για να ξέρω ότι αν μου πει 30 ευρώ να σηκωθώ να φύγω ας πούμε.Ακούγονται λίγο χαζές ίσως οι ερωτήσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ, οποτε σχωράτε με. Παίρνω το παράθυρό μου ανα χείρας, του το πάω και μου κάνει ένα ακριβως ίδιο σε διαστάσεις με τις ίδιες γωνίες, τις ίδιες τρύπες για τις βίδες μου κτλ κτλ. Σωστά?
sobi Νοέμβριος 8, 2012 #9213 Νοέμβριος 8, 2012 χοντρα χοντρα με ενα 15αρι (και πολυ λεω) εισαι καλυμμενος
liangour Νοέμβριος 8, 2012 #9214 Νοέμβριος 8, 2012 εγω οταν πηρα για το storm scout εδωσα 30 αλλα μου το κοψε αφου κιολαςειναι στη διαθεση του καθενος τι θα σου παρει..
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2012 #9215 Νοέμβριος 8, 2012 Δλδ για να αλλάξω το παράθυρο με ένα νορμαλ παράθυρο χωρίς τρύπες για ανεμιστήρες θα δώσω βία 10 ευρώ ας πούμε? Ξαναρωτάω όχι για το ακριβές ποσό, αυτό καταλαβαίνω ότι διαφέρει από μαγαζί σε μαγαζί αλλά για την τάξη μεγέθους. Για να ξέρω ότι αν μου πει 30 ευρώ να σηκωθώ να φύγω ας πούμε.Ακούγονται λίγο χαζές ίσως οι ερωτήσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ, οποτε σχωράτε με. Παίρνω το παράθυρό μου ανα χείρας, του το πάω και μου κάνει ένα ακριβως ίδιο σε διαστάσεις με τις ίδιες γωνίες, τις ίδιες τρύπες για τις βίδες μου κτλ κτλ. Σωστά?Δείνο μια ερώτηση βασική καταρχήν. Θες να το βάλεις από τη μέσα μεριά όπως είναι τώρα το εργοστασιακό ή απο την έξω;Αν θες να μπει απο μέσα είναι λίγο μπέρδεμα καθώς ΑΝ θυμάμαι καλά, το πλέξι έχει μία "αρσενική" πατούρα και το πλαϊνό μία θηλυκή όπου κουμπώνουν μεταξύ τους. Γι' αυτό το λόγο έχουν κάνει και το τριγύρω γκρίζο που βλέπεις -περιμετρικά του πλέξι- για να καλύψουν αυτή τη πατούρα.Για να σιγουρευτούμε όμως ότι θυμάμαι καλά, πιάσε ένα κατσαβιδάκι και βγάλε το πλέξι μία και δώσε μας 2 φωτογραφίες.Αυτές τις μέρες θα κάνει και ο Σωτήρης ένα για το δικό του, οπότε μπορείς να περιμένεις λίγο να δεις πως φαίνεται.Πάντως το πλέξι σαν κομμάτι τόσο κοστολογείτε, περι τα 3-4 ευρώ που είπα. Το τι επεξεργασία χρειάζεται μετά δεν ξέρω ακριβώς για να σου πω τι να περιμένεις.
Trexx Νοέμβριος 8, 2012 #9216 Νοέμβριος 8, 2012 Όπως είναι το εργοστασιακό το θέλω. Φαίνεται καθαρά σ αυτό το βίντεο. Δεν βαριέμαι να το βγάλω αλλά δε νομίζω να βγάλεις άκρη με τις φωτο του κινητού μου.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RpQJDyftJCU]Corsair C70 Case Mods How-To - YouTube[/ame]
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2012 #9217 Νοέμβριος 8, 2012 Καλά θυμάμαι άρα θα πρέπει να περαστεί και απο το ρούτερ μία, για να θηλυκώσει ακριβώς.
Rusty_Tool Νοέμβριος 8, 2012 #9218 Νοέμβριος 8, 2012 χλωμότατο το κόβω να τη βγάλεις με ενα 15άρι εκτός αν έχει καποιος γνωστός/φίλος/συγγενής ρούτερ ώστε να στο φτιάξει.
karmen1983 Νοέμβριος 8, 2012 #9219 Νοέμβριος 8, 2012 Αν δεν θέλει να τον δαγκώσει με 15euro θα την βγάλει καθαρή για όλα μαζί.
javaneze: Νοέμβριος 8, 2012 #9220 Νοέμβριος 8, 2012 Η ποιότητα των φωτο είναι ψιλοτραγική, αλλά νομίζω ότι βγαίνει ένα συμπέρασμα: Μια χαρα ειναι, μονο τα sata καλωδια για να μην σου γινονται μακαροναδα, βγαλτα απο το πλαι δεξια, πηγαινετα straight κατω και περασετα πισω απο την κατω οπη/grommet, εκει που περνας και του τροφοδοτικου.
Recommended Posts