Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Έχεις εκπροσώπους του λαού, δεν έχεις υπαλλήλους να κάνουν ότι θέλεις. Το κόμμα ορίζεται σαν μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα και στόχο. Η κομματική πειθαρχία είναι αποκύημα ολοκληρωτικών αντιλήψεων οι οποίες δε πρέπει να υπάρχουν σε μια ελεύθερη χώρα.

Αυτό λέμε. Αφου διαφωνεί με την βασική πολιτική που ασκεί το ίδιο του το κόμμα, τότε προφανώς είναι σε λάθος κόμμα.

Δεν διεγράφη από βουλευτής, απλά δεν είναι μέλος στην κοινοβουλευτική ομάδα. Θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά το λειτούργημά του ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Το θέμα της κομματική πειθαρχίας το χειρίζονται λάθος οι βουλευτές και όχι οι πρόεδροι.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Το ίδιο του το κόμμα βγήκε στην εξουσία λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν, και δεσμευόμενο ότι θα κάνει τα αντίθετα απ'ότι υποδεικνύουν οι νόμοι που ψηφίζουν. Άρα οι άλλοι θα έπρεπε να παραιτηθούν. Από βουλευτές [ούτως ώστε να ξαναπάμε σε εκλογές]. Γιατί ο λόγος που γίνανε κυβέρνηση ήταν να μη γίνουν όλα αυτά που κάνουν, και υποτίθεται ότι θα τα έκανε η κυβέρνηση του μπούλη που δεν ήθελε το καλό μας. Ψιλά γράμματα... Εδώ ο άλλος βγαίνει πριν 2 μήνες στην τιβή και μας λέει αν "χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα θα έχω αποτύχει", και ενώ παίρνουν νέα μέτρα, βρίσκεται ακόμη εκεί. Φιλότιμο σου λέει μετά...

Δύο ζητήματα με ταλανίζουν:

1) Γιατί όταν ανακατεύεις μακαρόνια με κιμά, ο κιμάς πάει σχεδόν πάντα στον πάτο?

2) Γιατί δέν έχω δεί ποτέ φαλακρό αθίγγανο/Πακιστανό?

Δύο ζητήματα με ταλανίζουν:

1) Γιατί όταν ανακατεύεις μακαρόνια με κιμά, ο κιμάς πάει σχεδόν πάντα στον πάτο?

2) Γιατί δέν έχω δεί ποτέ φαλακρό αθίγγανο/Πακιστανό?

1. Βαρύτητα

2. Υπάρχουν απλά δε τους έχεις δει:p

Αυτό λέμε. Αφου διαφωνεί με την βασική πολιτική που ασκεί το ίδιο του το κόμμα, τότε προφανώς είναι σε λάθος κόμμα.

Δεν διεγράφη από βουλευτής, απλά δεν είναι μέλος στην κοινοβουλευτική ομάδα. Θα συνεχίσει να ασκεί κανονικά το λειτούργημά του ως ανεξάρτητος βουλευτής.

Το θέμα της κομματική πειθαρχίας το χειρίζονται λάθος οι βουλευτές και όχι οι πρόεδροι.

Να υποθέσω ότι η λέξη "σύνθεση απόψεων" σου είναι άγνωστη ε;

1. Βαρύτητα

2. Υπάρχουν απλά δε τους έχεις δει:p

1. Δέν είναι αυτό σίγουρα.

2. pics or it didn't happen:p

Να υποθέσω ότι η λέξη "σύνθεση απόψεων" σου είναι άγνωστη ε;

Μα αν διαφωνείς στα βασικά, πως να υπάρξει σύνθεση απόψεων;

Νεο ρεκορ.4 λεπτα εκατσα σχολειο :p

Καλημερα,παω να ξαναριξω εναν υπνακοοοοο :T:

Καλή ξεκούραση!:)

Μα αν διαφωνείς στα βασικά, πως να υπάρξει σύνθεση απόψεων;

Σε ποια βασικά ακριβώς αναφέρεσαι;

Επειδή αυτή η βάση είναι πάνω σε ρόδες, και κάτω έχει βιδωμένο γεωτρύπανο !!

αν ειναι δυνατον.. ξεσηκωνω την μανα μου να με παει στο σχολειο.. γιατι εβρεχε... και μου λενε οτι ολοι οι καθηγητες μου λειπουν...

Ρε παιδια ηρθε χειμωνας...! :shout:

Πριν 10 μερες κυκλοφορουσαμε με κοντομανικα... :fist:

Καλημερεεεες !

αν ειναι δυνατον.. ξεσηκωνω την μανα μου να με παει στο σχολειο.. γιατι εβρεχε... και μου λενε οτι ολοι οι καθηγητες μου λειπουν...

same here με τον πατερα!!!

Και τωρα θα διαβασω Καβαφη.... :magic:

Να και κατι καλο.

Ρε παιδια ηρθε χειμωνας...! :shout:

Πριν 10 μερες κυκλοφορουσαμε με κοντομανικα... :fist:

Καλημερεεεες !

Εδώ έλιωσε το χιόνι :(

ο τελευταιος γριφος εφτασε στο 4chan

αχαχαχαχαχαχαχαχα ΕΛΕΟΣ

χαχαχα, που; τι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.