Jump to content



DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις


Recommended Posts

Εχω ενα πρόβλημα με την κατα τ'αλλα καταπληκτική Dell U2311H! Σήμερα πήγα να συνδέσω την οθόνη με καλώδιο HDMI M/M με τον ψηφιακό δέκτη αλλά η τηλεόραση δεν λαμβάνει σήμα! Να τονίσω οτι προσπάθησα να συνδέσω και την κάρτα γραφικών με HDMI στην οθόνη για να δώ μήπως έφταιγε ο ψηφιακός δέκτης αλλά πάλι τα ίδια. Το δοκιμάσαμε το καλώδιο σε dvd player και η τηλεόραση έδειχνε κανονικά.

Το καλώδιο δεν κουμπώνει σωστά στην υποδοχή της οθόνης και δεν ασφαλίζει. Εννοείται οτι βάζω σωστά το καλώδιο στην υποδοχή της οθόνης αλλά η σύνδεση είναι πολύ χαλαρή. Προφανώς πηγαίνω για αντικατάσταση?

Έγινε επεξεργασία από Stilskin
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Με κάποιο μετατροπέα θα μπορέσω να συνδέσω τον ψηφιακό δέκτη με την οθόνη? Για παράδειγμα με το παρακάτω καλώδιο.

Konig Καλώδιο HDMI ---> DVI-D M/M (1,5M) - Καλώδια - plaisio.gr

Ψάχνουμε αποκλειστικά καλώδιο με Hdmi έξοδο και dvi-d είσοδο? Με μετατροπέα με σήμα εξόδου dvi-d σε hdmi είσοδο θα παίξει ή οχι?

Έγινε επεξεργασία από Stilskin
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Γνωρίζουμε αν υπάρχουν ορατές διαφορές αναλόγως τον τρόπο σύνδεσης του ψηφιακού δέκτη με την οθόνη ή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο?

Χρησιμοποιώντας δηλαδη στην πρώτη περίπτωση Hdmi προς DVI-D και στην δευτερη περίπτωση μετατροπέα Display Port προς Hdmi.

Και μια τελευταία ερώτηση. Η κάρτα γραφικών είναι συνδεδεμένη με την οθόνη με DVI-D.Αν την συνδέσω με αναλογικό καλώδιο θα χάσω σε ποιότητα?

Link to comment
Share on other sites

Πάντως (για την ιστορία) και η δικιά μου DELL έχει το φαινόμενο του Light Leak, το παρατήρησα σήμερα σε μία ταίνια που έβλεπα.

Στην δικιά μου οθόνη είναι πιο έντονο στην επάνω δεξιά γωνία και στη μέση της οθόνης, περίπου πάνω απ΄το σηματάκι.

Link to comment
Share on other sites

Houston we 've got a problem!

Προσπαθώ να συνδέσω τον ψηφιακό δέκτη στην Dell με αντάπτορα απο DispayPort σε Hdmi αλλά δεν έχω εικόνα. Με αντάπτορα απο Hdmi σε Dvi-D έχω εικόνα απο τον ψηφιακό δέκτη στην οθόνη αλλά αναγκαστικά πρέπει να συνδέσω το desktop αναλογικά με D-sub στην οθόνη όμως με αυτό τον τρόπο σύνδεσης τα χρώματα φαίνονται ξεθωριασμένα.

Να σημειώσω οτι προσπάθησα να συνδέσω και το pc με την οθόνη με τον αντάπτορα DisplayPort στο Hdmi της κάρτας γραφικών αλλά και πάλι χωρίς καμία επιτυχία!

Καμιά λύση στον τρόπο σύνδεσης???

Έγινε επεξεργασία από Stilskin
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.