hypest Ιανουάριος 24, 2011 #41 Ιανουάριος 24, 2011 nycos έγραψε: Οι κάτοχοι Cosmote WhatsUP δοκιμάστε το myWhatsUp, απτο μαρκετ φρί...Γεια σας συμφορουμίτες,Είμαι ο developer του myWhatsup. Ελπίζω να το βρίσκετε καλό χρήσιμο, αλλά όλα τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα! Το myWhatsup είναι πράγματι για τους κατόχους Cosmote What'sUp, αλλά υπάρχουν και τα αντίστοιχα apps και για Wind F2G (myF2G) και Vodafone CU (myCU). Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο blog myF2G - Wind F2G και καρτοκινητή.... Οι εφαρμογές είναι δωρεάν και βρίσκονται στο Android Market...have fun,hypest
nycos Ιανουάριος 24, 2011 #42 Ιανουάριος 24, 2011 hypest έγραψε: Γεια σας συμφορουμίτες,Είμαι ο developer του myWhatsup. Ελπίζω να το βρίσκετε καλό χρήσιμο, αλλά όλα τα σχόλια σας ευπρόσδεκτα! Το myWhatsup είναι πράγματι για τους κατόχους Cosmote What'sUp, αλλά υπάρχουν και τα αντίστοιχα apps και για Wind F2G (myF2G) και Vodafone CU (myCU). Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο blog myF2G - Wind F2G και καρτοκινητή.... Οι εφαρμογές είναι δωρεάν και βρίσκονται στο Android Market... have fun, hypest Καλημέρα, μπράβο για τα απς! κίπ άπ!!! Στα προγραμματα συμβολαίου (για κοσμοτε που εχω) στελνεις ευ στο 1234 και σου απαντάι με αντίστοιχα μνμ όπως στα καρτοκινιτα, ποσο χρόνο/σμσ έχεις με τα υπόποια κοσμοτε, ποσο χρονο/σμσ με τα υπόλοιπα δίκτυα και internet νομιζω. Φτιάξε και για αυτά Οτι βοήθεια θες σφύρα!
spresv Ιανουάριος 24, 2011 #43 Ιανουάριος 24, 2011 Shazam Απο τα πιο χρησιμα ever, κανει record απο το μικροφωνο το τραγουδι που ακους και σου στελνει πισω πληροφοριεςTurboGPS Γενικης χρησης, εχει interface για Accelerometer, Magnetic field sensor, Proximity sensor, καταγραφει διαδρομη κλπ.Torque Εκπληκτικο OBD Reader/log 1
hypest Ιανουάριος 24, 2011 #44 Ιανουάριος 24, 2011 nycos έγραψε: Καλημέρα, μπράβο για τα απς! κίπ άπ!!!Στα προγραμματα συμβολαίου (για κοσμοτε που εχω) στελνεις ευ στο 1234 και σου απαντάι με αντίστοιχα μνμ όπως στα καρτοκινιτα, ποσο χρόνο/σμσ έχεις με τα υπόποια κοσμοτε, ποσο χρονο/σμσ με τα υπόλοιπα δίκτυα και internet νομιζω. Φτιάξε και για αυτά Οτι βοήθεια θες σφύρα! thanx To έχω στα υπόψη την επέκταση και στα ενημερωτικά SMS των συμβολαίων... και πράγματι δεν αποκλείεται να ζητήσω σχετική βοήθεια
tragikos Ιανουάριος 24, 2011 #45 Ιανουάριος 24, 2011 LogMeIn Ignition - Τρομερό προγραμματάκι για remote desktoptTorrent Lite - για torrents, έχει περιορισμό τα 250kbps downSwiFTP FTP Server - ftp server για το κινητό, πρόσβαση στα αρχεία σας ασύρματα2 Player Reactor - ένα παιχνιδάκι ταχύτητας για δύο παίκτες στο ίδιο κινητόAdobe Photoshop Express - για να πειράζετε τις φωτό σας οπουδήποτε. Συνδέεται και με το λογαριασμό σας στο online PhotoshpRingdroid - Για να κόψετε-ράψετε όποιο μουσικό κομμάτι θέλετε και να το κάνετε ringtoneGoogle Gogles - λύστε sudoku, βρείτε το όνομα του πίνακα που κοιτάτε, βρείτε πληροφορίες για κάποιο logo, barcode scanner κ.α.Pocket Legends (3D MMO) - ότι λέει το όνομα του. ένα 3D MMO στην τσέπη σας tifozif1 έγραψε: Εορτολόγιο: ότι λέει! liveplace.grΕγώ χρησιμοποιώ το GreekNames έχει εμφάνιση που ταιριάζει με τα menu και σου βρίσκει και ποιες επαφές σου γιορτάζουν κάθε μέρα.
jpavly Ιανουάριος 24, 2011 #46 Ιανουάριος 24, 2011 Κανά site τση προκοπής για να βλέπουμε εφαρμογές; Έχω δει androlib και το επίσημο, αλλά είναι βλακεία να βλέπω και τις κινέζικες/γιαπωνέζικες μέσα.
tragikos Ιανουάριος 24, 2011 #47 Ιανουάριος 24, 2011 Εγώ χρησιμοποιώ το appbrain σε συνδυασμό με την εφαρμογή του. Έχω σε λίστα τις εφαρμογές μου, προσθέτω όσες θέλω να εγκαταστήσω και μετά με ένα κλικ εγκαθίστανται στη συσκευή. Με ενημερώνει για updates επίσης...
deninho Ιανουάριος 24, 2011 #48 Ιανουάριος 24, 2011 Το pulse για news readerκαι τα tweetdeck & twitter [το επίσημο app] για twitter apps
duk3r Ιανουάριος 26, 2011 #50 Ιανουάριος 26, 2011 Καλησπέρα σας,είμαι ο ένας εκ των 2 developers της εφαρμογής "Ελληνικό Εορτολόγιο/Eortologio" για Android.Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Market με αυτή την ονομασία ή να την βρείτε στο blog που έχουμε δημιουργήσει για τις εφαρμογές μας:gandevs.blogspot.comΥπάρχει και Facebook page και twitter account για όσους αρέσει η εφαρμογή και θέλουν να ενημερώνονται για updates.Ελπίζουμε να σας αρέσει και να σας βοηθήσει.
panos444 Ιανουάριος 26, 2011 #51 Ιανουάριος 26, 2011 duk3r έγραψε: Καλησπέρα σας,είμαι ο ένας εκ των 2 developers της εφαρμογής "Ελληνικό Εορτολόγιο/Eortologio" για Android. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το Market με αυτή την ονομασία ή να την βρείτε στο blog που έχουμε δημιουργήσει για τις εφαρμογές μας: gandevs.blogspot.com Υπάρχει και Facebook page και twitter account για όσους αρέσει η εφαρμογή και θέλουν να ενημερώνονται για updates. Ελπίζουμε να σας αρέσει και να σας βοηθήσει. Το εγραψα απο κατω απο την ανακοινωση στο site πως μου κρασαρει εμενα.. ακομα θα ηταν ωραιο μελλοντικα το widget να ειναι λιγο παραμετροποιησιμο ωστε να μην πιανει "χωρο" για 3widget!επισης αν θελετε βαλτε να κανουμε ενα donate(οποιος θελει), εστω μικρο,αυτες οι προσπαθειες ειναι καλο να ανταμειβονται! φιλικα Παναγιωτης!
astrolabos Ιανουάριος 27, 2011 #52 Ιανουάριος 27, 2011 Worms for Android is Out – Go Get It For $2.99 | Android Phone Fans 3
LLLEFTERIS Ιανουάριος 31, 2011 #53 Ιανουάριος 31, 2011 Κανενας καλος media player?Κατι οτι θα βγει ο VLC διαβασα.Αληθεια ξερετε αν εχει βγει froyo για το zte v9 που εχω?
deninho Φεβρουάριος 3, 2011 #54 Φεβρουάριος 3, 2011 cardiotrainer + lose weight : για όσους θέλουν να κρατάνε στατιστικά της γυμναστικής τους, και να μπουν σε πρόγραμμα να χάσουν κανένα κιλό μέχρι το καλοκαίρι wolfram alpha [paid]: δε μπεστ scientific calculator you could ever have το κακό είναι ότι θέλει σύνδεση στο νετ για να λειτουργήσει, αλλά είναι μαμάτο. Μέχρι και step by step solution δίνει Φυσικά, παρέχει κι όλες τις άλλες πληροφορίες που παρέχει η web έκδοση του wolfram alpha 3
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2011 #55 Φεβρουάριος 3, 2011 Και η νέα σελίδα του Android Market: https://market.android.com/ 3
sotiris Φεβρουάριος 3, 2011 #56 Φεβρουάριος 3, 2011 Καλά το gunbros είναι γαμάτο. Είναι στο concept του zombie apocalypse στο ps3
jek Φεβρουάριος 5, 2011 #57 Φεβρουάριος 5, 2011 Road SMS (για android 2.1 και πάνω):για να μην φάμε τα μούτρα μας όταν γράφουμε sms!! 3
Gzar Φεβρουάριος 5, 2011 #59 Φεβρουάριος 5, 2011 (edited) βάζω μερικά που με βοήθησαν πολύ... το καθένα με τον τρόπο του:Astro--> File managerHomerunBattle 3D traffic counterNdriveAdvanced Task Killer Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2011 από GeoZ
panos444 Φεβρουάριος 10, 2011 #60 Φεβρουάριος 10, 2011 Es file explorer: επικοινωνει το κινητο με ολες τις συσκευες του τοπικου δικτυου αλλα εχει και επικοινωνια με ftp!!! πραγματικα πολυ καλο και χρησιμο!!!δεν χρειαζεται να συνδεσεις το κινητο με το πισι η με οποιαδηποτε αλλη συσκευη..!!
Recommended Posts