Makis Hourdakis Ιούνιος 9, 2005 #1261 Ιούνιος 9, 2005 Καλωσήρθες. Υπάρχει παράθυρο αλλά πρέπει να κάνεις παραγγελεία από εξωτερικό και δεν είναι και πολύ ωραίο για το μεγάλο + οτι θα σου πάει κάπως ακριβά. ’μα ενδιαφέρεσαι πάντως...
daospi Ιούνιος 9, 2005 #1262 Ιούνιος 9, 2005 Καλωσήρθες και από εμένα,αν και τα έχουμε(μάλλον) ξαναπεί σε άλλο forum.Τα καλώδια μάζεψε μετά που θα βάλεις την υδρόψυξη και θα είσαι ΟΚ.
ikaros19 Ιούνιος 9, 2005 #1263 Ιούνιος 9, 2005 @2cpu να σε χαιρετήσω και γω...Αν και τα έχουμε πει εκτενός και σε άλλο forum... Όλοι οι παλιοί γνωστοί εδώ μαζεύτηκαν..... Για τα καλώδια στο είχα πει και εγώ....Αλλά σίγουρα μετά το w/c.... Ρε τσίμπα εκείνο το τροφοδοτικό που βλέπαμε ....Το φτηνό....Μια χαρά πράμα ήταν....!!!!!
ikaros19 Ιούνιος 10, 2005 #1264 Ιούνιος 10, 2005 Εγώ λέω να το πάρεις...Ήταν καλή προσφορά αν το σκεφτείς....500 Watt με 70 δολλάρια δεν είναι και πολλά!!!Σκέψου το σοβαρά...Πάντως σίγουρα θα βάλεις μια τάξη στα καλώδια αν το πάρεις!!!
Makis Hourdakis Ιούνιος 10, 2005 #1265 Ιούνιος 10, 2005 Εμ, συγνώμη που διακόπτω αλλά μήπως θα μπορούσατε να τα πείτε με πμ; Ή τουλάχιστον να μας πείτε και εμάς γιατί μιλάτε;
ikaros19 Ιούνιος 10, 2005 #1266 Ιούνιος 10, 2005 Ok sorry.... Απλά θέλω να πάρω τροφοδοτικό και είμαι ανάμεσα σε αυτά.... http://www.xoxide.com/ocz-modstream-520w-modular-psu.html http://www.xoxide.com/thermaltake-twv500w-modular-psu.html http://www.xoxide.com/x-connect-500-uvblue.html Βέβαια εγώ μάλλον θα πάρω της thermaltake....Αλλά το τελευταίο είναι αρκετά φτηνό.... Και μια και επειδή με τα καλώδια έχει ένα πρόβλημα...Θα του είχαν χρήσιμο.... Αυτά!!!!!
ikaros19 Ιούνιος 10, 2005 #1268 Ιούνιος 10, 2005 Δεν είχα σκοπό να τα πάρω από εκεί...Απλώς τα είχα έτοιμα τα link...Από το frozencpu θα τα πάρω....που έχω ξαναπάρει και πιο παλιά!!!Αλλά γιατί όχι από το xoxide???Είμαι περίεργος τώρα......
chros26_ Ιούνιος 10, 2005 #1269 Ιούνιος 10, 2005 μα καλά στο δειξτε το κουτί σας?????????Τι σχέση μπορεί να έχει το τροφοδοτικό, ο δίσκος ή οι χρεώσεις του FrozenCpu???
ikaros19 Ιούνιος 10, 2005 #1270 Ιούνιος 10, 2005 Λιγάκι παρασυρθήκαμε....Εξάλλου όλα έχουν σχέση με το κουτί και η συζήτηση ξεκίνησε από το μάζεμα των καλωδίων!!!! Μην βαράτε ρε παιδιά......Ξεφύγαμε λιγάκι.....
ikaros19 Ιούνιος 11, 2005 #1272 Ιούνιος 11, 2005 Πάλι θα μας την πούνε που έχουμε ξεφύγει από το θέμα αλλά δεν μπορώ...Θέλω να ρωτήσω!!!Ξέρεις κανένα άλλο site που να δίνει τη δυνατότητα για sleeving uv reactive???Εγώ δεν ξέρω....Δεν το έχω ψάξει και πολύ βέβαια το θέμα του online shopping!
BeetleJuice Ιούνιος 11, 2005 #1273 Ιούνιος 11, 2005 πρωτον πολλοι που πηραμε dfi sli dr μας εχουν περισσεψει μερικα uv sleeving κιτρινακαποιοι ισως δεν τα χρησιμοποιησαν και καθολουδευτερον αν δεν κανω λαθος το multirama εχει κιτακια της ac-ryan που ειναι απλα κορυφη εταιρειακοιτα στο multirama κοιτα και στο e-shopwww.multirama.gr και πηγαινε στα xtremewww.e-shop.gr και ψαξε στο καταλληλο σημειοκαι τα 2 σιτες ειναι δοκιμασμενα απο πολλους και ειναι αξιοπιστα για online παραγγελιεςγια την acryan σου λεω απο προσωπικη πειρα οτι ειναι παρα πολυ καλη εταιρεια και εχει τα παντα
ikaros19 Ιούνιος 11, 2005 #1274 Ιούνιος 11, 2005 Τα έχω ψάξει και τα δυο site που λες....Καθώς και του Πλαισίου....Στο e-shop μάλιστα βρήκα το τροφοδοτικό της Thermaltake....Εκτός από αυτό κανένα άλλο δεν με συγκίνησε ιδιαίτερα!!!Δεν βρήκα κανένα σε αυτά τα site που να έχει τροφοδοτικό που να υποστηρίζει SLI...Δηλαδή 2 εξόδους σε PCI Express....αλλά και στα καλώδια να βάζεις όποια θες!!!Επίσης όταν μίλησα για sleeving εννοούσα ότι θέλω να αλλάξω και τα molex σε uv reactive...Ξέρω ότι πουλιούνται ξεχωριστά και το sleeving αλλά και τα molex αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω...Ειδικά για τα molex....Αν τελικά αποφασίσω να το πάρω όπως έχει θα πάω στο e-shop και θα το πάρω...Και μάλλον αυτό θα κάνω γιατί αν τα κάνω sleeve και αλλάξω τα molex πάει σχεδόν διπλάσια η τιμή....Και μάλλον δεν αξίζει.....Υγ. Sorry που έχουμε ξεφύγει από το θέμα του thread!!!
Qlim4X Ιούνιος 11, 2005 #1275 Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice πρωτον πολλοι που πηραμε dfi sli dr μας εχουν περισσεψει μερικα uv sleeving κιτρινακαποιοι ισως δεν τα χρησιμοποιησαν και καθολουδευτερον αν δεν κανω λαθος το multirama εχει κιτακια της ac-ryan που ειναι απλα κορυφη εταιρειακοιτα στο multirama κοιτα και στο e-shopwww.multirama.gr και πηγαινε στα xtremewww.e-shop.gr και ψαξε στο καταλληλο σημειοκαι τα 2 σιτες ειναι δοκιμασμενα απο πολλους και ειναι αξιοπιστα για online παραγγελιεςγια την acryan σου λεω απο προσωπικη πειρα οτι ειναι παρα πολυ καλη εταιρεια και εχει τα παντα που τα εχεις βρει ρε συ ολα τα προιοντα τις acryan ελλαδα???
BeetleJuice Ιούνιος 11, 2005 #1276 Ιούνιος 11, 2005 βρε παιδια δεν ειπα οτι υπαρχουν τα πανταας πουμε sleeving κιτ στο μουλτιραμα υπαρχεικαι νομιζω αμα παραγγειλεις στο φερνουνμεχρι και εργαλεια για sleeving εχουν φερει στο μουλτιραμα , ολοκληρη εργαλειοθηκη-κασετινατωρα στο θεμα το αλλο , δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θελει ο φιλος να κανεινα παρει τροφοδοτικο μπομπα και να το κανει και custom?κανε ενα νεο thread (και θα συνεχισουμε εκει) γιατι θα μας δειρουν, το παρακαναμε εδω !!!δωσε λινκ στο νεο σου θρεντ να παρακολουθω
ikaros19 Ιούνιος 11, 2005 #1277 Ιούνιος 11, 2005 Έκανα ένε thread γιατί το παρατραβήξαμε!!!!http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=16481
format c: Ιούνιος 12, 2005 #1278 Ιούνιος 12, 2005 Μόλλις τελείωσα το νέο μου HTPC. Ποστάρω μερικές πρόχειρες φωτό και ακολουθούν πιο καλές αργότερα.
format c: Ιούνιος 12, 2005 #1279 Ιούνιος 12, 2005 Ποτέ δεν συμπάθησα τα video. Πολύ αχώνευτες συσκευές, προγραμματίζω σε 6 γλώσσες αλλά ποτέ δεν κατάφερα να προγραμμματίσω ένα video. Αλλά όπως λένε, αν δεν πάει το βουνό στον Μωάμεθ....
format c: Ιούνιος 12, 2005 #1280 Ιούνιος 12, 2005 Έτσι αποφάσισα να το κάνω PC να τελειώνω. Να κάνει και κάτι χρήσιμο στην ηλεκτρονική του ζωή, που τεμπέλιαζε 4 ολόκληρα χρόνια. Sempron 2800 512Mb RAM Saphire ATI 9600 SE Avermedia M150 PSU FOXTRON 180W MB MSI K8 και κάτι.. 20άρης σκληρός (δεν θα μείνει βέβαια, θα αλλάξει μες στην βδομάδα με Seagate SATA 200Gb) LITE ON 16Χ DVD-R κλπ κλπ
Recommended Posts