Jump to content



Δείξτε το κουτί σας...


kbilly13

Recommended Posts

Ευχαριστώ. Χωρίς αυτό το κουτί που είναι γεμάτο τρύπες και το modular τροφοδοτικό δεν νομίζω να ταν τόσο συμαζεμένο.

Όσο για την στραβομάρα, τι να σου πω; Παίζει να θέλω αλφάδιασμα :slap:

Link to comment
Share on other sites

φυσικά παιδιά έγινε η ανάλογη διαρρύθμιση για τις ανάγκες του photoshoot, καθ' ότι δηλώνω και άπλας. lycosa kai copperhead (πλέον) βρίσκονται σε έξτρα συρόμενο συρτάρι για extra άνεση. l2phile το πλαϊνό fan μπήκε ως λύση ανάγκης, μαζί με έναν fan extractor λόγω της υψηλής θερμοκρασίας στην 2η VGA. κ εδώ θέλω να θέσω έναν προβληματισμό μου. η παντελής έλλειψη χώρου εντός του κουτιού, η ανύπαρκτη ροή αέρα και φυσικά η προοπτική βελτίωσης των θερμοκρασιών εντός του κουτιού μου έχουν γεννήσει την ανάγκη για πέρασμα σε full tower. με κύριους υποψήφιους το cosmos κ το kandalf. θα ήθελα λοιπον εάν είναι εύκολο την γνώμη σας. τι προτείνετε? θα ήθελα να υπολογιστεί πολύ η παράμετρος της ευρυχωρίας εντός του κουτιού.

Link to comment
Share on other sites

φιλε τι εντυπωση σου εχει δωσει το sniper? καλο?

σε γενικες γραμμες πολυ καλο,εμφανισιακα και λειτουργικα.θα αναφερω τα αρνητικα μιας και τα θετικα ειναι περισσοτερα και λιγο πολυ τα ξερουμε.αρνητικα=οι πισω no tools μηχανισμοι που ειναι για την εξαγωγη hardware pci/pci xpress ειναι προβληματικοι και δεν κουμπωνουν ευκολα,και χρειαζεται μεγαλη προσοχη με την ευθυγραμμιση του μηχανισμου με την υποδοχη της τρυπας μιας και ειναι πλαστικοι και υπαρχει κινδυνος να σπασουν.στα τερμα των ανεμιστηρων ακουγονται αισθητα.στον ανεμιστηρα τον μεγαλο οροφης δεν υπαρχει η αναλογη σιτα οπως μπροστα και στα πλαγια που με υποψιαζει για εισαγωγη σκονης.τα πλαινα καπακια θελουν λιγο πιεση στο κουμπωμα.:...:

Link to comment
Share on other sites

καλισπερα κε απο εμενα

με οσα εχο δι εδο περα με τις παταντες πυ εχετε φτιαξι ολι εχο παλαβοση κε ετσι μoυ ιρτθε μια ιδεα το πος θα φτιαξο κε εγω το pc μoυ. θα ηθελα τη γνωμη σας οσο αφορα το στισιμο του pc. θα ηθελα να μαθο που πρεπει να βαλο τους ανεμιστιρες για να γινει σωστος εξαερισμος στο pc γραφιοE:\Documents and Settings\nikolas\Επιφάνεια εργασίας\Φάκελος (2)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.