Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Η κοκα κολα θα ήταν πράσινη αν δεν πρόσθεταν χρώμα μέσα της

&

O λόγος που οι Μεξικανοί βάζουν μία φέτα λεμόνι στο στόμιο της μπύρας είναι, για να απωθούν τις μύγες.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Η κοκα κολα θα ήταν πράσινη αν δεν πρόσθεταν χρώμα μέσα της

&

O λόγος που οι Μεξικανοί βάζουν μία φέτα λεμόνι στο στόμιο της μπύρας είναι, για να απωθούν τις μύγες.

troll-spray.jpg

:flower:

Σοβαρα?Εμενα πηγε μια συμμαθητρια μου χτες και σημερα δεν πηγα σχολειο για να την ρωτησω.

?

ενδιαφέρων πολλά από αυτά :)

εσύ μιλάς για χρωματικές ουσίες που έβαλε η coca cola, εγώ λέω κάτι άλλο που έκανε η cocacola, δηλ που άλλαξε μια παράδοση προς όφελος της διαφήμισης

I'll just leave tis here :shout:

spoiler

Κάνα ποντίκι δώρο έχει; Γιατί μετα τα τόσα κλικ μου χρωστάς ένα mx518... :)

?

ΧΑΧΑΧΑΧ φιλε δε ξερω γιατι,αλλα με εκανες να ψωφισω στα γελια. Οτι ειπε ο Γιωργος!!:p

για να δούμε :D

Alex, περιττό να σου πω ότι κόντεψα να σπάσω την οθόνη με όλα αυτά τα spoilers :p

Δε σου φταίει η οθόνη άμα δε σου κόβει. Εγώ όταν βλέπω 3 Spoilers συνεχόμενα, σταματάω και κάνω quote το post για να πάρω κατεθείαν το περιεχόμενο/link ;)

Με βάλανε στο Youtube HTML5 Trial (λογικά και όσους άλλους το υποστηρίζει ο browser-ας τους).

Καλή φάση μόνο που δεν υποστηρίζει full screen. Να δω πως θα βάλουν διαφημίσεις τώρα. :p

Είναι πολυ καλό πάντως. Παίζει smoothly, ούτε flash ούτε τίποτα και CPU util στα 3%. ;)

Edit: ΧΑΧΑΧΑ, ρε τους φούστηδες τους youtube-developers. Αν κάνεις δεξί κλικ στο video ενώ παίζει σε HTML5 σου δίνει context menu με 2 επιλογές. Η 1 είναι About HTML5 και η άλλη είναι Save Video As... Το βλέπω και λέω WTF? Κάνω κλικ και με πετάει εδώ...

Rick rolled by youtube... :rofl:

Για πλακα το βαλανε ή οντως σε HTML5 βιντεακια θα εχουμε (by default) την επιλογη Save As κλπ?

ΥΓ: Ο σιτ, ερωτηση στο ΠΟΘ, το ξεχασα :/

συμφωνα με το νεο μου ρολοι το βαρομετρικο ανεβαινει το τελευταιο 24ωρο.

παμε για μπανιο.

Δε σου φταίει η οθόνη άμα δε σου κόβει. Εγώ όταν βλέπω 3 Spoilers συνεχόμενα, σταματάω και κάνω quote το post για να πάρω κατεθείαν το περιεχόμενο/link ;)

σωστός αλλά που να φανταστώ ότι είχε βάλει τόσα πολλά ; :p

Γκετ ρεντυ.... το συγκεκριμενο το δινει εδω και 5 μερες....

<sniped>

Ελπιζω μονο μην μας σκισει το Φεβρουαριο ετσι οπως παει...

Εγώ θέλω να δω χιόνι στην Αθήνα πάλι φέτος. Γίνεται? Να νιώσουμε λίγο χειμώνα κι εδώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.