Jump to content



Elder Scrolls V: Skyrim


astrolabos

Recommended Posts

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yDE2VQzghp4]Skyrim Meets Metal - YouTube[/ame]

Skyrim Main Theme Replacement - Metal Version at Skyrim Nexus - Skyrim Mods and community

Αυτό μου φαίνεται καλύτερο, το πέρασα. :hehe:

Edit: Πλάκα στην πλάκα έχω μείνει μλκς με το παλικάρι, δείτε στο youtube παραλλαγές που έχει κάνει και σε άλλα theme. Lord of the rings,pirates of the caribean eg!! OMG!

Έγινε επεξεργασία από Arxagelos
Link to comment
Share on other sites

Όποιος γουστάρει Power metal σκηνικά...:man_in_love:

Skyrim

-

Oblivion

-

Καλο σαν ιδεα αλλα προχειροδουλεια.

Επρεπε να ψησουν τους παππουδες Blind Guardian να κανουν κανενα cover. Νομιζω καραγουσταρουν και rpg φασεις (επαιζαν και wow).. :p

εντιτ:

Αυτό μου φαίνεται καλύτερο, το πέρασα. :hehe:

παναϊαμ... :o

Έγινε επεξεργασία από RGit7789
Link to comment
Share on other sites

εγώ βρήκα ένα deadric mace αλλά ήθελε να κάνω κάτι κακό και δεν το έκανα και τον ήπια. Για το buggαρισμένο quest βρήκα λύση.

αν βαρέσω την κατσίκα δεν πεθαίνει με τίποτα. αλλά "κολλάει" για λίγο και εκεί μπορείς να κάνεις fast travel που έτσι και φτιάχνει

Link to comment
Share on other sites

TamrielMap.jpg

Τι υπάρχει πέρα απο τα φυσικά όρια στα σύνορα του κόσμου του Skyrim? Ένας ανήσυχος οπαδός χρησιμοποιώντας την εντολή No cliping στην κοσνόλα του παιχνιδιού κατάφερε να πάει πέρα απο τα φυσικά όρια που υπάρχουν στον κόσμο και τι ανακάλυψε λέτε? Σχεδόν ολόκληρη η Tamriel βρίσκετε σχεδιασμένη απο την bethesda σε μικρότερη κλίμακα ωστόσο!!! Δυτικά φαίνεται το ηφαίστειο του Hammerfell, Νότια διακρίνεται η Cyrodiil ανατολικά το Morowind κτλ.

Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στον κόσμο πέρα απο τα σύνορα αλλά τα βουνά οι πεδιάδες και ορισμένη βλάστηση έχει τοποθετηθεί απο την εταιρεία.

Ποιοι οι λόγοι που η Bethesda έφτιαξε γεωγραφικά σχεδόν όλη την Tamriel και την συμπεριέλαβε στο παιχνίδι?

Άλλοι ισχυρίζονται οτι έπεται expansion, άλλοι οτι το έκανε η εταιρεία για να βοηθήσει την Mod κοινότητα να επεκτείνουν τον κόσμο μιας και σε παλιότερα Mods είχαν γίνει προσπάθειες να συμπεριληφθούν και άλλες χώρες της Tamriel αλλά για να φτιάξεις γεωγραφικά τον κόσμο και το Lore ήταν πολύ δύσκολη δουλειά.

Άλλοι ισχυρίζονται οτι έγινε αυτό για να δείχνει πιο πιστευτός ο 3D χάρτης. Μέχρι να δοθεί μια επίσημη απάντηση οι φήμες και τα σενάρια οργιάζουν.

Εδώ το Link του τύπου που το ανακάλυψε.

PPSh-41

Έγινε επεξεργασία από Arxagelos
Link to comment
Share on other sites

Σκοτώθηκε ή την σκότωσες;:p

Σκοτώθηκε σε μια σπηλιά...όχι εγώ, οι οχτροί!Λες ότι αυτό δε γίνεται?Μήπως την άρπαξε κανένα δικό μου βέλος κατά λάθος όπως την είχα μπροστά για κάλυψη ώστε να χτυπάω ανενόχλητος απ' τα μετόπισθεν?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.